Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35: Chelsea vs Middlesbrough (pon, 08.05.2017 - 21:00)

Istaknuti odgovori

Opet utakmica sezone? :D :D

Posto Tottenham ide ove sezone totalno retardiranom West Hamu u petak, a mi igramo tek u ponedjeljak, moze se s pravom ocekivati da u mec udjemo sa samo -1. Ne pamtim kad je zadnji put takva situacija bila i zato svaka cast Spudsima na borbi. Al opet, sve je ovo u nasim rukama, igramo sa protivnikom koji ce vrlo vjerovatno biti drugoligas dogodine i koji igra dosta lose prvenstvo. Mora se izaci sa zeljom i zarom od prve minute da se napada i slomi njihov otpor. Ne smije biti ni sekunde opustanja, a mislim da i nece jer sam vidio iz Conteove izjave poslije Evertona upravo tu opreznost. Rekao je da ta pobjeda nista ne znaci ako se ne dobije Boro u narednom mecu.

Fabregas dize formu u ovoj zavrsnici i treba dobiti mjesto medju 11. Ocekujem ponovo od Edena da nas ponese prema tituli kao sto je radio dosad. Od Coste samo nek ne smeta puno ovim madjionicarima naprijed, ako mu sta podmetnu neka utrpa u gol i dobro je.

Toliko su losi da ih Siti nije pobedio.
Stoji da smo apsolutni favoriti i da pobeda ne bi smela doci u pitanje, ali to vazi samo pod uslovom da ne podcenimo protivnika.

City i nije neko mjerilo, njima ove sezone svatko okida bodove... Mi smo ove sezone iznimno uspješni protiv "malih" ekipa tako da očekujem rutisnko odrađivanje, ali naravno ne treba se ni napominjat da je maksimalno ozbiljan pristup nužan protiv bilo koje ekipe u premu, ali mislim da je Conte već pokazao da je dovoljno ozbiljan da neče dopustit ekipi ni trunke opuštanja...

Hull ako pobijedi Sunderlanda u petak, njima će trebati 3 pobjede iz 3 utakmice pod uslovom da Hull iz zadnje 2 tekme ne osvoji iz bod, kako bi imali neku teoretsku šansu da ne ispadnu. E sad skontajte na šta će ličit njihova ofanziva na Bridgeu, gdje moraju ići na 3 boda. Dovoljna je jedna kontra i pobjeđujemo. Očekujem strpljivu igru naših dok ovima nervoza ne pojede mozak i onda ih dotući.
  • Autor

sećam se tekme protiv Sanderlenda pre par godina, ono kad nam je Borini dao gol, Alonso igrao za njih, kako smo tad izgubili, došlo mi vene da sečem

baš je tako neka atmosfera bila, samo ne mogu da se setim pozicije na tabeli, al posle toga smo ispali iz borbe za prvo mesto

Kaze Conte Luiz i Kante pod upitnikom za ponedjeljak. Igraci sigurno znaju rezultat ove vecerasnje tekme i idemo se sada lagano spremiti za Boro koji ce doci da bunkerise i pokusa nesto na prekide te brzinu malog Traorea izvuci.

Nasi da izidju i odigraju od prve minute sampionski.

Uzeti 3 boda i onda imas WBA, Watford i Sunderland da ovjeris titulu.

Mislim da ce Guzan biti naguzen.

Samo cu se citirati. Guzan je trebo biti jos vise naguzen. Imo je srece.

Vrhunska utakmica. Slabasni Boro je bio zreo za 5 komada veceras, koliko je i trebalo biti da smo bili malo smireniji u zavrsnici.

Conte odlicno spremio igrace i grabi ka tituli u stilu, a ne ko u sezoni 14/15 kada smo drugi dio sezone doslovno izguravali do kraja uz nikakvu igru, sto je i bila uvertira za ocajnu narednu sezonu. Ove godine vidi se da igraci uzivaju u fudbalu a navijaci uzivaju gledati Chelsea i jedva cekaju sljedeci mec. To je onaj osjecaj koji nismo odavno imali i to je uz sve ostalo, nesto najljepse sto nam je Conte podario.

Danas se vidjelo sta se desava kada se ovi mali previse povuku i ostave Fabregasu prostora da ih samara svojim pasovima.

Idemo na Hawthorns ovjeriti titulu!

Samo cu se citirati. Guzan je trebo biti jos vise naguzen. Imo je srece.

jedini forumas cije su prognoze na mjestu

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.