Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13: Swansea City (H)

Istaknuti odgovori

Ovdje treba rotirati. Eden, Kante, Alonso klupa. Moramo ovakve utakmice pobjedjivati i sa igracima koji nisu prvih 11.

U odbrani Dave, Luiz, Rüdiger. Lijevo Kenedy, desno Zappa. Vezni Drinkwater i Bakayoko/Fabregas, ispred Willian i Pedro i naprijed Morata.

Ako bude povoljan rezultat ubaciti jos Michya, Musondu te Mosesa koji su se oporavili od povreda.

Pa nisu bas toliko ocajni jebem ga, ne igramo protiv yeovila.

Ma realno slaba ekipa, ako ne mozes dobiti Swansea kuci bez Hazarda i Kantea znaci da si za kurac.

Očekujem glatku pobjedu.

I slažem se, dobra prilika za malo zarotirat jer nas nakon ove čekaju za vikend Newcastle i onda odma u srijedu Atletiko. Iako ja ipak ne bih Kantea mjenjao, svi ostalo mogu bit i u19, samo njega ne diraj, ipak je on naš Messi - bez njega smo za kurac...

Ovo veceras sto sam gledao od Swanseaja je jedan od najlosijih nastupa jedne ekipe na Bridgeu u zadnjih 4-5 godina i to sigurno.

Nasi nista nisu odigrali, nimalo nisam zadovoljan. Gol ni iz ceg dali. Ovi su zreli za 5 komada, da smo pravi toliko bi im utrpali minimum. Ovako, treba biti sretan s 3 boda i zaboraviti mec sto brze.

Budu li ovakvi protiv Newcastlea, napatit ce se mnogo vise.

PS. Morata opet za q odigrao

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.