Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Liverpool (H) [29.09. @ 18:30h]

Istaknuti odgovori

hazard.jpg

2018/19 Premier League Match 7
29th September, Saturday, 2018
Stamford Bridge
17:30 Kick Off (UK time)

Samo da ne izgubimo i ne odemo na -5. Bio bi zadovoljan sa nerijesenim i ako se nadam pobjedi.

U subotu ce biti skroz drugacije utakmica od one iz Carlinga

Odoi nece biti ni na tribinama a kamoli na klupi

Nadam se da ce Pedro biti spreman i da krenemo sa Giroudom Hazardom i Pedrom u napadu

Stvarno kako da covjek ostane pametan, umjesto da je stedio Kantea i Hazarda da dobijemo sad ovu u subotu, on je njih izveo protiv Liverpoola

Baš zbog ovoga mi ima goruk ukus ona pobjeda

Volio bih da se Henderson opet zapali i da ga Hazard ponizi

Samo pobjeda bi me zadovoljila. Kakav bi to samo boost bio Sarriju i igracima, mislim da bi shvatili da mogu osvojiti ligu.

Valjda se Azpilikueta odmori malo do sutra, baš je izgledao polumrtvo u kupu

Kako je ono debilan potez Sarrija bio, staviti Azpilicuetu u nebitnom kupu na teskom gostovanju protiv brzih krilnih igraca gdje mora dusu ostaviti na terenu. Ajde sve to da mi nemamo tu neku zamjenu, ali Zappacosta ziv na klupi i to nije neki neiskusan balavac nego igrac od 25 miliona eura.

Nastavi li s ovakvim rotacijama kostace nas mnogo ove sezone.

Sutra jeben mec. Treba ici na pobjedu, cvrsto u sredini od prve minute. Strah me Luiza, ovo je mec u kojem bi njegovi ispadi mogli biti preskupi. Treba nam golman da bude na nivou i da Giroud da dobar doprinos protiv Van Dijka. Pedro mora unutra mjesto Williana.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Win.
Imamo vezni red da ih pojede,kod njih u veznom sve fizikalci bez grama mozga u glavi.Jedino je zabrinjavajuća razlika u napadu gdje osim Hazarda nemamo nikog.
Na kraju 1:1, zasluzena podjela bodova, visio je go u zraku zadnjih 30tak minuta, steta samo zbog minute primljenog pogotka. Mislim da nije do Kepe nije mogao ovo braniti. Finu je utakmicu i on odigrao sve je sigurniji kako se sezona odmice sto svakako veseli.
Zal ostaje zbog prilike za 2:0 ali ne moze mu se zamjeriti.
Idemo dalje, jos uvijek smo neporazeni.

Isto zadovoljan bodom, cak i igrom dosta dobro, nekako sam se bojao da ce nas sabit. Ovako rekao bih zasluzena podjela bodova. Bitno je da smo jos u prikljucku, pogotovo zato sto iducu igraju city-liverpool, tako da moramo dobiti southampton

Gol ide na dusu golmana, ne moze ti sa 25-30 metara u onoj poziciji dati lijevom nogom gol nema sanse.
Opet nas kao i kod Contea povlacenje kad damo gol kosta da ga na kraju primimo.
Nisam zadovoljan bodom ali je to najrealnije. Treba realno sagledati sliku i priliku i priznati da je ovaj Liverpool sada zaista veoma dobra ekipa, a mi nismo nista losiji od njih. Mi mozemo i vjerovatno hocemo biti samo jos bolji.
Ma sranje mrtvo, sranje sranje sranje.. od skuzera ovako primiti gol i dobiven mec prosuti jebem ga ja

Eden trci na golmana 30 metara sam, da ga pita u koju ce stranu i on pukne njemu u nogu... Imali su i oni sansi, ali gorak je ukus bas. Morali smo ovo pobijediti, ne kontam kako neko moze biti zadovoljan ovakvim golom primljenim u 89. min

Ma sranje mrtvo, sranje sranje sranje.. od skuzera ovako primiti gol i dobiven mec prosuti jebem ga ja

Eden trci na golmana 30 metara sam, da ga pita u koju ce stranu i on pukne njemu u nogu... Imali su i oni sansi, ali gorak je ukus bas. Morali smo ovo pobijediti, ne kontam kako neko moze biti zadovoljan ovakvim golom primljenim u 89. min

Bas zato, nije neka glupa greska nego eurogol. Vise bi se grizao da je neki krompir...

Wisey barem si nas ti navikao na objektivnost upravo zbog toga sam iznenadjen ovakvim postom.
Ali hajde,vjerujem da si pisao u afektu, jutro je pametnije.
Ma ne mozes biti nikako "dobar" kad vec 2 godine nam daju neke golcine s 30 metara u raslje, i to ne velim da neke igracine nego mrtvi Henderson i Sturridge. U zivotu vise nece ni slican gol dati al zato nama na Bridgeu uvaljase.

Golmana ne mozes kriviti ali opet se ne mozes ni oteti utisku da je sut preko njega a ne pored i da lopta putuje skoro 30 metara. Jebaji ga sad uglavnom, gotovo je.

Pa eto i sam si spomenuo Hendersonom go. Thibo sa preko dva metra nije mogao izvaditi onaj sut Hendersona, jbg takva putanja, ne moze se kriviti golman. Slicna situacija je i danas.

Ajmo izvuci pozitivne stvari. Stoperi su dosta, dosta sigurno izgledali. Rekao bih iznenadjujuce dobro, to zaista veseli. Kepa je mnogo sigurniji. Kovacic je pokazao da moze biti ozbiljno pojacanje. Jorginho standardno dobar, fascinira me kretnjom bez lopte i dirigovanjem gdje ce ko i sta da se radi s loptom.
Vjerujem da moze biti bolje, na dobrom smo putu.
Gledajući sa strane toga da smo primili u 89 normalno da ostaje žal za pobjedom. Ali gledajući cijelu utakmicu bod je najpošteniji, jedino šta je po šansama trebalo bit 2-2 ili 3-3 a ne samo 1-1.
Napadac nas najvise jebe. Da je igrao jedan Costa u vrhu mi bi ovo hladno pobjedili.

Nevjerovatno koliko je Azpi ofanzivno i tehnicki limitiran igrac, znaci strasno. Kad skontas da je na toj strani i Willian, pa dobro Hazard i druzina uspiju uopste i napraviti sanse po toj lijevoj strani jer se protivnik uopste ne mora mnogo obazirati na desnu stranu.

Jbga, dobri smo ali ima jos mjesta za napredak. Fali nam par igraca jos da se puzla konacno slozi. Prije svega napadac a onda bekovi.

Napadac nas najvise jebe. Da je igrao jedan Costa u vrhu mi bi ovo hladno pobjedili.

Da je Dzeko doso zimus sada bi pod Sarrijem u ovom sistemu i sa ovakvim Edenom minimum 25 isporucio. Al elem nejse, Morata je stvarno katastrofalan. Da ga pohvalim sto se borio i uklizavao danas, ali odmah mi proleti kroz glavu da se isto govorilo i za Torresa. Bas smo zaglibili, bice tuga ako Eden zvizne 30ak golova a ne osvojimo nista jer smo hendikepirani na druge 2 napadacke pozicije.

Ma u januaru se dovodi napadač,ako ovaj kloc ne počne zabijati to je 100% ,a ne bi me čudilo ni da Fekir dođe.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.