Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Southampton (A) [14.04 @ 13:30h]

Istaknuti odgovori

Jedino sto vrijedi spomenuti je da smo okrenuli kad je Conte promijenio formaciju.

Jbt da je ovakav Southampton s ovim igracima fakticki pred ispadanjem 4 utakmice do kraja.. I da se ovako raspadnu nakon 2:0 gdje vise od pola nasih igraca zaboljelo kurac za sezonom i klubom totalno. Pa usao jedan Giroud, malo energije unio i ovi sami sebe fakticki pobijedise i ispustise 3 boda iz ruku.  Katastrofalno.

Mi imamo par pojedinaca u ekipi, ostalo je Boze sacuvaj. Danas idu pohvale pored Zironje, kao i uvijek istima a to su Eden, Kante i Dave. Ostalo sve uzas. Alonso ko na plazi pusti covjeka kod drugog gola. Mali Christensen ponovo usran citavu utakmicu, igra ko picic kakav. Mrtvi Shane Long kraj njega izgledo ko Dzeko neki dan. Cahill klasika, od njega se ne ocekuje puno. Zappa takodjer limitiran do bola. Ali najveci slag u svemu ovome je invalid Fabregas, majku mu jebem vise. Ko potjera ovo govno uhljebarsko iz ekipe osevapice se za sva vremena. Nek ide u MLS, Kinu, gdje hoce boli me q ali nosite ga iz Celzija ako Boga znate. Dogodine komplet nova sredina nam treba + gurati vise i malog Barkleya kad prodje pripreme.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.