Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

1/16 finala: Chelsea v Sheffield Wed [27.01. @ 19:00h]

Istaknuti odgovori

Vodimo na poluvremenu u dosadnoj tekmi.

Inace iz ovog kupa su vec ispali Liverpool, Arsenal i Tottenham. Treba proci ovu rundu jer se fina prilika otvara dalje, samo mi i dva Manchestera od TOP 6 ekipa. Teoretski moze se desiti da dodjemo do finala bez jaceg duela, samo treba odigrat ovo do kraja jako.

Valjda se i ovi malo otvore jebo mater, stoje svih 11 iza lopte. Tesko stvaramo prilike ko i obicno, pogotovo kad Debilian usporava sve a lijeve strane nema nikako.
Fazon je sto su dva najgora igraca inace clanovi startne postave, Debilian i Alonso. Rezerve igraju jako dobro, pogotovo dva mladica.
The level of opportunity offered to Chelsea Academy products vs. *any* bought player is neatly summarised by the fact that Bakayoko has currently played more minutes for Chelsea in one incredibly below par season than Loftus-Cheek has in four
Pokazalo se danas, da je Jorginho previse vazan za nasu igru. Koliko je sporo izgledalo sve sa Ampaduom na zadnjem veznom. Momak je stoper i dole treba igrati, Kova bi mogao malo mijenjati Jorginha dok ne kupe zamjenu.

Odoi i Willian, lijepa dva gola, dok Alonsa ne vrijedi vise komentarisati, frajer je toliko jadan na terenu, takav antitalenat da mi ga vec na trenutke i zao. Pa nista ne zna i ne moze.

Lagana i dosadna utakmica, ali pobjeda upisana i napredovanje u sljedece kolo kupa. Nadam se ponovo laksem protivniku, idemo i ovdje do finala te na kraju do trofeja.
A jesam se smorio danas u pm.. ovi parkirali fap jebeni pred golom, centarfor njihov stoji na 35 metara. Nasi drkaju loptu po obicaju, sreca pa je Hutchinson bio previse nabrijan na povratku i nagazi Davea za penal inace pitanje je dal bi mogli probiti ono i kad.

Ovo sam vec zaboravio, idemo dalje.

Nisam gledao sada cu sažetak, eto kazu svi da je bila dosadna. Drago mi je da smo sa ovim sastavom došli do pojbede. Kakav je bio Gonallo čuveni?

Eto nas opet :D Gonzalo nije bio ništa posebno, ali djeluje mi kao pele poslije ove dvojice.. Kovacic na poziciji jorginha bi moglo proci, barkley i alonso su nizasto.. I da ne zaboravim pohvaliti azpilicuetu jer sam bio jedan od najvecih kriticara u onom losem razdoblju, cini mi se kako se popravio u fazi napada u zadnje vrijeme

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.