9. august 2012.14 god. comment_69825 1. stvar: bez uvrede, al hebo vas broj. Zapinjete s tom 11kom kao da je to neki sveti gral. Ova priča se okreće i okreće tisuću puta na ovom forumu. 2. stvar: crve, daaavno se držalo do usklađenosti broja i pozicije ( onda kada su većinom brojevi igrača u prvoj momčadi bili u rasponu od 1 do 11 i znalo se otprilike koja pozicija ima koji broj ). Odavno taj "običaj" nije prisutan u nogometu. Pogledaj malo kakve brojeve igrači nose, ne samo u Chelseaju, sve će ti biti jasno. 3. stvar: Tema je Didier Drogba Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69826 [quote name='Gazija11' timestamp='1344553063' post='69816'] Ne znam otkud ti to [/quote] Prvi put čujem za tu teoriju kako Teri nosi 26?? Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69967 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1344552996' post='69815'] znaci moze nosit 11 iako nije CF [/quote] ma nema to veze , pa prije par godina nam je Boulahrouz nosio 9ku a igrao je u odbrani centru ili na boku ili Jens Lehman golman Njemacke je jedno vrijeme iz frustracije sto je Kahn dobio 1, nosio 9tku kao golman reprezentacije Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_70001 Broj je samo broj...Drogba je prve tri godine nosio broj 15, a ostatak 11...I da je nosio bilo koji drugi broj nevažno. Važno je šta je on kao čovjek učinio za Chelsea. Meni je baš drago što je Oscar dobio 11ku. Zna i on teret tog broja i morat će se jako puno truditi da ga opravda, što je opet pozitivno za klub. U nogometu nema pravila vezanih za brojeve. Ja mislim da postoji samo pravilo da broj 1 ne može nositi nitko drugi do golmana, bio on prvi golman ili pomoćni. Ostali brojevi nemaju pravila. Nekada su bila ta pravila ali su ukinuta. Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_70034 [quote name='Caeruleus' timestamp='1344619546' post='70001'] Broj je samo broj...Drogba je prve tri godine nosio broj 15, a ostatak 11...I da je nosio bilo koji drugi broj nevažno. Važno je šta je on kao čovjek učinio za Chelsea. Meni je baš drago što je Oscar dobio 11ku. Zna i on teret tog broja i morat će se jako puno truditi da ga opravda, što je opet pozitivno za klub. U nogometu nema pravila vezanih za brojeve. [b]Ja mislim da postoji samo pravilo da broj 1 ne može nositi nitko drugi do golmana[/b], bio on prvi golman ili pomoćni. Ostali brojevi nemaju pravila. Nekada su bila ta pravila ali su ukinuta. [/quote] Ja vidjah u Partizanu prije nekoliko sezona, neko je nosio 1, a nije bio golman.. Čini mi se vezista je bio ili čak napadač.. Možda se šta u međuvremenu promjenilo. Što se tiče broja, normalno čim se spomene 11-ka sjetit ću se Didiera, ali možda Oscar više usppjeha donese s tim brojem, ne bih se ja bunio Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70609 Čovječe, pa ne samo da bi se trebalo umiroviti jedanaesticu, trebalo bi umiroviti uopće napadače sidrune, pogotovo koji su tamnije puti a kamoli da imaju dulju kosu, jer, pa sve to podsjeća na Drogbu. Trebalo bi i Wembley zatvorit, nema druge... Ovaj čovjek će pokorit Kinu i nadam se nadmašit Beckhama. A nakon toga će dići Afriku na noge putem politike. Podsjeća me na Arnolda Schwarzeneggera nekako po uspjesima, ne znam zašto... [size=2][size=1](1000. post, samo za ovog "Kineza" )[/size][/size] Prijavi
14. august 2012.14 god. comment_70796 [url="http://youtu.be/FqcxsQ6Psyk"]http://youtu.be/FqcxsQ6Psyk[/url] Prijavi
15. august 2012.14 god. comment_70982 [img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/527076_456085404412122_1023335021_n.jpg[/img] Prijavi
15. august 2012.14 god. comment_70985 [quote name='chibabachi' timestamp='1344339155' post='69224'] Trebali su da ga zadrže bar još godinu dana [/quote] Njemu je nudjen ugovor na godinu dana, ali on je trazio dvogodisnje produzenje, i tu je zapelo... Barem su takve informacije isle... Prijavi
15. august 2012.14 god. comment_71046 Sinoć sam ga sanjao čitavu noć života mi. Sanjam kao ja u srednjoj školi idem u Istambul na ekskurziju i tamo Drogba na dokovima gdje je vašar drži štand i prodaje leskovački roštilj. Ima radnike, a on sjedi ispred štanda nadgleda ih u Shangai trenerci sa novom ženom Azijatkom Prijavi
15. august 2012.14 god. comment_71078 [quote name='Caeruleus' timestamp='1345051456' post='71046'] Sinoć sam ga sanjao čitavu noć života mi. Sanjam kao ja u srednjoj školi idem u Istambul na ekskurziju i tamo Drogba na dokovima gdje je vašar drži štand i [u][b]prodaje leskovački roštilj.[/b][/u] Ima radnike, a on sjedi ispred štanda nadgleda ih u Shangai trenerci sa novom ženom Azijatkom [/quote] hahahahahhahahahahahaha Hahahhahahahahhahahaha. Kakve samo snove imate ti i ReLo, to je nadrealnost Prijavi
15. august 2012.14 god. comment_71082 ja od igraca koje sam sanja jeste bio joe cole prije 4 god Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_71887 [size=8][color=#0000FF][b]GONE BUT NEVER FORGOTTEN[/b][/color][/size] http://www.youtube.com/watch?v=AmGaIZyaDpg&feature=related [size=4]za mene bio, je i ostati će najveći ikada..[/size] Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_71952 Ono što je Federer u tenisu to je Drogba u fudbalu, naponovljivi genije. Takvog igrača ćemo veoma teško ponovo imati. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72279 Ponosan sam sto je veliki ( ili pak najveci) Didier Drogba igrao za Celzi. Hvala ti Didi na svemu! [quote name='Caeruleus' timestamp='1345051456' post='71046'] Sinoć sam ga sanjao čitavu noć života mi. Sanjam kao ja u srednjoj školi idem u Istambul na ekskurziju i tamo Drogba na dokovima gdje je vašar drži štand i prodaje leskovački roštilj. Ima radnike, a on sjedi ispred štanda nadgleda ih u Shangai trenerci sa novom ženom Azijatkom [/quote] E ovo ja zovem san :) Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72285 Najgenijalniji napadač ikada!!!Žao mi je što je otišao,al barem je postigao sve s Chelseajem.Na kraju je osvojio i Ligu Prvaka i na najbolji mogući način se oprostio. Jedan je Didier! Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72700 Jutros sam gledao njegove golove na Wembleyu. 1. Protiv Uniteda 2007 u finalu FA Cup-a pobjeda od 1:0 , u produzetku Drogba stijelac , Lampard asistent . 2.Protiv Arsenala 2009 u finalu FA CUp-a pobjeda od 2:1 , Drogba strijelac , Lampard asistent (fantasticna duga lopta) 3. Protiv Portsmoutha 2010 u finalu Fa Cup-a pobjeda od 1:0 , Drogba strijelac iz slobodnog udarca . 4.Protiv Liverpoola 2012 u finalu FA Cup-a pobjeda od 2:0 , strijelac Drogba , asistent Lampard . Tesko da ce se ponoviti dvojac koji ce se slagati kao Drogba i Lampard . [img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7hftlLngY1rb6fzko1_500.jpg[/img] Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72807 Drogba je jedan od najpametniji igrača ikada, mislim na intelekt i pregled igre. I ono kad je protiv Barce žegno loptu s centra, nije to uradio što je vidio da Valdes izlazi nego što je vidio da ostali igrači kreću u ofanzivu te bi spriječio mogući kontra napad. A dokaz njegovo intelekta je i privatni život, te sve ono što je radio u Africi Prijavi
24. august 2012.14 god. comment_73436 Na današnji dan 2004. Didier Drogba zabio prvi gol za Chelsea (Crystal Palaceu). Prijavi
24. august 2012.14 god. comment_73594 [quote name='Kalouda' timestamp='1345823705' post='73567'] [media]http://www.youtube.com/watch?v=Dd9TVi802og[/media] [/quote] sve je pocelo ovako... Prijavi
24. august 2012.14 god. comment_73661 Evo šta Drogba kaže za Kinesku nacionalnu televiziju. Majke mi naježio sam se kad sam pročitao. Vidi se koliko mu je stalo do Chelseaja. Kralj: 轮次时间:第二å三轮 2012å¹´8月25æ—¥19:30 比赛地点:山东çœä½“育ä¸å¿ƒ 天气情况:阴转雷阵雨 29℃~21℃
 ä¼¤åœæƒ…况:æŸä½³éªï¼ˆè…°ä¼¤ï¼‰ã€èŽ«ä¼Šå¡žæ–¯ï¼ˆè…¿ä¼¤ï¼‰ 申花官网8月24日消æ¯ï¼Œåœ¨ä¸»åœºé—憾被大连实德逼平åŽï¼Œç”³èб将å†åº¦è¸ä¸Šå®¢åœºå¾ç¨‹ã€‚æœ¬å‘¨å…æ™š19:30分,申花将åšå®¢æµŽå—挑战山东é²èƒ½ã€‚é¢å¯¹è¿™ä¸ªè¿žç»å…«å¹´æœªèƒ½å–胜的é”é¬¼å®¢åœºï¼Œå…¨é˜Ÿä¸Šä¸‹ä¹Ÿæ˜¯å¸Œæœ›èƒ½å¤Ÿåœ¨æœ¬åœºæ¯”èµ›ä¸æ‹¿ä¸‹å¯¹æ‰‹ï¼Œæ‰“ç ´è¿™ä¸€é”咒。 最近的两轮è”赛,申花先åŽéé‡äº†ä¸¤åœº0-0ã€‚åœ¨å‡ æ”¯äºšå† åé¢çš„竞争对手先åŽå¤±åˆ†çš„æƒ…况下,申花也是错失了追分的大好良机。ä¸è¿‡ä¸¤åœºå¹³å±€å¹¶æ²¡æœ‰æ‰“击çƒé˜Ÿçš„士 气,çƒé˜Ÿä»ç„¶ç§¯æžçš„进行ç€å¤‡æˆ˜ã€‚åŒæ—¶åœ¨æœ¬å‘¨çš„è®ç»ƒä¸ï¼Œæ•™ç»ƒç»„也是针对之å‰ä¸¤åœºæ‰€è¡¨çŽ°å‡ºçš„é—®é¢˜ï¼Œä»¥åŠä¸‹ä¸€ä¸ªå¯¹æ‰‹å±±ä¸œé²èƒ½çš„æŠ€æˆ˜æœ¯ç‰¹ç‚¹ï¼Œè¿›è¡Œç€ç»†è‡´çš„é’ˆå¯¹æ€§è® ç»ƒã€‚å¦å¤–在人员方é¢ï¼Œä¹‹å‰è¡¨çŽ°å‡ºè‰²çš„å°å°†æŸä½³éªåœ¨ä¸Šä¸€åœºå¯¹é˜µå¤§è¿žå®žå¾·çš„æ¯”èµ›ä¸æŒ«ä¼¤è…°éƒ¨ï¼Œæœ¬å‘¨åŸºæœ¬éƒ½åœ¨è¿›è¡Œç€æ¢å¤æ€§è®ç»ƒã€‚对于能å¦å‡ºæˆ˜å‘¨å…的比赛,æŸä½³éªè‡ª å·±ä¹Ÿè¡¨ç¤ºç§°â€œçŽ°åœ¨è¿˜æ— æ³•ç¡®å®šï¼Œå› ä¸ºçŽ°åœ¨è…°éƒ¨è¿˜æ˜¯ä¸èƒ½ç”¨åŠ›ï¼Œä¸€ç”¨åŠ›å°±ç–¼ï¼Œè¿˜éœ€è¦çœ‹è¿™ä¸¤å¤©çš„æ¢å¤æƒ…况。†相较于申花的全力备战,对手山东é²èƒ½ç›®å‰åˆ™ä»ç„¶æ˜¯è”èµ›å’Œè¶³åæ¯åŒçº¿ä½œæˆ˜ã€‚本周三山东é²èƒ½åœ¨å®¢åœºä¸Žè´µå·žäººå’Œè¿›è¡Œäº†è¶³åæ¯åŠå†³èµ›çš„首回åˆè¾ƒé‡ï¼Œæœ€ç»ˆé²èƒ½å®¢åœº 1-1逼平了对手,在两回åˆçš„æ¯”èµ›ä¸å æ®äº†å…ˆæœºã€‚ç”±äºŽè¶³åæ¯å† å†›èƒ½å¤Ÿå‚åŠ ä¸‹èµ›å£çš„äºšå† è”èµ›ï¼Œå› æ¤å¯¹äºŽç›®å‰è”赛仅排å第12的山东é²èƒ½è€Œè¨€ï¼Œè¶³åæ¯èµ›äº‹æ— ç–‘ æˆä¸ºäº†æœ¬èµ›å£çš„首è¦ç›®æ ‡ã€‚在上周末的è”赛当ä¸ï¼Œé²èƒ½ä¾¿ä¸ºäº†å¤‡æˆ˜è¶³åæ¯è€Œæ´¾ä¸Šäº†å¤šåæ›¿è¡¥å‡ºæˆ˜ï¼Œæœ€ç»ˆå®¢åœºè´ŸäºŽå¯ŒåŠ›ã€‚å› æ¤æ¤ç•ªå®¢æˆ˜å±±ä¸œï¼Œæ— è®ºæ˜¯ä»Žä½“èƒ½ä¸Šè¿˜æ˜¯å¿ƒæ€ ä¸Šï¼Œç”³èŠ±éƒ½å°†å æ®ä¸€å®šä¼˜åŠ¿ã€‚ï¼ˆå®˜ç½‘è®°è€…æŠ¥é“) Prijavi
25. august 2012.14 god. comment_73690 [quote name='Caeruleus' timestamp='1345850267' post='73661'] Evo šta Drogba kaže za Kinesku nacionalnu televiziju. Majke mi naježio sam se kad sam pročitao. Vidi se koliko mu je stalo do Chelseaja. Kralj: 轮次时间:第二å三轮 2012å¹´8月25æ—¥19:30 比赛地点:山东çœä½“育ä¸å¿ƒ 天气情况:阴转雷阵雨 29℃~21℃
 ä¼¤åœæƒ…况:æŸä½³éªï¼ˆè…°ä¼¤ï¼‰ã€èŽ«ä¼Šå¡žæ–¯ï¼ˆè…¿ä¼¤ï¼‰ 申花官网8月24日消æ¯ï¼Œåœ¨ä¸»åœºé—憾被大连实德逼平åŽï¼Œç”³èб将å†åº¦è¸ä¸Šå®¢åœºå¾ç¨‹ã€‚æœ¬å‘¨å…æ™š19:30分,申花将åšå®¢æµŽå—挑战山东é²èƒ½ã€‚é¢å¯¹è¿™ä¸ªè¿žç»å…«å¹´æœªèƒ½å–胜的é”é¬¼å®¢åœºï¼Œå…¨é˜Ÿä¸Šä¸‹ä¹Ÿæ˜¯å¸Œæœ›èƒ½å¤Ÿåœ¨æœ¬åœºæ¯”èµ›ä¸æ‹¿ä¸‹å¯¹æ‰‹ï¼Œæ‰“ç ´è¿™ä¸€é”咒。 最近的两轮è”赛,申花先åŽéé‡äº†ä¸¤åœº0-0ã€‚åœ¨å‡ æ”¯äºšå† åé¢çš„竞争对手先åŽå¤±åˆ†çš„æƒ…况下,申花也是错失了追分的大好良机。ä¸è¿‡ä¸¤åœºå¹³å±€å¹¶æ²¡æœ‰æ‰“击çƒé˜Ÿçš„士 气,çƒé˜Ÿä»ç„¶ç§¯æžçš„进行ç€å¤‡æˆ˜ã€‚åŒæ—¶åœ¨æœ¬å‘¨çš„è®ç»ƒä¸ï¼Œæ•™ç»ƒç»„也是针对之å‰ä¸¤åœºæ‰€è¡¨çŽ°å‡ºçš„é—®é¢˜ï¼Œä»¥åŠä¸‹ä¸€ä¸ªå¯¹æ‰‹å±±ä¸œé²èƒ½çš„æŠ€æˆ˜æœ¯ç‰¹ç‚¹ï¼Œè¿›è¡Œç€ç»†è‡´çš„é’ˆå¯¹æ€§è® ç»ƒã€‚å¦å¤–在人员方é¢ï¼Œä¹‹å‰è¡¨çŽ°å‡ºè‰²çš„å°å°†æŸä½³éªåœ¨ä¸Šä¸€åœºå¯¹é˜µå¤§è¿žå®žå¾·çš„æ¯”èµ›ä¸æŒ«ä¼¤è…°éƒ¨ï¼Œæœ¬å‘¨åŸºæœ¬éƒ½åœ¨è¿›è¡Œç€æ¢å¤æ€§è®ç»ƒã€‚对于能å¦å‡ºæˆ˜å‘¨å…的比赛,æŸä½³éªè‡ª å·±ä¹Ÿè¡¨ç¤ºç§°â€œçŽ°åœ¨è¿˜æ— æ³•ç¡®å®šï¼Œå› ä¸ºçŽ°åœ¨è…°éƒ¨è¿˜æ˜¯ä¸èƒ½ç”¨åŠ›ï¼Œä¸€ç”¨åŠ›å°±ç–¼ï¼Œè¿˜éœ€è¦çœ‹è¿™ä¸¤å¤©çš„æ¢å¤æƒ…况。†相较于申花的全力备战,对手山东é²èƒ½ç›®å‰åˆ™ä»ç„¶æ˜¯è”èµ›å’Œè¶³åæ¯åŒçº¿ä½œæˆ˜ã€‚本周三山东é²èƒ½åœ¨å®¢åœºä¸Žè´µå·žäººå’Œè¿›è¡Œäº†è¶³åæ¯åŠå†³èµ›çš„首回åˆè¾ƒé‡ï¼Œæœ€ç»ˆé²èƒ½å®¢åœº 1-1逼平了对手,在两回åˆçš„æ¯”èµ›ä¸å æ®äº†å…ˆæœºã€‚ç”±äºŽè¶³åæ¯å† å†›èƒ½å¤Ÿå‚åŠ ä¸‹èµ›å£çš„äºšå† è”èµ›ï¼Œå› æ¤å¯¹äºŽç›®å‰è”赛仅排å第12的山东é²èƒ½è€Œè¨€ï¼Œè¶³åæ¯èµ›äº‹æ— ç–‘ æˆä¸ºäº†æœ¬èµ›å£çš„首è¦ç›®æ ‡ã€‚在上周末的è”赛当ä¸ï¼Œé²èƒ½ä¾¿ä¸ºäº†å¤‡æˆ˜è¶³åæ¯è€Œæ´¾ä¸Šäº†å¤šåæ›¿è¡¥å‡ºæˆ˜ï¼Œæœ€ç»ˆå®¢åœºè´ŸäºŽå¯ŒåŠ›ã€‚å› æ¤æ¤ç•ªå®¢æˆ˜å±±ä¸œï¼Œæ— è®ºæ˜¯ä»Žä½“èƒ½ä¸Šè¿˜æ˜¯å¿ƒæ€ ä¸Šï¼Œç”³èŠ±éƒ½å°†å æ®ä¸€å®šä¼˜åŠ¿ã€‚ï¼ˆå®˜ç½‘è®°è€…æŠ¥é“) [/quote] Cae druže, ovdje se Drogba ne spominje nikako. Znam ja, pored standardno u školu, svaki dan od prvog razreda osnovne idem i na tečaj kineskog Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.