Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35: Burnley (A) [19.04 @ 20:45]

Istaknuti odgovori

ac_bunley_chelsea_comp.png?w=748&h=427&c

Vasa ocekivanja:

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/987024380009082881

Igramo sa dva klasicna napadaca od starta. To moram da pogledam :D

Vjerovatno neke rotacije zbog vazne kup utakmice. Burnley je jak ove godine, pogotovo kuci i svi su napatili tamo pa tako i ne ocekujem nesto specijalno. Trebao je i Barkley igrati ovdje od pocetka. A Emerson zaigrao tek kad je Alonso dobio 3 utakmice suspenzije.

Pedrito i Bakayoko, to ce biti cirkus ponovo.

Jes ovo cudna ekipa u pm.. Odu Sotonu i Burnleyu, 2 bas jebena gostovanja, i uzmu 6 bodova.. A kod kuce izgube od Spudsa i remiziraju sa raspalim West Hamom.

Bice da je ono sto reLo kaze, zaigrali sad kad nema pritiska.

Da nismo kiksali protiv wh-a sad bi smo bili na 3 boda Tottenhamu i koliko toliko se mogli nadat nečemu...

Pa pritisak i dalje postoji, i dalje imamo teoretske sanse da se vratimo u top4.

nije ni totenhamu sad jednostavno, moraju i oni pobjediti dvije utakmice da se osiguraju.

Naravno da treba igrati i boriti se dok god ima ikakve nade, ali realno sanse su vrlo tanke. Trebaju nam 2 kiksa konkurenata uz to da mi pobijedimo sve svoje utakmice do kraja. Gledajuci raspored ne vidim gdje oni mogu te bodove prosuti, al eto nikad ne znas. A mislim da nekako i nismo zasluzili da se provucemo do top 4 ove sezone. Nismo pokazali dovoljno karaktera u prelomnim trenucima.

Ostajemo 5. i to je to. Matematički ima šanse da budemo 3. ili 4. ali je nerealno da se to može desiti. Nerealno je da Tottenham izgubi dvije utakmice a mi da dobijemo sve 4 od kojih je jedna protiv Liverpoola. Okrenut cemo mi guzove Liverpoolu da nas naguze iako igraju i Ligu Prvaka. Ne vjerujem vise Conteu.
Nemojmo se uopšte zavaravati sa TOP 4... Liverpul će da nas naguzi sigurno, pogotovo zbog Dembinog gola, kada je Gerrard izgubio titulu.
Šteta šta je ta utakmica poslje Rome, bilo ni idealno da je između dvije utakmice s Romom, onda bi imali šanse jer ove ne bi bilo briga za nas...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.