Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: West Ham United (A) [23.09. @ 14:30h]

Istaknuti odgovori

Ocekujem da izgubimo

Zasto ocekujete prekid serije, poraz ili nerjeseno? Pa makar obrazlozite...

Ocekujem pobjedu jer smo kvalitetnija ekipa, Hazard je odmoran i uz ovaj ofanzivni stil koji gaji Sarri on je prosto nezadrziv. Njima nece igrati Chicharito i Caroll a mozda ni Arnautovic.

Prognoza 1:3 uz golove Edena, Giroua i Alonsa.

Vidjecete sjutra sta su znaci zivota

Isto tako je ocajan bio Crystal Palace, cini mi se gola nisi dali do utakmice s nama. Uvaljase nam dva komada i pobjedise.
Ne znam, jednostavno imam osjecaj da necemo danas pobjediti, nadam se da grijesim.
Ma nasi su debili zesci niko ne zna raspaliti po golu, pokusavamo se uvuci u gol. U odbrani ne zna se ko je gori, bekovi svaki centarsut u igraca. Treba zapet i uvaliti gol u drugom poluvremenu.

Loše, prelako smo gubili posjed, previše pogrešnih dodavanja i nepotrebnih ulazaka u driblinge, premekano.

Hazard po meni nije zadovoljio ovu utakmicu.

Kante mi je jako drag igrač, ali vidi se da se mući u napadu, u ovakvim situacijama on treba izići, a ne Kovačić.

Izgubili smo bodove tamo gdje nitko neće jbg.. Previše ovdje igrača je apsolutna nula što se tiče opasnosti po gol. Kovacic, Kante, Jorginho sve 5 ali od njih zajedno cemo dobiti 5 golova u sezoni. Od napadaca ako dobijemo 5-10 bit ce puna kapa, ne zna se koji je veci imbecil za zabiti gol.. I konacno tu su nasi bekovi, azpilicueta nije za beka, ovo je kriminalno. Lik se boji lopte znaci, necemo od njega vidjeti prodora. Jedino sto zna je ustopati loptu i dodati, ili centrirati ali samo sa podrucja centarfora. Isto vrijedi za alonsa. O willianu je besmisleno trositi rijeci, otpjevana prica davnih dana

Danas je bilo sasvim dovoljno prilika za postici barem 3-4 gola. Istina mogli smo i primiti 2 ali svejedno trebali smo pobjediti.

Hazard je bio kriminalno los, nevjerovatno da ga nista nije islo, sta god je zamislio to je krivo uradio.

Willian je bio takodjer veoma los, previse je imao prilika i loptu u nogama da nesto kljucno uradi i svaki put bi ujebao situaciju.

Kovacic je previse statican u vezi, iako je tehnicki mnogo jaci igrac od Barkleya, ovaj je bar duplo direktniji i odlucniji igrac.

Nema sta, Westham se borio i izborio za bod. Idemo iduce kolo pobjedit Liverpool.
West Ham je nizerazredna ekipa koja je danas dobila zeljeni rezultat. Nisam gledao utakmicu ali ako smo imali posjet vise od 70% onda je ocigledno da smo negdje u napadu zakazali. Ne mozemo ni od Hazarda ocekivati da rjesava svaku utakmicu. Vidim po komentarima da je Willian odigrao lose sto mene apsolutno ne iznenadjuje. On jedino moze igrati u ultra defanzivnim ekipama gdje trcis samo pravo ko budala. I na Svjetskom prvenstvu sam vidio da je apsulutno timski nekvalitetan igrac i beskoristan u napadu.
Rezultat dosta ide Sarriju na dusu. Kova je odigro danas za kurac i Barkley je morao mnogo ranije uci. Mogao je takodjer Kantea izvaditi isto jer je bio na zutom kartonu. Onda Morata za Girouda je kiks izmjena, trebali su obojica unutra pa pokusati preko krila nekim centarsutevima probiti bunker jer ocito ovom kombinatorikom nije moglo. West Ham je odigro identicno ko prosle godine s tim da sad nisu zabili gol. Luiz je opet klaun na stoperskoj poziciji, covjek ne zna zaustaviti napadaca bez faula. Svaki put nam ubije pritisak i inicijativu koju imamo debilnim faulima na centru terena. Ko da gledam protiv Liverpoola ce nas kostati bodova. Takodjer zbog Sarrijeve odluke da izvede jak sastav u Grckoj smo izgubili Pedra za ovaj mec, a mozda i za nekoliko narednih.

Kad pogledas remi kao remi nije los ali mislim da se pokazuju slabosti ove ekipe na nekoliko mjesta. Hazard ne moze sam igrati u napadu. Napadaca nemamo nikako, cak bi Batshuayi ovdje dobro dosak. A Pedro i Willian mogu tek neka ispomoc biti, daleko su oni od napadacke prijetnje. Iz sredine nece biti puno golova tako da cemo se protiv ovakvih bunkera prilicno patiti. Opet, izgleda to mnogo bolje nego prosle sezone i vjerujem da mozemo medju 4.

Trenutno su City i Liverpool jace, ozbiljnije i uigranije ekipe od nas. Ostalo je sve tu negdje.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne znam zbog cega neki strah za Liverpool, pa bas ce nam oni odgovarati, jer ne znaju igrati odbranu.

Ne znam točno šta ti je mjerilo znanja igranja obrane, ako su primljeni golovi trenutno su najbolji po tom pitanju.. Luiz, alonso isto tako kod nas ne ulijevaju povjerenje, pogotov ne ako na tebe ide salah mane i ekipica...

Po meni je danas Kante u vezi bio problem cak, nasao se 2-3 puta u izglednoj situaciji ali nije on finišer nažalost. Da je tu barkley bio mozda bi bilo bolje nesto. Ne znam bas kako uklopiti kantea u ovaj sistem, na lopti cak je i okej ali tuzno je vidjet kada on bude u 16 metara i ima zicer glavom kao taj igrac koji dolazi iz drugog plana, nesto tipa alli u tottenhamu

Van Dijk vrijedi ko svi nasi stoperi. Bekovi su im okej, sada imaju i top golmana plus ozbiljniji vezni red pojacan sa 2 jako dobra igraca. Napad je ionako brutalan. Plus imaju i finu sirinu sto prije nije bio slucaj. Kad dodamo uigranost dobijes dodatni argument. Oni su trenutno u svemu ispred nas, osim sto mi imamo vanzemaljca Hazarda i Kantea na sredini koji mogu nositi citavu ekipu na svojim ledjima.

U jednom mecu i to na Bridgeu sve je moguce ali kroz citavo prvenstvo mislim da su favoriti za mjesto ispred nas zajedno sa Cityem.

Naravno da su favoriti da budu ispred nas. I oni i City imaju par sezona iza sebe gdje su se trazili, uigravali, pojacavali gdje bilo potrebno. Mi smo bukvalno mjesec do pocetka prvenstva bili u raspadu. Conte tu, Hazard upitan, Willian, pozicija golmana ... dosta toga se nije znalo.
Ja licno sam zadovoljan dosadasnjim rezultatima i igrama. I sam Sarri je izjavio da mu treba par mjeseci da uvede svoje promjene.
Ne nadam se tituli ali bi zelio da sto duze ostanemo u utrci za istu.

Van Dijk vrijedi ko svi nasi stoperi. Bekovi su im okej, sada imaju i top golmana plus ozbiljniji vezni red pojacan sa 2 jako dobra igraca. Napad je ionako brutalan. Plus imaju i finu sirinu sto prije nije bio slucaj. Kad dodamo uigranost dobijes dodatni argument. Oni su trenutno u svemu ispred nas, osim sto mi imamo vanzemaljca Hazarda i Kantea na sredini koji mogu nositi citavu ekipu na svojim ledjima.

U jednom mecu i to na Bridgeu sve je moguce ali kroz citavo prvenstvo mislim da su favoriti za mjesto ispred nas zajedno sa Cityem.

Pored van dijka su svi defanzivno limitirani, isto k'o da imas 3 alonsa u odbrani, jedan se moze sakriti, ali ne mogu svi. Ne moze sve van dijk stici na nasu srecu :D

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.