Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Cardiff City (H) [15.09. @ 16:00h]

Istaknuti odgovori

Bog te mazo Ampadu je jucer tek napunio 18 godina. Nevjerovatno kakav igrac. Realno nas najbolji stoper ali znaml zasto ne igra.

Ocekujem 3 boda, mada Cardiff je dosta zilava ekipa. Nadam se da cemo ih naceti sto prije.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Bog te mazo Ampadu je jucer tek napunio 18 godina. Nevjerovatno kakav igrac. Realno nas najbolji stoper ali znaml zasto ne igra.

Ocekujem 3 boda, mada Cardiff je dosta zilava ekipa. Nadam se da cemo ih naceti sto prije.

Sto ne igra Ampadu?

Sto ne igra Ampadu?

Pa to je barem jasno - mladi igrac iz akademije. Takav nema mjesta u prvih 11 Celzija.

Ziru zvani mantinela.. kakav borac, svaka cast. Hazard nemam rijeci vise. Najbolji igrac na svijetu daleko.

Cardiff hrabar, borben, rekao sam zilava ekipa ali i mene su impresionirali danas. Moramo ih dokrajciti jos kojim golom u drugom dijelu. Jako bitno je da smo okrenuli i vodimo na poluvremenu, ne bi nikako valjalo da moramo ganjati rezultat.

Bas je Olivier Giroud odigrao maestralno prvo poluvrijeme, steta sto nije zabio pogodak da krunise tu dobru igru.
Sta je Messi za Barcu to je za nas Hazard ako ne i vise od toga. Koja magija od igraca, uzivanje ga je gledati. Bez sumnje najvece pojacanje prelaznog roka je njegov ostanak.
Lijepa pobjeda i bez obzira na izhod ostalih utakmica prvi smo poslije 5.kola.
Nisam odgledao utakmicu, sad cu snimak odgledati, rezultat odlican, prvi na tabeli, cini mi se najvise postignutih golova. Milina.
Nadam se da Sarri nece forsirati mrtvu Evropa Ligu mnogo ove sezone, pogotovo u grupnoj fazi. Mec protiv West Hama je od velike vaznosti iduce kolo i ne treba trositi igrace na PAOK. Ja Hazarda, Kantea, Alonsa i Azpilicuetu ne bih ni vodio na put. Ima tu Zappacosta, Emerson, Christensen, Ampadu. Sredina Drinkwater, Loftus i Barkley. I napad Odoi, Willian, Morata. Ovi igraci ako ne mogu iznijeti teret i proci ovakvu grupu protivnika onda nemaju sta traziti u CFC.
Apsolutno se slazem. Citavu prvu postavu izmjeniti ako treba.

Sto se tice jucerasnje utakmice, ponovo dobra igra i zasluzena pobjeda. Raduje velik broj golova koji postizemo.

Vrijedi pohvaliti Girua i Hazarda.

Luiza je tempirana bomba, igrac koji ce nas sto posto kostati bodova protiv ekipa kao sto su Liverpul, City, Tott pa i Unites. Prosto lik nije za ozbiljan fudbal.

Kako ce PAOK da nas pregazi,ako im odemo sa drugom postavom.Jeste li svjesni vi toga :D  ?

Ne treba baš cijelu ekipu van, el nije neko natjecanje ali isto ga treba ozbiljno igrat, titula je titula a donosi lp ako u prevenstvu stvari krenu negativno.

Ali svejedno, grupe i trebali proć i mixanim sastavom. Ja bi obavezno odmorio Azpia, Kante, Hazarda, bilo bi dobro i Jorginha.
Ali ono puno važnije od odmaranje je da se ovdje da šansa onima koji nisu doasad puno igrali a zaslužuju šansu: Ampadu, Odoi, Emerson, Christensen, RLC

Ne treba baš cijelu ekipu van, el nije neko natjecanje ali isto ga treba ozbiljno igrat, titula je titula a donosi lp ako u prevenstvu stvari krenu negativno.

Ali svejedno, grupe i trebali proć i mixanim sastavom. Ja bi obavezno odmorio Azpia, Kante, Hazarda, bilo bi dobro i Jorginha.
Ali ono puno važnije od odmaranje je da se ovdje da šansa onima koji nisu doasad puno igrali a zaslužuju šansu: Ampadu, Odoi, Emerson, Christensen, RLC

jesu li prijavljeni ampadu i odoi za europu?

Gle sastava za PAOK aaa jebem vam tromajku trenersku pa zapostavljate mlade igrace

Ionako sviju boli kurac za tekmom, jedini razlog da bi je mozda gledo je nastup mladica a ono nijednog medju 18. Pusi ga Sarri

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.