Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: Southampton - Chelsea (30.10, ned)

Istaknuti odgovori

Ništa manje od pobjede.

Biće zanimljivo vidjeti ko će početi utakmicu u odbrani sada kada su se svi odbrambeni igrači oporavili.Ja bih samo umjesto Kejhila stavio Zumu ostalo sve isto kao i protiv Manua.

Volio bih da Vilijan ostane na klupi inače bi mogli vrlo lahko odigrati neriješeno ili čak izgubiti jer Sautempton ima jednu od najčvršćih odbrana u EPL i kada se postave skoro da im je nemoguće dati gol.
Zouma prije par dana odigrao tek 45 min za drugi tim suuludo je njega vec sada očekivati u početnoj postavi.

Teško gostovanje Soton u formi dobro posloženi biće guravo...

Zouma još nije spreman da starta jednu ovakvu utakmicu, tek se oporavio od duge ozljede, trebat će mu neko vrijeme da kroz b tim i eventualno ulascima u drugo poluvrijeme skupi formu...

Ovo će bit pokazatelj gdje smo i koliko smo stvarno napredovali a koliko smo samo na United bili napaljeni...  U svakom slučaju čeka nas vrlo teÅ¡ka utakmica ali očekujem pobjedu, Southempton je proÅ¡lo kolo otkinuo bodove Cityu, nadajmo se da ne može dvije za redom skidat velikane, takoÄ‘er vjerujem da nas je poraz u Liga kupu otrijeznio nakon visoke pobjede nad Unitedom pa ćemo u ovu utakmicu ući maksimalno spremno i motivirano a tada ni rezultat ne bi trebao izostati...

Ja se samo nadam da ce igraci biti motivisani da Conte opet nece gurati Wiliana i Oscara u sastav, mada bi i jedan od njih bio previse u sastavu.

Obe ekipe u izuzetnoj formi, Southampton je odlicno popunjen na svim pozicijama i mnogo je tesko probit ih. Ali mi dolazimo u jednoj novoj formaciji i puni samopouzdanja, sto moze da prevagne u nasu korist. Koliko su jaki nazad, tako su jaki i kada se sjure naprijed, veoma nezgodni. 

Pobjeda ovdje i vratice se strah u kosti na pomen Chelsea :D

Izuzetno bitna utakmica, rekao bih pravi test.. Jako nezgodna ekipa, bit će teško

Pobjeda, lakse nego sto se ocekivalo, ali i pored toga vrijedi opet spomenuti da je ova utakmica jasno pokazala da mi puno bolje i brze igramo bez Wiliana i Oscara u ekipi.

Bio je ovo odlican skauting Contea, pa ljudi nisu imali sekunde vremena za disanje i milimetar prostora za organizaciju. Fantasticno!!!

Mala ispravka u naslovu teme, ovo je 10. kolo, ne 9.

Inace nastavlja se sjajan niz, gotovo besprijekorna igra citave ekipe. A ovo je bio protivnik koji je bez poraza 6 utakmica, izuzetno talentovani mladi igraci. Na njihovom terenu i potpuno smo ih nadmudrili. Drugo poluvrijeme smo bili vrhunski.

Cestitke momcima, idemo jos rijesiti Evertona prije reprezentativne pauze. 

https://twitter.com/WhoScored/status/792786404296253440

I to sa Kejhilom kao kapitenom. @-)

U prvom poluvremenu je bilo dugih perioda u kojima nismo mogli da dođemo do lopte, i cela ekipa je delovala dosta pasivno, previše su dopuštali igračima Southamptona da kontrolišu loptu. Zadovoljan sam reakcijom u drugom poluvremenu, došli na vreme do drugog gola, više smo ih pritiskali i držali utakmicu pod kontrolom. Dobro je što ekipa uvek pokušava da uradi nešto konkretno sa loptom.

Ulazak Ivanovića malo kvari utisak, pogotovo na desnog wingbacka, valjda Konte nije toliko blesav da ga vrati u prvi tim, s obzirom na to da je Moses solidan.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.