Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Chelsea - Hull City (22.01., ned, 17:30h)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 61
  • Pregledi 4,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Frank Doktor Lampard.Nekadašnji igrači, odrađivali više zadataka odjednom danas moraš kupiti 4 igrača da bi nadomjestio izostanak ovakvog igrača.Danas Fabregas zna poslati pas ,ne zna opaliti izvan šesnaesterca, Matić (iznimka ove sezone) zna presjeći protivničke napade ne zna asistirati,ne zna opaliti izvan šesnaesterca.Ovako si imao jednog čovjeka koji je zna opaliti,zna asistirati,zna oduzeti loptu čak i najvećim igračima (Messiju na SB kad je Drogba zabio) i još pri tom ostane na zemlji i ponaša se ko najveći gospodin i ne pravi sranja u svlačionici niti je egomanijak kao današnji Pogshiti i njemu slični.

Å to je wajza uhvatila nostalgija za Lampsom pa sedam dana prije tekme otvara temu :D 

Ma ovde očekujem tri boda klasična kao i uvijek, oni su jedna od ekipa koja nama uvijek skine gaće :D 2-3:0 to ide za Chelsea

Gledao sam ih u zadnjem kolu odlično su odigrali i stvari na koje moramo paziti su njihova ubacivanja i skok dakle da se ne ponove situacije sa Tottačom i Allijem i naravno prekida i Snodgrassa ludog 

Opreza nikad dosta, al ne vidim kako bi ovdje moglo biti ista drugo osim lagana 3 boda za nas..

Biće sigurno teže nego juče u Leicesteru,ma da ne sumnjam u pobjedu još pogotovo ako se Diego vrati.

https://www.youtube.com/watch?v=A0cWnAmIxB4

https://www.youtube.com/watch?v=eNgfa_pDHyY

al jebo mater, fakat mi je krivo Å¡to je učinio sa cityem, al s vremenom me prolazi ta ljutnja, pogledaj samo kod ovog drugog gola kako slavi, nakon ovoga ti se sve slike vrate kako je slavio u chelsiu. 

da mi je dozivjeti da gledam lampsa, terrya, drogsa na klupi chelsea, zajedno sa zolom/matteom. 

Nema tu mjesta ljutnji..Za mene svaki pravi navijac ce rec da je on jedna od najvecih legenda Chelsea, bez obzira na to. Ne krivim ga uopce za to , on je uz Terrya jedan od rijetkih kojima je ovaj klub iznad svega .
Kao sto je neko rekao , malo je igraca danas ko sta su on i gerarrd bili..ono sto englezi zovu box to box igrac, igrac u sredini koji sluzi za sve i ima ga svuda.
Sto se hulla tice treba to rutinski rijesiti, i poc na liverpool sa 7 bodova prednosti.To ce bit skakljiva tekma, a protiv arsenala na stamfordu mislim da nema sanse da gubimo.
  • Autor
Ne moze Lampard nikad uz Terrya biti kralju, imo je priliku da bude ali je prokocko radi 8 mjeseci u Cityu.
Ne treba ići u offtopic tema Lampard davno prežvakana..

Hull promjenio trenera Da Silva ostvario dvije pobjede u svoje prve dvije utakmice u PL. Nisam ih gledao u tim utakmicama pa ne znam da li su promjenili način igre..
Snodgrass je pod upitnikom za utakmicu, izjava Silve..

"Until now I don't have news about Snodgrass. He didn't train with us over the last few days because he had some muscular problems, so we will see if it is possible for him to play in the next game but about transfers nothing."

Dva važna igrača Mbokani i Elmohamady su otišli na AKN, Livermore je danas napustio ekipu.

Ne vidim kako im necemo utrpati bar 3 gola. Ocekujem takodjer i clean sheet osim ako im ne uleti koja nafakali iz nekog prekida i slicno.

Ako Snodgrass ne bude u ekipi oni će većinu svojih nadanja kada je napad u pitanju polagati na Abela Hernandeza.

Slažem se da bi Fabregas trebao početi ovu utakmicu, Pedro takođe u odličnoj je formi.

Nego šta mislite da li će Costa biti starter?

Fabregas bi mogao poceti ovu tekmu.

stari iz mog kuta razmišljanja taj "mogao" je definitvno "morao"...fabregas mora početi protiv ovih jer nema potrebe za kanteom i matićem istovremeno u tekmi protiv ovakve ekipe hulla..

snodgrass ako im ne bude igrao, bit će totalno cijepljeni za išta napraviti u napadu, jer mbokanija zverke nema a hernandez sam neće moći..

ne vidim načina na koji nam mogu gol zabiti, ako budemo pravi kao inače, plus što su tigrovi zbilja preočajni u gostima, taru ih svi redom kako hoće i tko hoće..eto na zadnje su dobili trešnje, nisam gledao tekmu pa ne znam na koji način, mada me i ne čudi toliko jer bournemouth je ekipa krajnosti.

za costu ne znam ni sam Å¡ta bih rekao, očito je izgleda da je zajebo stvar i brže bolje prisiljen ugasio požar, i miÅ¡ljenja sam da će 100% početi kako bi se potvrdile priče koje plasiraju iz kluba da nije kao niÅ¡ta bilo.. mada bi ga ja ostavio na klupi, pa u drugom poluvremenu nek uÄ‘e, al umjesto mitchya... a ne da mi opet hazi igra lažnu devetku iako to prolazi.. 

zašto ne dati šansu batshuayiu, pogotovo u ovakvoj naizgled bas lakoj utakmici, a nadam se da će takva i biti, no nikad se ne zna jbg PL.

idemo po pobjedu, sa 3 gola razlike, čak i neko buÅ¡enje pravo bi moglo leći, i naravski clean sheet... 

COME ON CHELSEAAA

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.