Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28 : Chelsea v Southampton (uto. 25.04.2017 - 20:45)

Istaknuti odgovori

chelsea-v-southhampton.jpg?w=748&h=498&c

prenos na SK1 

sutra je već press, od tolke euoforije nakon pobede niko ništa nije ni javio, ima li kakvih povreda itd..

jeste da imamo dan manje odmora ali drago mi je da igramo pre Totenhema, sad je na nama da pobedimo i pustimo ih da se ukisele preko noći a onda da se molimo da CP koji je u formi otkine koji bod Totenhemu u sredu

što se nas tiče, ne znam kako da nazovem taj scenario ako ne upišemo pobedu, sa Jošidom i Stivensom na štoperima, bez Romeua, sve osim pobede je za streljanje

• Autor

bili su neugodni ranije, gledam ih dosta, verovatno najviše utakmica posle Čelzija, slobodno mogu i da napišem da sam simpatizer zbog načina poslovanja i filozofije kluba, ispratio sam i sve u LE

splet okolnosti je doveo do toga da nisi stigli da se pokrpe letos, odlazak Kumana je izgleda došao godinu dana ranije

odgovorno tvrdim da su najbaksuznija ekipa koju sam gledao ove godine u premu ali i pored toga po nekom zakonu verovatnoće oni moraju nekom da zagorčaju život pred kraj prvenstva

majstori igraju sa gotovo svim ekipama koje se ili bore za top4 ili za opstanak, tek poslednje kolo imaju prijateljsku sa Stoukom ili WBA, ne sećam se tačno

Ide krucijalni dio sezone, na dobrom smo putu ali nismo jos nista osvojili i to mora biti u glavama igraca. Soton moze igrati opusteno i biti jako opasan, a Everton je tradicionalno jebeno gostovanje.
Nadam se da Costa pocinje s klupe, a da se u prvih 11 vracaju Fabregas i Hazard. Volio bih da i Ake zadrzi svoje mjesto.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

4:2 na kraju, vrlo bitna pobjeda u ovom zaostalom mecu. Malo smo se zajebavali previse poslije ranog vodstva, ali Cahillov gol je prelomio i onda smo drugo poluvrijeme istrcali totalno drugaciji. Ocigledno im je Conte jebo sve po spisku u svlacionici i rezultat toga je ova pobjeda samo 3 dana nakon onog polufinala protiv Spudsa.

Jos 5 prepreka do kraja, nadam se potajno da ce i Spudsi pokleknuti, ovo je sad njihovo vrijeme. Al mi ne trebamo na to gledati nego otici i protiv Evertona pobijediti kako god znamo i umijemo.

Pobjeda kako se i ocekivalo. Za nas su najvaznije utakmice protiv Evertona i eventualno protiv WBA ako ne pobijedimo Everton. Domace utakmice cemo dobiti jer se radi o ekipama koje ce do tada i zvanicno ispasti.

Totenham ima jako tezak raspored do kraja, uveren sam da ce kiksnuti jos barem 2 puta. Gostuju Palasu, docekuju Arsenal, gostuju Vest Hemu, docekuju Junajted, gostuju Lesteru i na kraju gostuju Halu. Sve teske utakmice, pa cak i Hal jer se grcevito bore za opstanak. 

Ako budemo pobedili Everton, prvaci smo 99,99% !

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.