Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04: Chelsea vs Brentford (28.1. sub. 16:00)

Istaknuti odgovori

Nisam gledao utakmicu, ali vidim rezultat rutinski 4-0, igrali svi maldići, Michy da gol i na whoscordu igrač utakmice, ja zadovoljan.

PS: Za one koji su gledali kako su utisak ostavili na vas RLC, Chalobah, Ake i Zouma?

• Autor

Nije meni Chalobah uopste imao losu tekmu, dobar i siguran u sredini jedina greška pred kraj utakmice kada je glup faul napravio na ivici kaznenog ali tada je bilo već 4:0. Ake na početku malo pogubljeno poslije veoma dobar, RLC je mogao agresivniji da bude malo, tek u drugom kad su ga počeli udarat je pokazao zube ima odlično pozicioniranje, tehniku, brzinu... Michy...

Ma nije Chalobah bio loš,jednostavno kad igra sa Cescom sredinu Cesc tu preuzima ofenzivniju rolu i takozvanu kreaciju. Tako da je to od Chalobaha danas uglavnom bilo ono prvom do sebe,ali dobar je,bez problema primi loptu i rješava je se uspješno i kad je pod pritiskom.
RLC ima odličan potez,bio to dribling ili pas, baš je igrač poteza, samo sto se vidi da je još mlad pa se u nekim situacijama bas bezveze zabija,ili izgubi neku loptu na sredini.
Ake defenzivno odličan ,ali ofenzivno je Alonso za njega avion u ovom trenu ,koliko god bio spor. Ima odlične lopte i ne boji se ubacivat u sredinu kad se pruži prilika. Za Akea sam definitivno više na poziciji stopera.

Michy na trenutke djeluje bas mocno fizicki,zagradi loptu ,odloži ,puno radi i trči. Samo eto danas ga nije htjelo,mogo je u prvom poluvremenu zabit još koji.

Sve u svemu rutinski. Ovakve utakmice će za nas uvijek pobjeđivat ovi 'kapitalci' tipa Pedro ,Cesc ,Willy. Još jednom se pokazalo da imamo širinu kadra,i da naša druga postava može rješavat ove slabije protivnike bez problema.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.