Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 03: Chelsea - Peterborough (08.01, ned. 16:00h)

Istaknuti odgovori

Igramo protiv ekipe koja se takmiči u League One (treći razred engleskog fudbala). Tu se nalazi na 8. mjestu tablice sa 2 boda zaostatka za mjestima koja vode u play-off za ulazak u Championship.

Conte je najavio Zoumu i Batshuayia od prve minute. Uz to možemo očekivati Begovića na golu, Ivanovića po boku, u sredini vjerovatno Fabregas i Chalobah, vjerovatno će od prve zaigrati i Ola Aina.

Uglavnom, očekujem potpuno kombinovan sastav.

Vaša očekivanja?

Vratiti se pobjedama i to je to, to nam je sad najbitnije.

Što se tiče sastava mnogo toga je navedeno u uvodu, Begović, Zouma, Ivanović, Aina, Chalobah, Fabregas, Michy mislim da su to igrači koji će sigurno igrati od početka, vidjet ćemo koja su još 4 imena koja će upotpuniti sastav...

Možda ovako nešto..

Begović---Zouma-Terry-Cahill---Ivanović-Chalobah-Fabregas-Aina---Loftus-Willian-Michy.

nadam se i očekujem pobjedu, ostaje nam samo ovo i PL, tako da nema izgovora za ispadanje. Å to se tiće sastava, treba dat Å¡ansu pojedim mladićima, nadam se napokon i prilika za Michya... Ali isto tako ne treba ni riskirat s totalnim rezervnim sastavom jer se iduće kolo igra tek 14. pa nema potrebe. 

Evo ja bi to ovako, kad povedemo RLC in, Fabregas out

1545283_Chelsea.jpg

nadam se i očekujem pobjedu, ostaje nam samo ovo i PL, tako da nema izgovora za ispadanje. Što se tiće sastava, treba dat šansu pojedim mladićima, nadam se napokon i prilika za Michya... Ali isto tako ne treba ni riskirat s totalnim rezervnim sastavom jer se iduće kolo igra tek 14. pa nema potrebe.

Evo ja bi to ovako, kad povedemo RLC in, Fabregas out

1545283_Chelsea.jpg

Ne znam zasto bi gurao igrace koji su standardni prvenstveno mislim na Courtoisa, Luiza i Hazarda. Ima igraca na klupi umjesto njih.

Konte mi ispunjava dve od tri želje za utakmicu (Bats i Zuma), nadam se da će i Čaloba početi, zaslužuje.

Konte mi ispunjava dve od tri želje za utakmicu (Bats i Zuma), nadam se da će i Čaloba početi, zaslužuje.

Počeo je i protiv West Hama onu u liga kupu,tako da će i ovu vjerovatno.
  • Autor

Conte: "We know now that if Musonda or Kenedy play one second with us, they can’t go on loan. For this reason it’s important to evaluate. "

Usput, i Terry je fit ali mislim da neće zaigrati od prve minute, ipak je dugo van stroja.

Pa Musonda i Kenedi su u teoriji ono što nama i treba, taj backup za LWB(Kenedi) i neko da upadne namesto Vilijana, Pedra

Kenedi ima sve predispozicije za LWB

Å¡ta ti tu moraÅ¡ da imaÅ¡, igrača koji je u stanju da trči gore-dole neprestano, da je jak u duelu zbog defanzivnih zadataka sa pristojnom igrom u napadu, poželjno bi bilo da zna kolko tolko da ubaci, Å¡utne.... jebote ko Vilijana da opisujem :D :D 

Batshuayi je bio slab danas,mislim da bi bilo najpametnije ga poslat na posudb,RLC odličan,ostali prvotimci standardno dobri osim Cahilla.

Liverpool odigrao nerješeno,što će im ubacit još jednu utakmicu u raspored,to je dobro.

Ma Michyu treba dati viÅ¡e prilika i biće on bolji. Frajer čeka koliko vec utakmica da zaigra, a prethodno ulazio minut prije kraja. 

stvarno nemam nikakvih zamerki osim tih kasnih izmena

teška situacija za klub, poraz od Totenhema i cirkus sa Kostom, bilo je tu nervoze ali pokazali smo karakter

bravo a sad ostatak tabele nek kuka zbog naše loše igre, pa gde su onda taj Arsenal i Liverpul, zašto nisu zadržali to prvo mesto kad je to tolko lako

stvarno nemam nikakvih zamerki osim tih kasnih izmena

teška situacija za klub, poraz od Totenhema i cirkus sa Kostom, bilo je tu nervoze ali pokazali smo karakter

bravo a sad ostatak tabele nek kuka zbog naše loše igre, pa gde su onda taj Arsenal i Liverpul, zašto nisu zadržali to prvo mesto kad je to tolko lako

Izgleda da je tebe situacija oko Coste puno pogodila, da si promasio temu a i takmicenje :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.