Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32 : Bournemouth - Chelsea (sub, 08.04.2017 - 18:30)

Istaknuti odgovori

Samo pobjeda, ocekujem isti sastav kao protiv Manchester Citya. Totenham ima laganu utakmicu protiv Watforda tako da ocekujem snazno od samog pocetka.

Ovo je protivnik ubio se za Conteovu taktiku. Nece sjediti pozadi i cekati vec ce i oni napasti jer samo to i znaju. Mislim da cemo ih natrpati na kontra napade, prosto oni kidisu svi u napad pa sta bude.
Ma ova utakmica bi verovatno bila problem da nas vodi Otac, Konte kako stoje stvari protiv svih manjih timova igra presing kuci a na strani nesto oprezniju varijantu

Stvarno ne znam sta treba da se desi da ovde ne pobedimo, sve osim toga je kiks i to pisem uz puno postovanje prema Bornmutu

Jedino sto mi se ne svidja je to sto ce Konte nastaviti sa forsiranjem Koste, evo juce je bas izjavio da nema potrebe ni da porazgovara sa njim
Sad vidjo da je Bourmouth primio vise golova nego Sunderland koji je ubjedljivo posljednji na tabeli, dok Bourmouth ima 15 bodova vise od njih. Primaju puno golova i to moramo iskoristiti.
Poceli se previse zajebavati na kraju poluvremena umjesto da krenu po treci i rijese mec, sada ce biti svasta u drugom dijelu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Zasluzena pobjeda, idemo dalje. Costa me jos vise nervira, nadam se da ce biti prodan na kraju.

Neka se Conte vec jednom izjasni šta je zapravo razlog što ne ubacuje Michua. Pa ne možeš ovakvog lošeg Costu držati konstantno u prvih 11 nikako.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.