Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: Huddersfield (H) (02.02. @ 16.00)

Istaknuti odgovori

Nakon jednog od najtežih poraza u novijoj Istoriji kluba i poluvremena u kojem nam je Burmut utrpao čak 4 gola očekuje nas domaća utakmica protiv bar na papiru slabijeg Huddersfielda. Kakva su vaša očekivanja?

Možemo li se vratiti na pobjednički kolosijek nakon dva uzastopna i teška poraza u ligi?

Igramo bez Rudigera koji je povrijeđen.

U prvom poluvremenu smo igrali jak i visok presing sto je rezultiralo ponekim ispadima i poluprilikama za protivnika. Iako mislim da to treba biti ono na cemu ce se nasa igra bazirati, jos tu ima dosta stvari za popraviti. U drugom poluvremenu smo malo povukli rucnu kada je presing u pitanju, sto zbog umora sto i samog vodstva sto je u neku ruku i bilo dobro jer je Hudersfield postao tek tad bezopasan.

Drago mi je zbog Higuaina, treba nam napadac koji se ne libi sutati i kada se stvori i najmanja sansa za to. Pa Morata bi se sjebo kod onog prvog gola samo tako, poceo bi nesto driblati i boga pitaj sta sve ne...

Jbga, lijepo je pobjediti bilo koga sa 5 razlike pa taman to bili i ovi hadalji.

Najvažniji dio ove pobjede su Higuainova 2 gola. Nadat se da ovo nije samo dobar početak nego i da će nastavit ovako, jer ako mislimo u top4 moramo imat dobrog napadača, bez toga ništa od top4.

Mozda i najbolja utakmica ove sezone, odlicna igra i lagana pobjeda. Bile su naznake Sarriballa, brza tecna igra iz prve, a ne dodavanje do besvjesti i sa po 50 dodira s loptom prije nego je dodaju kolegi. Sarriball se zasniva na igri iz prve, na brzim tacnim pasovima, visoki presing te mnostvo utrcavanja iza ledja protivnika, mnostvo sansi za postizanje gola.

Bili su svi osim jednog dobri. Alonslow, nema sta da trazi u ekipi, pa po njegovoj strani je nekakav Diakhaby radio sta je htio. Istina ne pomaze ni Hazard svojom lezernoscu kada je u pitanju odbrana, ali ovaj nas bek je svuda samo ne tamo, gdje treba biti. Ako starta protiv City, ukopat ce nas. Nije siguran s loptom, naprijed nista ne nudi, a pozadi i ja sa 95 kilograma bih ga lagano pretrcao.

Nije Emerson klasa, ali ako nista brz je i moze se nositi sa krilima u Engleskoj. Sterling, Sane, Mahrez, ko god bude na njihovoj desnoj strani, unistit ce nas zbog Alonslowa, dokaz tome su sve utakmice ove sezone, a i jucerasnja protiv mozda i najlakseg protivnika.

Covjek ne zna i ne moze i nadam se povratku Emersona nazad u prvih 11.

Azpi se malo popravio, mada i dalje stoji da nije za ovaj fudbal, al on na srcanost ide pa mu se moze progledati kroz prste.

Htio bih spomenuti i Barkleya, 99% ljudi ga pljuje za jucerasnju partiju, a meni je bio vrlo dobar, jedna od najboljih njegovih utakmica u plavom dresu. Nekoliko suteva, odlicna asistencija, igrao je brzo bez davljenja lopte, mnostvo lijepih proigravanja. Nakon jucerasnje partije bih ga ponovo dao u prvih 11. Ako nista, dok se Ruben poptuno ne oporavi i ne bude na 100%.
Kad skontas da smo samo ove 3 tekme: Lester i Soton kuci te Bornmut dobili danas bismo na 3 boda od Liverpula bili.

A ovako cupanje za top 4, jos United dobio na strani. Sreca pa ce Arsenal vjerovatno zijaniti ovo do kraja kod Sitija.

Ide nam jeben raspored sad, pa da vidimo od cega smo. Hoce li opet u ovo doba ispustiti top 4 kao prosle sezone?

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.