Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18: Chelsea - Bournemouth (26.12, pon)

Istaknuti odgovori

Mislim da nas očekuje zanimljiva utakmica, imali smo bunkere protiv WBA i Sunderlanda pa zatim protiv Palacea onako uvijek nezgodno gostovanje protiv ekipe koja ima napadački potencijal i ne igra bunker ali ne znaju šta sa loptom. Bournemouth takođe ekipa koja ne igra niti pokušava igrati bunker ili nešto slično, onako simpatična ekipa sa mladim trenerom na periode uz lepršavu i direktnu igru. Dosta hrabra ekipa koja nema problem preuzeti dominaciju protiv bilo koga, ipak njihove pozitivne strane uglavnom su vidljive kada igraju kod kuće, u gostima su dosta slabiji i ove sezone su na gostovanjima osvojili samo 5 bodova.

Prije svega igraju kao kolektiv nema tu nekog pojedinca kojem je sve podređeno i tu je njihova snaga, Wilson je dao 5 golova njihov najbolji strijelac. Ono što je posebno zanimljivo da imaju efikasnu odbranu njihova standardna zadnja linija je zabilježila 7 golova i 2 asistencije, Ake će im mnogo faliti na ovoj utakmici, upitan je i Stanislas takođe bitan igrač njihove ekipe. Očekujem dobru utakmicu jer je Bournemouth ekipa koja na svakoj utakmici želi da igra fudbal i nadam se da nas neće iznenaditi. Prostora za našu igru bi trebalo biti osim ako ih do sutra preuzme Pulis, vidjet ćemo hoće li se prilagođavati našoj formaciji ili će to biti 4-2-3-1.

Mi jesmo oslabljeni bez Kantea i Coste dva igrača od ogromne važnosti, ali to nije nikakvo opravdanje igramo kod kuće protiv ekipe iz sredine tabele prvi smo na tabeli i moramo to opravdati bez kukanja. Umjesto njih imamo Fabregasa i Michya dva kvalitetna igrača, očekujem da Hazard nakon nekog vremena opet preuzme inicijativu i vrati se golovima, takođe nadam se da Pedro počinje opet imam neki dobar osjećaj za njega kao protiv Tottenhama. Znači nadati se opet našoj granitnoj odbrani, u napadu mislim da ćemo dolaziti do prilika.

Meni ovo izgleda kao da će biti pobjeda na guzove sa 1 razlike. 

Ako vidimo ostale utakmice

Arsenal - WBA  Arsenal dobiva

United - Sunderland United dobiva

Hull City - City možda City dobiva

I Chelsea - Burnemouth Chelsea dobiva

Kako dosad stvari stoje, nijedna ekipa nije prošla razdoblje do Nove Godine i oko nove godine bez ijednog kiksa unazad ohoho godina koliko pratim Premiership i usudim se reći da će minimum jedna ekipa sutra prosuti bodove, po meni Manchester City. 

Samo pobjeda, nedostajace nam Kante i Costa, ali moramo vidjeti od cega smo bez njih. Bice zanimljiva utakmica.

Očekujem Michya umjesto Coste. Ne bude li Michy igrao nego bude nešto izvodio s lažnim devetkama i sl. bit će to veliko razočarenje za mene i prva stvar ove sezone koju ću zamjerit Conteu...

Ti to Conteu mozes zamjerit jedino ako kiksa, a ne samo zato sto ti je drag Michy.
Jedno je sigurno ako Michy sutra ne zaigra, taj je zavrsio s plavom bojom.
Sve jedno mu mogu zamjerit, koji smo vrag kupili drugog napadača ako ga nema namjeru stavljat kad nema prvog, pa kupljenj je baš za ovakve situacije. Ok, dopuštan da je ovo eventualno bio transfer uprave a ne Contea, ali sve jedno kad je već tu treba igrat...
Prva stvar je sto mi znamo da imamo tešku upravu , emenalo nesto zacrta i ne odustaje. A druga stvar koji je smisao dovesti igrača na svoju ruku , platit ga i uvalit treneru pa nek igra?
Conte ocito voli drugi stil napadaca , a i mislim da ga michy nije nesto impresionirao jer bi ga sigurno vise koristio.
S druge strane mrni se sviđa kako on izgleda na terenu , i smatram da bi mogo bit fantastičan igrač, ali tko mene pita.
Priliku je zasluzio.. Samo se nadam da nece ic na posudbu jer onda mu se ne piše dobro
I da, sanjao sam da smo dobili 1:0 , RLC zabio haha tesko za ocekivati ali eto :D

I konacno kad se pruzi sansa da Michu zaigra u prvoj, i to protiv Bournemoutha, ovaj ga ostavi na klupi.

Mislio sam da smo zavrsili s laznim 9. i slicnim fazonima.

Losa igra, ma ne moze ovako bez centarfora.. Fabregas los, Willian ugusi Mosesa svojom igrom. Kiks mirise nekako, valjda nece do njega i doci.
Pedrito golcinu dao

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Sramota koliko Willian usporava igru. Poslednji napad prvog poluvremena je najbolji pokazatelj toga. Nadam se da ce sto pre Michy umesto njega.

Nevjerovatna partija Hazarda u drugom dijelu, generalno smo ih hvatali na kontre vrhunski. Moglo je biti i vise golova u mrezi gostiju.
Conte je trebao s ovim vodstvom jos koju izmjenu napraviti ranije i odmoriti neke igrace.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Odigrali su igraci dobru utakmicu, kad pobijedis 3:0 a imas jos prilika za realizaciju i realno odlicna utakmica. Pedro je masina i treba ga forsirati sto vise u ovoj sezoni.

Ne pisem cesto ali tu sam pratim sta se pise uglavnom, vidim dosta ljudi pljuje po Willianu.

Po meni Willian je sasvim solidan igrac  i korektno obavlja svoj dio posla koji mu je namijenjen.

Niposto se ne slazem da ga treba otjerati covjek nam je potreban itekako, isto tako su bile price da treba Diego otici  prije pocetka sezone sto je isto bilo smijesno za cuti, pa je  Diego  zacepio usta kriticarima sa fantasticnim partijama. 

Conte je rezultatom i igrom opravdo svoj potez da ostavi Michya na klupi. Sviđa mi se taj igrač, ali dok se pobjeđuje nesmije se prigovarati šefu. Naprijed smo imali tri brza i okomita igrača koji su stalno mjenjali svoje pozicije i njihova obrana jednostavno nije imala rješenje. Sve u svemu rutinski pobjeđeno.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.