Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13: Tottenham (A) (24.11. @ 18.30)

Istaknuti odgovori

Ne vjerujem kako cemo pobjediti i mislim kako je to oprostaj od eventualne titule. Nije ni bitno, realni cilj je top4 ove sezone i eventualno neki kup ili kup uefa. Nerjeseno je dobar rezultat za top 4. Iako tottenham na wembleyju nije nesto
Slijedi krucijalni period sezone. Naredna 2-3 mjeseca odredit ce mnogo toga.

Moze se ovdje pobijediti ako odigramo pametno i koristimo svoje sanse. Mozda ne bi bilo lose da im se pusti malo lopta i posjed, a ne da ulazimo u trku s njima i dozvolimo da nam izlaze na odbranu bez protekcije veznog reda. Spudsi nisu losi ove godine, imaju odlican bodovni start ali nisu ni neki bauk. Poslije kiksa protiv Evertona kuci i dosta tankog ucinka u derbijima, ovo je pravi test za Sarrija na gostovanju a igracima prilika da pobjedom dignu samopouzdanje i ostanu neporazeni. Takodjer su nam duzni poslije onog sramotnog poraza kuci od istog protivnika.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Mislim da je ovo prvi poraz u sezoni. Nisam nesto optimistican po pitanju derbiji utakmica.
Gledao sam nekoliko njihovih utakmica ove sezone, nijednu nisu dobro odigrali, a opet imaju mnogo bodova i skoro da smo izjednaceni. Bit ce tesko, ali naravno da ih mozemo pobjediti.

Ako nam ekipa bude na 100%, onda nemaju sta traziti protiv nas. Bit cu slobodan, moci cu gledati utakmicu, jedva cekam.
  • Autor

Ne vjerujem kako cemo pobjediti i mislim kako je to oprostaj od eventualne titule. Nije ni bitno, realni cilj je top4 ove sezone i eventualno neki kup ili kup uefa. Nerjeseno je dobar rezultat za top 4. Iako tottenham na wembleyju nije nesto

Kakav oprostaj od titule, pa nije ni pola sezone zavrseno ?

Kakav oprostaj od titule, pa nije ni pola sezone zavrseno ?

-6 ili -7 za cityjem je po meni gotovo

Nije gotovo zbog bodova, sve se to još da okrenit, ali gotovo je (po meni je gotovo i prije nego je prvenstveno počelo) jer jednostavno nemamo kvalitet za titulu. Jedino ako poludimo na zimu i dovedemo 2-3 top pojačanja što se neće desit.

Cilj treba bit top 4, a onda se na ljeto nadat da će se uprava opametit i dovest šta god. A za titulu već ove sezone ne treba jurit ni plakat za njom dapaće kad bi nekim čudom osvojili mislim da bi to dugoračno bilo pogubno za nas jer onda opet nećemo nikog dovodit, pa će dogodine doć raspada pa otkaz Sarriu i tako ćemo se nastavit vrtit u krug...

ako izborimo top4, bice super, ali istovremeno i sramota jer liverpool ima losiji tim i opet su ispred nas u svim parametrima.

Kakav faul dosudi kod gola jebem mu majku I ovaj cigan Alli nam uvijek neke golove daje ni on sam ne zna kako A evo pocelo je ludilo klauna Luiza i ekipe iz odbrane Aaaaa Dean jebem ti sve u picku, smradu jedan

ako izborimo top4, bice super, ali istovremeno i sramota jer liverpool ima losiji tim i opet su ispred nas u svim parametrima.

A nije prošle sezone bila sramota šta su bili ispred nas?
Šta ti nisi ljut šta je Conte dobio otkaz? Zašto ga onda toliko braniš ako je izveo toliku sramotu?
To su te utakmice velikog Davida Luiza, a boga mi ni Rüdiger nista ne zaostaje.

Sudjenje je fascinantno zaista, ovo sto Atkinson radi se rijetko vidja cak i nasoj drugoj ligi takvo navlacenje domacinu.

Mene čudi kako smo do sada  ne poraÄ‘ena ekipa, Totenham nas je uniÅ¡tio na poluvremnu ,osim penala kojeg je trebao svirati napravili smo neke poluÅ¡anse. Morata je rekorder po ofsajdima. NaÅ¡i bekovi su isto prespori. Borba za top 4 će biti do zadnjeg kola. Sramota je se nadati tituli pored onakvog Citya.

Ovoj ekipi fali jedan mudan ala Terry, Drogba ili Ballack da ih uhvati sviju za muda i najebe im se matere. A ujedno da malo i zagalami na smrada Atkinsona, jebem ti picke ne smiju mu nista reci.

Hazard, jorginho i kante van pls.. Po meni nije penal niti jedan, pogotovo druga situacija koja nema veze sa penalom

Bravo Luiz doktore hahahahaahh pa majku jebo u picku jel moguce biti ovoliko glup Bog te mazo uspjeli su od Kanea Allija i Sona uciniti ko da igramo protiv Barcelone iz najboljih dana
Jebem im sve, 15 dana cekam utakmicu i vako odigraju debili, ma fuj..

Jorginho je vec sad penzioner. Tako je to kad igras u mrtvoj talijanskoj ligi pa onda dodjes u Englesku. Sarri rokni se poslije ovoga zajedno s Luizom i kompanijom. Mislio sam da je onih 1:3 bruka na Bridgeu ali ovo prevazilazi cak i to. Mater vam jebem.

Ja sam bio ubijeđen da ćemo izgubiti, pa protiv Evertona se vidjelo da ne znamo šta ćemo kad imamo malo ozbiljniju ekipu ispred sebe. Bar 5-6 igrača iz naše postave je zrelo za klupu a u Cityu ili PSG ne bi bili ni na klupi. Odbrana je komplet katastrofa.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.