Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14: Newcastle United (H)

Istaknuti odgovori

Chelsea-vs-Newcastle-United.jpg

Chelsea vs Newastle United

subota 02.12.2017 13:30h

Stamford Bridge, London UK

Pocinjemo decembarsko ludilo utakmicom protiv Benitezovog Newcastlea kod kuce. Sigurno nas ocekuje mnogo tezi zadatak nego protiv Swanseaja u srijedu. 

Hazard i Azpi su čuvani za ovu tekmu, očekujem povratak na 3-5-2 sa Kanteom, Bakayokom i Fabregasom u sredini i Hazardom i Moratom u napadu.

Zanima me i ko će na WB, pošto me Zappacosta nije kupio svojim igrama i mislim da će Moses ipak biti u prednosti.

• Autor

Zanima me i ko će na WB, pošto me Zappacosta nije kupio svojim igrama i mislim da će Moses ipak biti u prednosti.

Moses mi je dosta rovito izgledao protiv Swanseaja, mislim da ce ostati na klupi ovdje. Nije jos spreman. Mada za mene je i Zappa dosta dobar bio ovo sto je odigrao, lik moze stvarno spartati gore-dole stalno, kondicija mu je strasna. U napadu je konstatno u dobrim situacijama, ubacuje se iz drugog plana. Malo mu fali ta zica za dobru odluku kad primi loptu, gdje nedostaje zadnji pas. Al generalno, ja sam zadovoljan njegovom igrom.

Takodjer ocekujem povratak na 3-5-2 iako je Willian zasluzio da ostane u prvih 11 nakon Liverpoola gdje nam je donio bod i sad u srijedu je bio najbolji igrac na terenu. Mozda ce igrati 3-4-3 sa Fabregasom u isturenoj ulazi, vidjecemo.

• Autor

Dobro su Newcastle i Swansea prosli sa 3 odnosno 1 golom u mrezi. Da smo mi pravi oba kluba bi kuca isla barem sa po peticom u mrezi. Ipak, najvaznije da smo oba meca prosli neokrznuto i da protiv Atletica sada zaokruzimo taj niz domacih utakmica jos jednom pobjedom.

Danas Hazard opet u onom svom ludilu, nezaustavljiv. Moses takodjer sjajan, unio dosta energije i svjezine u ekipu. Ostatak solidan izuzev te jedne greske Alonsa.

Samo da nam je Morata prisebniji, te da imamo boljeg od Alonsa tj jos jednog Mosesa da imamo i lijevo, puno puno opasnija i bolja ekipa bi bili.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.