Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Arsenal(A)

Istaknuti odgovori

Veceras gostujemo na emiratesu u sklopu 22 kola
Nama fali luiz
Prosle sezone to nam je bila prekretnica
Ove sezone smo vec remizirali snjima
Te nas ocekuju dva dvoboja u liga kupu s njima

Nadigrali smo Arsenala od prve do zadnje minute. Za drugi gol je glavni krivac Wilian jer nije izbacio loptu nego po obicaju se zavlacio oko kornera. Morata je posebna prica, glavni krivac za neuspjeh. Sramota sta je promasio.

Ne znam sta da kazem. Uzivao sam u utakmici ali sam i popizdio. Ne zbog timske igre, nego pojedinih individualaca. 

Morata zasluzuje debelu kaznu. Realno, da sam trener ovo je za mene neoprostivo. Po cijenu rezultata u narednih nekoliko utkamica meni Morata ne bi igrao.

Bakayoko - trom i spor. Pasovi mu slabi a i u odbrani nema neke velike koristi od njega. Bezveze igrac.

Moses - kretenski odigrao. Zapacosta je definitivno bolji od njega.

Pohvale zasluzuju Alonso, Christensen, Kante i Hazard. Ostali prolazno i prosjecno.

Kako se ne pise o dajvanju Wilsherea pocetkom drugog poluvremena gdje je trebao dobiti drugi zuti.. Isti ovaj sudija je nasima prije davao kartone za takve poteze i izbacivao ih s terena, ali se Englezu to ocigledno ne svira.

Iskreno rezultat je kurac, nisam zadovoljan nimalo. Losi smo bili u odbrani, nije se smjelo dozvoliti da primimo drugi gol onako. Povlacenje malo ok jer je kraj tekme i umorni su igraci, ali ne moze se tako igrati odbrana kad se vec povuces.
O napadu i realizaciji nemam sta pricati, mozda najbolje ono bacanje Contea na zemlju govori.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ja sam samo na Moratu bijesan, evo i sad a narocito sinoc, polomio bih mu obje noge da mi je bio blizu. On nam je otkinuo dva boda i zavrsena prica. Niti je odbrana kriva, niti Conte, jedini krivac je nesposobni Morata koji nas je unazadio na tabeli.
Costa vrati se...

Da smo sinoć imali napadača na kojeg se samo 2% mozemo osloniti pobjedili bi 3-2, bruka šta Morata radi, niti je on taj kalibar za velike uspjehe niti ce biti...
Ma necemo Costu spominjati, znao je i on itekako promasiti mrtve zicere. Sto je najgore Morata sjajna utrcavanja ima, brz je, zna se covjek naci u sansi konstantno i ulazi u te dobre situacije ali kad dodje pred golmana mozak mu se ugasi skroz. Pa ona prva sinoc sansa je najbolji primjer toga.
Steta radi prosuta 2 boda, onaj senilni starac Wenger kmeci opet o penalu. 😂😂

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Autor
Da je morata da odma gol u 5 min drukcije bi se rijesilo
Koliko smo se mi isfalivali njima su prilike bile nase greske
Cahill za lacazeta moratina asistrncija

Ocaj. Ofanzivno nikakve kreativnosti, sve na horuk i moliti Boga da Hazard nesto izmisli. 

Wenger ponovo oducio Contea, preslikana ligaska utakmica sa Bridgea. O pojedinima u nasem dresu ne treba trositi rijeci.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.