Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37: Huddersfield (H) [09.05. @ 20:45]

Istaknuti odgovori

Pocinje mec 15 minuta prije Tottenhamove, mozemo im pritisak stvoriti do tada, pa neka se sjebaju.

Povrijedjeni za Chelsea: Ampadu, Drinkwater i Luiz (doubtful) dok Morata ce biti vjerovatno u prvoj postavi, jer je tako najavio Conte poslije male povrede na treningu.

Povrijedjeni za Huddersfield: Kachunga i Williams, a vjerovatno nece igrati i Hefele, Lowe i Ince.

Conte je najavio neke promjene u timu, da bi odmorio igrace zbog Liverpoolove tekme, jer su neki kao umorni.

To diablo kralju, znao sam da se mozemo u tebe pouzdat hehe :D

Ma ovdje pobjeda igra samo, nema price. Iako je i Huddersfieldu jos uvijek papreno, ipak su uzeli Cityu bod za vikend, mislim da ce ih to mozda i spasiti. Valjda Conte ne pocne previse oprezno i defanzivno jos jednom, moramo im dati par komada i u stilu se oprostiti od nasih navijaca na Bridgeu za ovu sezonu. Red je.

Nema tu puno razmišljana, mi moramo pobjedit i nadat se povoljnim rezultatima Liverpoola i Tottenhama, pa šta bude...

Swansea porazen kuci od Sotona. Huddersfield s bodom iz naredne 2 utakmice opstaje, a imaju nas sutra i Arsenala za vikend. Swansea igra protiv Stokea zadnju, moraju dobiti i nadati se da Huddersfield dozivi 2 poraza.

Nije ovo dobro, ocekujem sutra teski bunker gostiju i borbu na svaku loptu. Ako bi ih nekako naceli u prvih 20-ak minuta... Al to su puste zelje, ove godine jako slabo otvaramo utakmice i mucimo se.

Ako je titula bila odlucena rano, bar ova borba za opstanak je zanimljiva.

Drago mi je da Southampton ostaje, nek je Stoke ispao, a i Swansea ne simpatisem. Za Wba mi je svejedno.

Brighton mi ne lezi, ne bih imao nista protiv i da su oni ispali, ali eto oni su na vrijeme se spasili.

Kakva nama ekipa bod uze oj braco mila.. Pa ovi su odigrali tekmu u rangu prve federalne lige, odnosno 2. bosanske.. Nazad zgusni, svi iza lopte, krkaj je gore i valjanje, odugovlacenje od 20. minute. 

Stvarno ovi nasi nek se roknu kolektivno, da u ovakvoj utakmici nisu mogli pobijediti. I to ne samo pobijediti, nego gola dati. Onaj Alonsov krompir ne racunam. Komplet sezona sazeta u 90 minuta.

Joj ako udjemo u top 4, kako ce grena da zapjeva: ANTONIOOOOO, ANTONIOOOOOO, ANTTTTONIOOOO

Za malo Diablo prijatelju, za malo.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.