Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37 : Chelsea vs Watford (Ponedeljak 15.5.2017 - 21:00)

Istaknuti odgovori

Watford-Vs-Chelsea.jpg?format=1000w

Evo prilike da se da koja minuta više Akeu, Chali, Michyu, Hazarda bi odmorio ovu utakmicu, izudarali su ga dosta ove sezone, protiv WBA je baš bio umoran.

2djnllg.jpg

Ma ja ocekujem da rezerve izidju i pobijede obje ove ekipe (Watford i Sunderland). Ima tu prije svega kvalitete, a zatim i velike zelje za dokazivanjem. Moglo bi se nesto ovako sloziti:

____________Begovic___________

____Zouma___Terry______Ake____

Aina____Chalobah__Cesc_____Kenedy

____Loftus____Michy____Willian______

Mada ne vjerujem da ce svih 11 izmijeniti, vjerovatno ce tu biti barem trojica iz prvog sastava iako zasluzuju odmor.

Ma igrace Kante sigurno ovu utakmicu, odmorio je zadnje dvije. Ja se nadam da ce biti sto vise izmjena, da vidimo igrace koji bas nemaju sansu za igru.

• Autor

Treba ići opet sa jakim sastavom da se obori ovaj rekord od najviše pobjeda u jednoj sezoni PL.

jeste to ali mislim da je bolje sacuvati pojedince za fa cup. bolje na kraju double neko tih 30 pobjeda

Pobjeda u opustenoj atmosferi
Izjednacili rekord
Chalobah dobar i njega bi ostavia zouma i ake tako tako kennedy los a bats svaki sut mu blokiran al aj brz je

4:3 dobro je na kraju najvaznija pobjeda.. Ima nekih stvari na koje treba obratit paznju, ali i dosta lijepih stvari. Prije svega oprostaj Terrya golom, dobra partija Chalobaha, buduci kapiten Azpilicueta zabio i poljubio grb, Michy opet zabio.

Idemo po broj 30 protiv Sunderlanda i staviti ruke na trofej.

Chalobah me iznenadio,defanziva nikad nije bila upitna igrao zadnjeg veznog i stopera,ali nisam znao da je i tehnički jak,pas odličan,kratak normalno,da ne zna, nebi igrao Pl, ali dugi pas kakvog ni Fabregas ne može svaki puta dati.Dobar i u driblingu.
Igrač iz C momcadi koji bi bio vrhunsko pojačanje za ove klubove poput Watforda a bome bi imao i u jednom Liverpoolu mjesta u prvih 11.
Kenedy par grešaka,obrana loša danas a nadam se protiv Sunderlanda vidit RLC-a 90 minuta a i mali Musonda.
Najvaznije da su igraci sa klupe dobili priliku. Jel sa pobjedom protiv Sunderlanda postavljamo rekord.
Aha. Ma jebes rekorde. Ima jedan klub, oborio rekord nekad davno, prije dinosaurusa, osvojili ligu bez izgubljene utakmice. I danas postoje samo blijeda sjecanja tog drevnog vremena.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.