22. april 2013.13 god. comment_117845 Da je ostao kladim se da bi imali već obezbjeđenu LŠ te da bi bili na dosta boljoj poziciji u PL, I ne bi ispali onako rano u LŠ... Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_117896 ja mislim da bi Di Matteo i dalje bio trener Chelsea da Didier još igra...sačuvao bi njega Drogba golovima. jer ih Drogba daje kad je najvažnije Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118298 ja mislim da bi Di Matteo i dalje bio trener Chelsea da Didier još igra...sačuvao bi njega Drogba golovima. jer ih Drogba daje kad je najvažnijeZasto je Drogba otisao?Jel htio ili mu nisu ponudili novi ugovor? Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118307 Zasto je Drogba otisao?Jel htio ili mu nisu ponudili novi ugovor? Drogba je sam izjavio da je odlučio da će ići iz kluba nakon što su Plavci osvojili FA kup nad Liverpoolom. To je odlučio jer nije mogao podnijeti da ga klub voza, tad mu još nisu bili ponudili novi ugovor. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118358 Drogba je sam izjavio da je odlučio da će ići iz kluba nakon što su Plavci osvojili FA kup nad Liverpoolom. To je odlučio jer nije mogao podnijeti da ga klub voza, tad mu još nisu bili ponudili novi ugovor. Eto jos jedna katastrofalna greska Abramovica..Da je bio pametan pod svaku cijenu bi zadrzao Drogbu.Mislim da nikad vise necemo imati tako dobrog napadaca.Ne razumijem zasto Roman svim igracima iznad 30 god nudi samo jednogodišnje ugovore,ili cak ni ne nudi(lampardov slucaj).Sramota je to sto jos nije ponudio novi ugovor Lampardu legendi kluba kojem treba jos 3 gola da srusi rekord.Što je sve napravio za ovaj klub i jos igra dobro,pa zar mu ne moze bar to omoguciti da zavrsi karijeru u chelsea-u.Cak i drugi veliki klubovi ga hoce a Roman nece. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118569 Drogba je otisao u pravo vrijeme, sad ga razumijemSent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
29. april 2013.13 god. Autor comment_119233 da mi je ovako proslaviti gol, ah Ima nas koji smo proslavljali tako :D Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119235 Kad smo kod proslava, mala digresija. Sad u subotu sudim utakmicu malog fudbala, frajer daje gol i skida šorc (pošto se fura na Vučinića). Protivnici traže karton, al kako mu dodijelit za to karton kad je u pitanju šorc, a ne dres. :D Prijavi
29. april 2013.13 god. Autor comment_119237 Kad smo kod proslava, mala digresija. Sad u subotu sudim utakmicu malog fudbala, frajer daje gol i skida šorc (pošto se fura na Vučinića). Protivnici traže karton, al kako mu dodijelit za to karton kad je u pitanju šorc, a ne dres. :D Slavio je i moj suigrač tako dva puta ovog vikenda na profesionalnoj utakmici velikog nogometa, pa nema kartona ;) Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119240 Meni je ta fora s skidanjem sortsa nevidjeno seljacka.... Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119241 Ma meni je skidanje šorca previše gay tj. pederski. Šta je fora toga svega? Da pokaže navijačima da ima velika jaja? Kao da koga zanima to ccc. Al vratimo se temi, Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119530 Drole sa obožavateljima :) jbt neznaš koji je veči i jači (ne fizički xD ) Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119641 Drole sa obožavateljima :) jbt neznaš koji je veči i jači (ne fizički xD ) 'jeko ovaj visoki s Ronijem i Drogbom? Neki NBA igrač ili..? Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119661 'jeko ovaj visoki s Ronijem i Drogbom? Neki NBA igrač ili..? Ne on je iz obezbjedjenja,sjecam se utakmice i te scene ko da je juce bilo :D Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119666 Ne on je iz obezbjedjenja,sjecam se utakmice i te scene ko da je juce bilo :D Je l' ovo tekma kad su Drole i Zhirkov pokidali mreže sa jedne a Sedorf sa druge strane ? Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119700 Daa, predsezona 2009/2010 Drogba ona golčina sa 30 metara Sjećam se te utakmice svi golovi su bili vrhunski, ali Droletov je bio amin. Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119808 Ne on je iz obezbjedjenja,sjecam se utakmice i te scene ko da je juce bilo :D To je Carmelo Anthony. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.