Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

1. stvar: bez uvrede, al hebo vas broj. Zapinjete s tom 11kom kao da je to neki sveti gral. Ova priča se okreće i okreće tisuću puta na ovom forumu.

2. stvar: crve, daaavno se držalo do usklađenosti broja i pozicije ( onda kada su većinom brojevi igrača u prvoj momčadi bili u rasponu od 1 do 11 i znalo se otprilike koja pozicija ima koji broj ). Odavno taj "običaj" nije prisutan u nogometu. Pogledaj malo kakve brojeve igrači nose, ne samo u Chelseaju, sve će ti biti jasno.

3. stvar: Tema je Didier Drogba :P
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1344552996' post='69815']
znaci moze nosit 11 iako nije CF
[/quote]
ma nema to veze , pa prije par godina nam je Boulahrouz nosio 9ku a igrao je u odbrani centru ili na boku ili Jens Lehman golman Njemacke je jedno vrijeme iz frustracije sto je Kahn dobio 1, nosio 9tku kao golman reprezentacije :D/
Broj je samo broj...Drogba je prve tri godine nosio broj 15, a ostatak 11...I da je nosio bilo koji drugi broj nevažno. Važno je šta je on kao čovjek učinio za Chelsea.

Meni je baš drago što je Oscar dobio 11ku. Zna i on teret tog broja i morat će se jako puno truditi da ga opravda, što je opet pozitivno za klub.

U nogometu nema pravila vezanih za brojeve. Ja mislim da postoji samo pravilo da broj 1 ne može nositi nitko drugi do golmana, bio on prvi golman ili pomoćni. Ostali brojevi nemaju pravila. Nekada su bila ta pravila ali su ukinuta.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1344619546' post='70001']
Broj je samo broj...Drogba je prve tri godine nosio broj 15, a ostatak 11...I da je nosio bilo koji drugi broj nevažno. Važno je šta je on kao čovjek učinio za Chelsea.

Meni je baš drago što je Oscar dobio 11ku. Zna i on teret tog broja i morat će se jako puno truditi da ga opravda, što je opet pozitivno za klub.

U nogometu nema pravila vezanih za brojeve. [b]Ja mislim da postoji samo pravilo da broj 1 ne može nositi nitko drugi do golmana[/b], bio on prvi golman ili pomoćni. Ostali brojevi nemaju pravila. Nekada su bila ta pravila ali su ukinuta.
[/quote]

Ja vidjah u Partizanu prije nekoliko sezona, neko je nosio 1, a nije bio golman.. Čini mi se vezista je bio ili čak napadač..

Možda se šta u međuvremenu promjenilo.

Što se tiče broja, normalno čim se spomene 11-ka sjetit ću se Didiera, ali možda Oscar više usppjeha donese s tim brojem, ne bih se ja bunio ;)
Čovječe, pa ne samo da bi se trebalo umiroviti jedanaesticu, trebalo bi umiroviti uopće napadače sidrune, pogotovo koji su tamnije puti a kamoli da imaju dulju kosu, jer, pa sve to podsjeća na Drogbu. Trebalo bi i Wembley zatvorit, nema druge...

Ovaj čovjek će pokorit Kinu i nadam se nadmašit Beckhama. A nakon toga će dići Afriku na noge putem politike. Podsjeća me na Arnolda Schwarzeneggera nekako po uspjesima, ne znam zašto...

[size=2][size=1](1000. post, samo za ovog "Kineza" :P )[/size][/size]
[quote name='chibabachi' timestamp='1344339155' post='69224']
Trebali su da ga zadrže bar još godinu dana
[/quote]

Njemu je nudjen ugovor na godinu dana, ali on je trazio dvogodisnje produzenje, i tu je zapelo... Barem su takve informacije isle...
Sinoć sam ga sanjao čitavu noć života mi. Sanjam kao ja u srednjoj školi idem u Istambul na ekskurziju i tamo Drogba na dokovima gdje je vašar drži štand i prodaje leskovački roštilj. Ima radnike, a on sjedi ispred štanda nadgleda ih u Shangai trenerci sa novom ženom Azijatkom :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1345051456' post='71046']
Sinoć sam ga sanjao čitavu noć života mi. Sanjam kao ja u srednjoj školi idem u Istambul na ekskurziju i tamo Drogba na dokovima gdje je vašar drži štand i [u][b]prodaje leskovački roštilj.[/b][/u] Ima radnike, a on sjedi ispred štanda nadgleda ih u Shangai trenerci sa novom ženom Azijatkom :D
[/quote]

hahahahahhahahahahahaha
Hahahhahahahahhahahaha.
Kakve samo snove imate ti i ReLo, to je nadrealnost :D
[size=8][color=#0000FF][b]GONE BUT NEVER FORGOTTEN[/b][/color][/size]
http://www.youtube.com/watch?v=AmGaIZyaDpg&feature=related

[size=4]za mene bio, je i ostati će najveći ikada..[/size]
Ponosan sam sto je veliki ( ili pak najveci) Didier Drogba igrao za Celzi. Hvala ti Didi na svemu!

[quote name='Caeruleus' timestamp='1345051456' post='71046']
Sinoć sam ga sanjao čitavu noć života mi. Sanjam kao ja u srednjoj školi idem u Istambul na ekskurziju i tamo Drogba na dokovima gdje je vašar drži štand i prodaje leskovački roštilj. Ima radnike, a on sjedi ispred štanda nadgleda ih u Shangai trenerci sa novom ženom Azijatkom :D
[/quote]

E ovo ja zovem san :)
Najgenijalniji napadač ikada!!!Žao mi je što je otišao,al barem je postigao sve s Chelseajem.Na kraju je osvojio i Ligu Prvaka i na najbolji mogući način se oprostio. Jedan je Didier!
Jutros sam gledao njegove golove na Wembleyu.
1. Protiv Uniteda 2007 u finalu FA Cup-a pobjeda od 1:0 , u produzetku Drogba stijelac , Lampard asistent .
2.Protiv Arsenala 2009 u finalu FA CUp-a pobjeda od 2:1 , Drogba strijelac , Lampard asistent (fantasticna duga lopta)
3. Protiv Portsmoutha 2010 u finalu Fa Cup-a pobjeda od 1:0 , Drogba strijelac iz slobodnog udarca .
4.Protiv Liverpoola 2012 u finalu FA Cup-a pobjeda od 2:0 , strijelac Drogba , asistent Lampard .

Tesko da ce se ponoviti dvojac koji ce se slagati kao Drogba i Lampard .
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7hftlLngY1rb6fzko1_500.jpg[/img]
Drogba je jedan od najpametniji igrača ikada, mislim na intelekt i pregled igre. I ono kad je protiv Barce žegno loptu s centra, nije to uradio što je vidio da Valdes izlazi nego što je vidio da ostali igrači kreću u ofanzivu te bi spriječio mogući kontra napad.

A dokaz njegovo intelekta je i privatni život, te sve ono što je radio u Africi
[quote name='Kalouda' timestamp='1345823705' post='73567']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Dd9TVi802og[/media]
[/quote]
sve je pocelo ovako...
Evo šta Drogba kaže za Kinesku nacionalnu televiziju. Majke mi naježio sam se kad sam pročitao. Vidi se koliko mu je stalo do Chelseaja. Kralj:

轮次时间:第二十三轮 2012年8月25日19:30
比赛地点:山东省体育中心
天气情况:阴转雷阵雨 29℃~21℃

伤停情况:柏佳骏(腰伤)、莫伊塞斯(腿伤)
申花官网8月24日消息,在主场遗憾被大连实德逼平后,申花将再度踏上客场征程。本周六晚19:30分,申花将做客济南挑战山东鲁能。面对这个连续八年未能取胜的魔鬼客场,全队上下也是希望能够在本场比赛中拿下对手,打破这一魔咒。
最近的两轮联赛,申花先后遭遇了两场0-0。在几支亚冠名额的竞争对手先后失分的情况下,申花也是错失了追分的大好良机。不过两场平局并没有打击球队的士 气,球队仍然积极的进行着备战。同时在本周的训练中,教练组也是针对之前两场所表现出的问题,以及下一个对手山东鲁能的技战术特点,进行着细致的针对性训 练。另外在人员方面,之前表现出色的小将柏佳骏在上一场对阵大连实德的比赛中挫伤腰部,本周基本都在进行着恢复性训练。对于能否出战周六的比赛,柏佳骏自 己也表示称“现在还无法确定,因为现在腰部还是不能用力,一用力就疼,还需要看这两天的恢复情况。”
相较于申花的全力备战,对手山东鲁能目前则仍然是联赛和足协杯双线作战。本周三山东鲁能在客场与贵州人和进行了足协杯半决赛的首回合较量,最终鲁能客场 1-1逼平了对手,在两回合的比赛中占据了先机。由于足协杯冠军能够参加下赛季的亚冠联赛,因此对于目前联赛仅排名第12的山东鲁能而言,足协杯赛事无疑 成为了本赛季的首要目标。在上周末的联赛当中,鲁能便为了备战足协杯而派上了多名替补出战,最终客场负于富力。因此此番客战山东,无论是从体能上还是心态 上,申花都将占据一定优势。(官网记者报道)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1345850267' post='73661']
Evo šta Drogba kaže za Kinesku nacionalnu televiziju. Majke mi naježio sam se kad sam pročitao. Vidi se koliko mu je stalo do Chelseaja. Kralj:

轮次时间:第二十三轮 2012年8月25日19:30
比赛地点:山东省体育中心
天气情况:阴转雷阵雨 29℃~21℃

伤停情况:柏佳骏(腰伤)、莫伊塞斯(腿伤)
申花官网8月24日消息,在主场遗憾被大连实德逼平后,申花将再度踏上客场征程。本周六晚19:30分,申花将做客济南挑战山东鲁能。面对这个连续八年未能取胜的魔鬼客场,全队上下也是希望能够在本场比赛中拿下对手,打破这一魔咒。
最近的两轮联赛,申花先后遭遇了两场0-0。在几支亚冠名额的竞争对手先后失分的情况下,申花也是错失了追分的大好良机。不过两场平局并没有打击球队的士 气,球队仍然积极的进行着备战。同时在本周的训练中,教练组也是针对之前两场所表现出的问题,以及下一个对手山东鲁能的技战术特点,进行着细致的针对性训 练。另外在人员方面,之前表现出色的小将柏佳骏在上一场对阵大连实德的比赛中挫伤腰部,本周基本都在进行着恢复性训练。对于能否出战周六的比赛,柏佳骏自 己也表示称“现在还无法确定,因为现在腰部还是不能用力,一用力就疼,还需要看这两天的恢复情况。”
相较于申花的全力备战,对手山东鲁能目前则仍然是联赛和足协杯双线作战。本周三山东鲁能在客场与贵州人和进行了足协杯半决赛的首回合较量,最终鲁能客场 1-1逼平了对手,在两回合的比赛中占据了先机。由于足协杯冠军能够参加下赛季的亚冠联赛,因此对于目前联赛仅排名第12的山东鲁能而言,足协杯赛事无疑 成为了本赛季的首要目标。在上周末的联赛当中,鲁能便为了备战足协杯而派上了多名替补出战,最终客场负于富力。因此此番客战山东,无论是从体能上还是心态 上,申花都将占据一定优势。(官网记者报道)
[/quote]

Cae druže, ovdje se Drogba ne spominje nikako. Znam ja, pored standardno u školu, svaki dan od prvog razreda osnovne idem i na tečaj kineskog ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.