Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11: Chelsea - Everton (05.11, sub)

Istaknuti odgovori

Pa mnogi su ovdje govorili nakon prvih par utakmica da su potrebne promjene i da bez obzira na početne dobre rezultate nije sve idealno. Ja sam prvi, bez obzira na pobjede, nadao se nekim promjenama koje su nažalost došle tek kad i porazi.

Sad je situacija kud i kamo bolja jer za razliku od onda sad igramo puno bolje i imamo puno manje problema koje bi trebalo popravit, tako da ni ja nisam za neke promjene, a i ruku na srce nije da imamo bog zna kakvu klupu za neku silnu rotaciju. Naravno da ne možemo kroz cijelu sezonu s istih 11 i nadam se da će Conte bolje i više rotirati od Moua, ali ovom trenutku kad su svi zdravi i u formi, te je ritam samo jedna utakmica tjedno, stvarno nema potrebe za nekim promjenama.

• Odgovori 51
  • Pregledi 3,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mnogi ovdje pokazuju da ranije nisu pratili rad Antonia Contea. On je tip trenera koji nije bas sklon rotiranju (to vam svaki navijac Juventusa moze potvrdit). Conte mijenja samo kad je primoran (suspenzije, povrede, losa forma igraca ili ekipe), drugacije ne. Tako da 99% ce biti isti sastav, sve dok ekipa funkcionise dobro kao u poslednje 4 utakmice.
Ja mu vjerujem i nakon sto je Conte imenovan za trenera veselim se svakoj utakmici, narocito u zadnje vrijeme, zaista uzivam u gledanju Chelseaja.
Igra je bila dobra kroz cijelu utakmicu, Everton nam je ekipa koja ne lezi ali ovaj put smo ih nadigrali, rezultat je mogao biti i veci. Pedro i Alonso su odigrali utakmicu sezone.

Bolju utakmicu Chelseaja nisam odgledao od pobjede protiv Wigana 8-0 2010. godine u zadnjem kolu prvenstva :D

Eto samo to ću reći. Antonio Conte od srca ti hvala!

Everton je izasao na teren da se nadigrava, krenuli su otvoreno u mec, popili dva komada i posle je vec bilo kasno da se poprave stvari.
Odavno nam fali ovako nesto, da se svaka slabost rivala iskoristi i do kraja naplati.
Celsi nije bio ovako surov i ubitacan u napadu jos od Karlove sampionske sezone.

Everton je izasao na teren da se nadigrava, krenuli su otvoreno u mec, popili dva komada i posle je vec bilo kasno da se poprave stvari.
Odavno nam fali ovako nesto, da se svaka slabost rivala iskoristi i do kraja naplati.
Celsi nije bio ovako surov i ubitacan u napadu jos od Karlove sampionske sezone.

Nisam baš dobio dojam da su se htjeli nadigravati, više su bunkericu igrali u prvih 20 min

Iskreno sve mi je bilo savršeno, samo mi se smučilo kad sam vidio da će Oscar u igru. On je pokvario savršenstvo dojma današnje utakmice, ali šta je tu je. Da Bog da na zimu napusti Chelsea i pređe negdje.

Hvala Bogu pa nije, jer su treneri slabi na Oscara a lako ih zavara. Jedan dobar potez i sve se zaboravi. Najviše sam se plašio da Oscar danas ne zabije gol, pa da onda igra sljedeću. Vidiš da nekako hipnotizira trenere jer kod svakog je imao povjerenje a kao igrač je katastrofa prosjek i beskoristan. Za mene je on simbol onog Chelseaja poslije Ancelottija koji nikad nije fino igrao. Volio bih 1.1.2017. da napusti klub tek tad ću biti sretan.

Koja tekma, koja ludnica. Sve savrseno. Svaki igrac radi ono sto treba i sto se ocekuje od njega, ma sve funkcionise kako treba. Bas dugo se nisam ovako radovao Celsijevim utakmicama, svaki gol se slavi kao da je najbitniji. Bas dugo nismo imali niz ovako savrsenih utakmica.

Čekamo čika Championa da baci neki svoj stručni komentar :D

Pogrešnog čekaš. Taj ti se neće logirati do Conteovog kiksa ili neke Mourinhove pobjede. A i na jedno i na drugo ćeš se načekati :D

14937283_724897450995811_253063035698934

Nisam baš dobio dojam da su se htjeli nadigravati, više su bunkericu igrali u prvih 20 min

Oni su izasli na teren u ofanzivnoj 3-5-2 sa Ovijedom i Kolmanom visoko, u liniji sredine terena. Nisu oni igrali bunker, vec su nasi nagazili od pocetka i nisu im dali prostora za igru. Na 2:0 je Kuman vrsio izmenu i probao da popravi stvar sa 4-3-3 ali vec je bilo kasno, momci su namirisali krv i nije bilo spasa.
Gazimo ljudi ali bukvalno gazimo, savršenstvo i uživanje, ono zavališ se u fotelju i gledaš kako tvoj omiljeni klub konačno igra fudbal. Ne bi nikog izdvajao prosto nema lošeg pojedinca..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.