Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 3 (Replay): Norwich city (H)

Istaknuti odgovori

Veceras igramo u 20:45 na sbu ponovljenu utakmicu fa cupa protiv norwicha
Prijenos je na sk3
Conte je reka da su cahill i cesc ozljedeni
Vasa misljenja?
Ovo je prvo sranje da se uopce igra tekma, al s obzirom kako su odigrali prvu trebo je Norwich ici dalje. Ne radi kvaliteta nego cisto na konto toga da su vise zeljeli pobjedu od nasih koji su se vukli na terenu.
A drugo sranje je sto Barkley nece igrati.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Sto Barkley ne igra? Je li on uopste spreman dosao u klub ili povrijedjen?

Barkley je došao da ga pripremimo za bolju fizičku spremu, i na kraju sezone prodaćemo ga za milijun ili dvije funte više i tako ostvariti profit na njemu

• Autor
Chelsea team tonight: Caballero; Azpilicueta (c), David Luiz, Ampadu; Zappacosta, Bakayoko, Drinkwater, Kenedy; Willian, Batshuayi, Pedro. #CHENOR
Chelsea subs: Eduardo, Christensen, Sterling, Kante, Musonda, Hazard, Morata. #CHEN

Koja utakmice jebo te zivot :D

2 crvena, 3 zuta ukupno radi simuliranja.. Ne mozes iz ovih padavicara spanskih izbiti njihov DNK da ga jebes. Sramotimo se.

Prosli ne znamo ni mi sami kako.

U 210 minuta nismo mogli Norwicha pobjediti heeeej Norwich. Sta ocekivati protiv Barcelone?

Kad ti je golman igrac utakmice ave ti je jasno (ne samo zbog skinutog penala). Osim njega Kennedy jedina svjetla tacka. Ocaj, propalitet

Utakmica, bolja od prve sigurno, bilo je i sansi, azpi, morata fulili sto se ne smije fuliti i drinkwater je imao sjajne suteve, ali je odbranio Gunn ili je sekundu promasio gol. Njihova najbolja sansa je bila od Oliveire kada je Willy odbranio sjajno. Vazno mi je da se nisam smorio k'o prosli put, i sto smo prosli dalje. Drugo nista nije vazno.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.