Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup Final: Arsenal - Chelsea (Subota, 27. maj - 18:30h)

Istaknuti odgovori

FA-Cup-fans-at-Wembley.jpg?fit=640%2C400

Finale FA Cupa, Arsenal spašava sezonu, Chelsea ide na duplu titulu.

Postava Chelsea se već zna

2djnllg.jpg

EDIT: Utakmica je u 18:30 po našem, relo nabijem te što ne mogu editovati naslov teme koju sam otvorio

Ma zapeti i uzeti i ovaj trofej, Arsenal ce pokusati spasiti sezonu i dace sve od sebe ali lahko mogu i pregoriti u toj zelji.

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/866988696930746373

Trebalo bi dobiti ovo bez većih problema, ali finale je ipak, ne treba ni osakaćeni Arsenal potcenjivati.

Wenger potvrdio da nema ni Mustafija,ako ovo ne dobijemo onda ne znam stvarno.

Mertesaker im igra,Hazard i Pedro ima da ih sami riješe.
  • Autor

https://www.youtube.com/watch?v=WGDxe9q9Ir4

Nesto me nostalgija pukla, pa se malo prisjecam starih dana sa Terryem, Lampsom, Drogbom i Cechom.

Sutra je Terryu zadnja zvanično utakmica sa Chelsijem.

Dugo će proći još dok nam se ne pojavi neka legenda kao gore navedeni.

Ne favoriziram Lampsa toliko, jednostavno mu ne oprastam onaj smrdljivi hinjski prelazak u City, ali nadam se da ce uskoro ove legende zasjesti na klupu naseg tima, ne samo oni pa i Di Matteo, Zola također.

Kako bi bilo lijepo vidjeti da klub vode fudbalske legende, koje istinski vole Chelsea.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=grjzY3_3Pjk[/media] 
Kako ih je samo analno devastirao to nisu istine. 

Dugo čekam ovu utakmicu, idemo zatvoriti sezonu onako kako treba duplom krunom i okrenuti se transferima. 

Costa j**** ti, kako me žiccira njegovo ponašanje, umijesto da zabijemo gol iz kontre on se mora umiješat i iz toga primimo gol.
Molim Boga da ću ga još vidit samo da diže ovaj pehar i nikad više.

Puno bolji Arsenal, imali su 3-4 ciste sanse. Moramo bolje, Matic i Moses su jako losi.

Ali slušaj odbrane koja nas zaustavlja Bellerin,Monreal, Mertesacker i Rob hahahah pa smiješno Drogba bi ih sam pojeo.

Arsenal zasluzeno uzeo FA Cup, bilisu bolji od pocetka, imali bolje prilike. Kasnije cu napisati opsirniji komentar, blago receno razocaran sam igrom pojedinih igraca.

Ma previse se opustili, potcijenili protivnika, Conte daje izjave tipa zapalicu cigaru na proslavi i slicno.. Steta jer prilika za Double se morala iskoristiti protiv Arsenala.
Zasluzen poraz.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kakav Hazard, bio je toliko nevidljiv da si zaboravio da ga računaš u ostale.

Apsolutno sramotna partija protiv osakaćenog rivala, kada se uporede i rezultati protiv ostalih klubova iz Top 6 vidi se da mnogo ovde ne štima. Nadam se da će ljudi sa vrha ozbiljno analizirati ono što su videli danas i protiv ostalih ozbiljnih ekipa i da od sledeće sezone ne gledamo neke face kojima je mesto u Watfordu u startnoj postavi iz utakmice u utakmicu.

Apsolutno ae slazem sa Igijem, Matic i Moses su danas bili ocajni. Mosesa citav forum dize, svjetska klasa...Lik je samo u formi kao i cijela ekipa po kvalitetu je za Stoke gdje ni tu nije imo mjesta.

Ja sam sebi već zacrtao duplu krunu tako da je ovo razočaranje. Izgubiti protiv Arsenala koji je sigurno najlakši mogući protivnik koji je mogao doći u finale, katastrofa. Sudac užas, ali veći problem je što su neki igrači već otišli na odmor.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.