Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37: Liverpool 1 - 1 Chelsea (11.05. sri) [1]

1 član je glasao

1. 1. Liverpool ili Chelsea?

• L
      0%
      0
    • C
      100%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Gledacemo kombinaciju Mikel-Matic

A kad oni budu sjebali gol, reditelji će prikazati Loftus Cheeka kako sa klupe posmatra utakmicu, tako da ćemo verovatno videti jednog omladinca. Možda vidimo i Traorea ili tako nekog ako budu bili pametni da sednu do njega.

Ocekujem/prizeljkujem da nas rastave na proste faktore ukoliko ne budu igrala bar 3 omladinca.. 

Sezona gotova i nicemu vise ne sluzi, a Hidink forsira iste igrace.

Sve to Å¡to ste napisali dovoljno pokazuje koliko smo jadan klub po pitanju omladinaca. Nevjerovatno neÅ¡to.  United do jučer za LP se borio s mladim igračima, s kretenom na klupi, Tottenham za titulu se borio s takvima, Arsenal usputno nekoliko mladih koristio, u cityu Iheanaco naigrao se utakmica i nazabijao golova, samo kod nas mladi dobije 2 utakmice odigra odlično najbolji bude i onda 10 tekmi ga nigdje (Traore, Cheek, Kenedy).

Što je najgore, mislim da se to nikad neće promjeniti, nikad.

Sve je do trenera. Neki jednostavno umiju i znaju kako da naprave taj iskorak sa mladim igracem, da osjeta kad je pravi trenutak da ga ubaci u igru, da igra 45 ili cak 90 minuta. Drugi opet ne znaju ili se ne usudjuju ukazati povjerenje mladom igracu. Treci opet ga "čuvaju i štite" od ulaska u teren i tako dalje i tako dalje.

Zaostala utakmica 30. kola. Na tabeli iznad 9. mjesta ne možemo, ali ispod toga možemo. Hoćemo li barem sada vidjeti omladince?

ispravi, nije 12. već 11. utakmica

jebem ti ameriku i dolare, imam većeras pisati jedan assignemnt, a gleda mi se utakmica, al opet, biće to karina od utakmice, pa se nekako i tješim

Osim Edena koji je odigrao super i Azpilicuete, ostatak u skladu sa cijelom sezonom.. Begovic se mora nauciti braniti ubačaje ne samo zbog gola koji njemu ide na dušu nego je jako nesiguran u tom segmentu igre. Matić je u prvom poluvremenu čak i bio dobar al u drugom se vratio svom običaju, Willian katastrofa čak se više i ne trudi, Pedro igrač nedostojan prve postave...

Ne slazem se. Ima vise pluseva od samo Edena i Davea. Po meni, Matic odigrao izuzetnu utakmicu, svugdje ga bilo, brzo se rjesavao lopte, jednostavno, podsjetio me na onu klasu kakvu posjeduje sigurno. Baba prilicno dobar defanzivno gdje je znao itekako imat problema. Velika pozitiva su minuti za mladog Abrahama.

Negativno pored izgubljene pobjede naravno, guranje Kenedya na lijevo krilo gdje ne moze pruziti dovoljno i tek jedna jedina minuta za Loftusa.

Ne slazem se. Ima vise pluseva od samo Edena i Davea. Po meni, Matic odigrao izuzetnu utakmicu, svugdje ga bilo, brzo se rjesavao lopte, jednostavno, podsjetio me na onu klasu kakvu posjeduje sigurno. Baba prilicno dobar defanzivno gdje je znao itekako imat problema. Velika pozitiva su minuti za mladog Abrahama.

Negativno pored izgubljene pobjede naravno, guranje Kenedya na lijevo krilo gdje ne moze pruziti dovoljno i tek jedna jedina minuta za Loftusa.

Ne znam ali pogledaj malo u drugom poluvremenu kakve greške je radio Matić u par navrata

Koliko sam ohladio od Chelseaja zbog sranja, sinoć ja vani u kafiću kad na tv-u neka tekma pogledah Liverpool vs. Chelsea, plaho se iznenadih. A nekada sam s nestrpljenjem iščekivao utakmicu protiv Brentforda u Miki maus kupu. Mourinho sve ti jebem šta učini. A i tebi Emenalo.

Onda timovi kao Everton, Southamton i drugi ne bi nikad imali navijace da su kao Cae, samo gloryhuntery :D asaam ti ga suknooooo :P

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.