Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Manchester United (H) [20.10. @ 13:30h]

Istaknuti odgovori

sve utakmice Junajteda koje sam pogledao ove sezone su bile kriminalno loše, to čak ni ovi Junajtedovi botovi ne mogu više da operu

ona priča da je Vudvord prvi krivac mi je smešna, tek po koji otvoreno kaže da su u kurcu

očekujem da Otac nakrca sredinu sa Felom, Matićem i Pogbom, jedan od njih bi verovatno trebalo da igra flastera na Azara, ne verujem da će Ereri dati šansu mada ko zna

Nadam se 3 boda, sve ispod toga bi mi bilo razočarenje

a Murinju svaka čast, pa onaj Marsijal mi je bio najveći talenat od dolaska Azara da bi došao do toga da izgleda kao neki poluigrač

Ovo treba pobjediti, svaki drugi ishod bi bio razocaravajuc, pogotovo kada uzmemo u obzir forme i to sto igramo doma

Koliko god United bio los, pobrinuce se Mourinho da oni zapnu protiv nas, reprezentativna pauza je isto  dosla u malo losije vrijeme.

No nadam se da ce Kepa imati clean sheet na kraju

Dosta mi neubjedljivo djelujemo u derbijima dosad, tako da su tri boda ovdje pod moranje. Od prve minute agresivno treba krenuti, satjerati ih u odbranu sto dublje i pokusati dati gol u prvih 20ak minuta. Ako uspijemo bice puno lakse igrati protiv Mourinhove ekipe.

Al opet ne bih ja potcijenio taj tim samo radi lose forme, imaju oni kvalitet i mogu i na individualnu klasu da pobjedjuju. Mourinho kakav god bio posebno se nalozi protiv nas sto Spaha kaze, tako da nece biti jednostavno. Al red je da Sarri pored zabavljanja pokaze pobjednicki mentalitet. Ovo su te utakmice.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Sigurno je da cemo ih stisnuti u bunker, nadam se samo kako cemo ih moci probiti sto prije jer kasnije ce biti opasno, uvijek moze neki metak zalutati.. Paziti se prekida ponajvise i njihovih divova.

Jel rudiger spreman za ovu utakmicu? Cini mi se da sam negdje procitao kako je imao neku ozljedu
Ne znam o kakvim derbijima prica Wisey i kojoj neubjedljivosti?
Igrali protiv Liverpoola otvoreno, utakmica mogla otici u oba smjera na kraju nerjeseno ali nismo bili slabiji protivnik. Protiv Arsenala odlicno odigrali drugo poluvrijeme i slavili pobjedu, Liverpool u kupu isto tako bolji bili... Jedino nas City izdominirao na otvaranju sezone (kad smo bili bez nekoliko igraca).

Slazem se da je bitno da damo go u prvih 20-25 minuta, onda Jose nece imati sta braniti i otvorit ce se a to je nasa sansa. Ocekujem naspanovani i motivisani Manchester ali isto tako pobjedu nase ekipe.

Rudiger upitan za ovu utakmicu. Ima li ko vise informacija koja je povreda u pitanju? Ostali svi spremni.
Ne kazem ja da smo losi bili, ali i Liverpool i Arsenal su nam stvorili masu sansi, na nasem stadionu. Daleko je to bilo od nekog uvjerljivog nastupa pa da mozes uci u ovaj mec kao apsolutni favorit. Za nas je dobro sto ce United morati igrati na bodove jer ako budu isli na nulu a izgube mislim da ce ih mediji pojesti.

Moj bari, mislim da sad vidis nakon 60 minuta protiv ovakvog Uniteda zasto sam to rekao. Nazalost i ovaj mec se nastavilo, tanko je ovo i neuvjerljivo. Ovaj United je bio zreo za 3 komada a nasi usporavaju igru i dodaju se do besvijesti umjesto da rijese mec. Sad im ljudi uvalise gol iz nicega i eto belaja. Ma ovo ce biti uzas ako protiv ovih kiksaju. Valjda uvaljamo nesta do kraja i dobijemo, al opet je ovo lose. Ma bravo idoli , kakvu ste utakmicu uspjeli izgubiti, sad se dodajite i drkajte materinu sisu.. Drugo poluvrijeme ne mozete hodati.

Sad mi je jasno sto Azpilicueta vec 5 godina sjedi na klupi u reprezenaciji, koliko limitiran igrac.

Sramota nismo se sastavili u drugom poluvremenu.

Dragi Wisey ne moze covjek biti zadovoljan nikako. Na kraju bod spasavali. Izuzev utakmice protiv Citya nikad gore nismo izgledali.
Prvo poluvrijeme onako, zbog gola moze proci ali nastavak...Boze sacuvaj. Hazarda ne ide i odma' patnja, Moratu treba odma' otpisati i u januaru ga protjerati. Nek igra u Villarealu sa Gerrard Morenom.
Ne znam sta je s Alonsom ako vec vidis da nije sviran faul ustani iz peterca, nije bila povreda glave nece sudija prekinuti igru a jos manje igraci Manchestera.
Ne znam, razocaran sam i igrom i rezultatom. Ocekivao sam puno,puno vise od ovog derbija...

razočarenje, eto na kraju izvukli bod, nije baš neko veselje... Igra podosta loša, nadam se da će već iduća biti dosta bolje

Negdje moramo kiksati, nekad moramo veoma lose igrati. Steta sto je to bilo bas protiv smrada portugalskog, al hajde.

Vjerujem da cemo vec u sljedecoj prvenstvenoj utakmici biti puno bolji i da cemo glat dobiti.

Danas Hazard je bio veoma los. Djelovao mi je kao da mu je mrsko igrati i tu smo imali problem, jer znamo mi svi vrlo dobro da se sve oko njega vrti, sva igra. I nismo mi i necemo biti timski prejaki sve dok je on tu, zato sto se previse svi oslanjaju na njega i zato kada se njemu ne igra, ne igra ni Chelsea.

Ali sve u svemu dobro je. Tri derbija su iza nas, niko nam za sad ne bjezi, od danas vjerovatno hoce dva tima ali nista strasno.

Ova nasa ekipa ce samo rast i igrati sve bolje, sto nam moze bit izuzetno drago.
Sad hocel rasti, to je upitno. Hazarda su danas dobro markirali, tukli ga odmah od prve minute i po dvojica na njemu da nema prostora. Sta su ostali radili? Kova alibi igrac, nastavi li ovako preselice brzo na klupu. Willian je karinas, ne znam sta je Pedro radio na klupi kad je zdrav. Najbolje bi bilo da se Zola zagrijao i usao. Centarfora nemamo nikako, ova dvojica ako skupe zajedno u ligi 10 golova to ce biti jack pot. Drugo poluvrijeme veliki pad i na polju fizicke spreme. A nas trener hvala Bogu dobro rotira i odmara igrace. Kako je krenulo do decembra ce ih presaugati, nece moci meda. Ovo je vec treci ili cetvrti derbi s kojim nisam nimalo zadovoljan. Pogotovo kad igramo kuci. Dat cemo Sarriju jos vremena da se ispravi u derbi mecevima ali sve mi se cini da nije slucajno gubio u Italiji od vecine jacih ekipa.
Realno meni je vise do igraca nego do Sarrija. Niko od nas nije ocekivao da cemo biti ove sezone kontenderi za titulu. Prije svega fali ti napadac koji ce izmisliti neki go kada ne ide ostatku ekipe npr danas. Giroud i Morata to nisu i nece biti.
Meni je najbolnije od svega sto je Manchester imao 3-4 ozbiljna napada i iz ta 3-4 napada dali dva gola.
Sarriju zamjerke za kasne izmjene i start Morate ispred Girodua kao i Williana ispred Pedra, ne znam sta je bila ideja ali nije uspjelo.
Pa i pod Conteom smo bili loši u derbijima, i to se neće promjenit dok se ne dovedu 2-3 klasna pojačanja, a sad barem ne skidamo gače i možemo uživat u atraktivnim utakmicama.

Ne zaboravimo da bi smo pred početak sezone svi bili zadovoljni s top4, tako da ne treba sad letit zbog dobrog starta (koji je tu između ostalog zbog laganog rasporeda) i očekivat ne znam što. Titula nije realna i nikad nije bila. Treba uživat u ovome preokretu u nogometu koji igramo koji Sarri ostvario i nadat se da će dobit podršku od uprave u obliku pojačanja, jer bez pojačanja ni rezultati sigurno neće doć
Ima i do Sarrija ali je vise do igraca. Wisey ajd mi molim te reci koji je kurac Azpilikueti, pa taj lik je ubjedljivo najlosiji igrac prvih 11. Sta god u napadu polusao je propalo al haj to i nekako, u odbrani je takodje postao taraba. Danas konkretno kod oba gola je mogao bolje reagovati.

Morata ne bi mogao u Zelji igrati i to odgovorno tvrdim.
Willian prelos kao i Alonso.

Ipak imali smo ipak vise od igre i vise boljig prilika ali dobro, mogli je i gore zavrsiti.

Ovoj ekipi fali jos nekoliko igraca za sistem koji Sarri forsira. Jednostavno neki igraci ne mogu i ne znaju odgovoriti zadatku sto se pred njih postavi.
Bas kao sto @ja13 napisa, mi smo pred pocetak sezone jedino ocekivali top4 , niko spomenuo nije titulu ili nesto slicno. Kako vidim dobro nam ide, u top4 smo i samo je vazno tu ostati.

Od citya se moze ocekivati da ne izgubi nikad, od nas bas i ne. Puno je tu i losih ali i igraca koji se jednostavno ne klupaju u ovaj sistem igre (Azpi posebno). Pogledajte cime Guardiola raspolaze, koliko se nalazi na klupi citya, a kako je ustvari kod Sarria. Em je kasno preuzeo ekipu, em mora iz korijena mijenjati stil igre, sa ovim igracima. Priznat cete svi da to nije jednostavno i da treba vremena i vremena za sve to.

Uzivajte u pobjedama, nemojte pljuvati u kiksevima, bit ce toga jos, dok ne narastemo.
Ma i nismo toliko sigurni u TOP4, nalazimo se tu iskljucivo zbog bolje go razlike, isti bodova kao i Spursi a vjerovatno i kao Arsenal koji svoju utakmicu igra u ponedjeljak.
Ovi Spursi mi ozbiljno idu na ... zadnja 2-3 kola se provlace -.-'
Jes vala diablo, ja ne znam sta su gledali. Mada kontam da po inerciji pisu vise nego objektivno. Pogotovo prvo poluvrijeme, nista nije preko njegove strane doslo. Drugi gol znamo da se klaun Luiz zaletio opet ko junac i proletio u tribine iz cega je protivnik stvorio klasicni visak u kontranapadu. Prvi gol je ni iz ceg pao, opet s lijeve strane sut dok Alonso lezi bezveze.

Nije stvar ocekivanja, pricam konkretno za danasnji mec i ovog protivnika koji je bio zreo za 3 komada, to se vidjelo iz aviona. I nasi ga sami vrate u mec svojom nonsalantnom igrom i dodavanjima do u nedogled, umjesto da se krene naprijed po drugi gol i otklone sve sumnje oko pobjednika. Objektivno United je trebao ovo dobiti, srecom Barkley dobro reagovao i donio bod.

I ti i diablo pogledajte opet utakmicu i ovu i sve prethodne od pocetka sezone a pri tome iskljucite emocije koje gajite prema njemu.

Ovdje se jedan Ivanovic pljuvao kad je postao los, tako da nece biti ni Azpi postedjen toga, jer je los do sada svaku utakmicu bio, veoma veoma los. Ne lezi mu ovaj sistem, to je ocigledno i sljedece sezone vidim dva nova beka u prvoj postavi.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.