Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Watford (H) [W 4-2]

Istaknuti odgovori

Nakon proslotjednog poraza od palaca sutra se u ranom terminu susrecemo s dosadasnjim iznenadenjem watfordom koji ima bod vise i poziciju vise na tablici od nas
U proslogodisnjom susretu chelsea je na sb pobijedio 4-3
Nama fale: kante i moses dok ce conte za nesto manje od pola sata izvhestiti o drugim igracima
Watford dobro igra marcos silva ih je preporodio ali ja mislin da bi chelsea nakon kiksa protiv rome trebao sutra pobijediti
Vasa misljenja?
Ja ne znam koji kurac se čeka s Musondom,Willian i Pedro nikad gori nisu bili,ali ako se opet sutra nađu jedan ili drugi u ekipi očekivati je pobjedu Watforda.
Lineup:Courtois;rudiger,Luiz,cahill;azpi,fabregas,bakayoko,alonso;pedro,morata,hazard

Najveća žal mi je sto Musonda nije dobio priliku od pocetka da dokaze Konteu da je vec za prve postave al eto,nadam se da ce ga uvest u drugom poluvremenu

dajte malo informacija o utakmici, u koliko se sati, igra, stavite i datum, znamo kad je utakmica, ali ljepse je tako vidjeti, uvijek se tako dosad radilo.

neka bude lijepo organizovano.

a jes forum propo otkad odose tinmar i file

Samo cu citirati ovu prognozu laganini :D a sada se nadamo da ide i ovaj drugi dio recenice

Dobijamo nakon teske borbe i nakon toga ide polako podizanje iz ove krize. 

Kako samo teska utakmica, nije dobra za zdravlje. Na kraju vise sretno nego zasluzeno do pobjede, ko bi rekao da ce 'heroj' biti Michy.

Alonso veoma tanak, prenebitan lik, nikakav doprinos nije ostavio, Rudiger visio drugi zuti,imao je dobrih intervencija, Bakayoko grijesi svaki treci pas, ne znam sta mu je danas bilo. Sve u svemu nije dobro, moze i mora bolje ali vrijeme je bilo da dobijemo jednu ovakvu utakmicu.

Pobjeda koja je pokazala koliko imamo nedostataka, ova formacija bi mogla funkcionisati da imamo bekove Marcela i Alvesa iz najboljih dana, ovako slabo skroz. Alonso je ogranicen igrac.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.