Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35: Chelsea 2 - 2 Tottenham (02.05. pon) [1]

4 člana su glasala

1. 1. Koliko bodova?

• 3
      100%
      4
    • 1
      0%
      0
    • 0
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Chelsea-vs-Tottenham.jpg

Chelsea vs Tottenhem 

Stamford Bridge, London, Engleska

Sudija: Mark Clattenburg

Posle jucerasnjeg remija Lestera i Mancester junajteda, sampionsko slavlje "plave brace" je odlozeno barem do veceras, kada ce Poketino i ekipa pokusati da produze neizvesnost, i za dva koraka se priblize prvoplasiranom.

S druge strane, Totenhem je bez pobede na Stamford Bridzu punih 26 godina, sto bi trebalo da bude dovoljna motivacija igracima Celsija, da sacuvaju tvrdjavu. 

San o tituli ili borba za ocuvanje casti ? saznacemo veceras... 

Vasa ocekivanja ? 

Očekujem da naši odigraju najbolju utakmicu ove sezone, te savladaju kokoške, za duplo slavlje.

Nadam se da će Hazard nastaviti gde je stao prošle nedelje. Bod je dovoljan da ih istrollujemo. :D Očekujem i minute za RLC-a iako ne bi trebalo verovatno.

Najbitnije da nismo izgubili i time im uništili sve snove o tituli.

Prgavi ljigavci, mrš u severnolondonsku septičku jamu i nastavite da bivate luzerski mali klub kao i do sad, to vam je zapisano u dnk.

Necete vala na nasem Bridgeu. Kakva smo mi raspala skupina ove godine, ali brate Tottenham nas ni takve nije mogao dobiti. 

Jedino mi je zao sto nemamo one stare mudonje u ekipi a ne pickice ko sto je Fabregas, pa Drogba, Ballack i drustvo bi prebili ove smradove sto mucki udaraju s ledja i namjerno idu da povrijede igrace. O Clattenburgu ko najvecoj picki da i ne pricam.

Al hvala Bogu na Edenu, kakva partija, ludilo. Golcina nevjerovatna, mada ne samo to nego cjelokupan nastup je bio sjajan. Ostali kurton obicni, Fabregas ko neki plejmejker - nije mogao 3 dodavanja pogoditi, Mikel karinas, Amazonac se borio i skidam kapu ali jebe ga tehnika previse. Odbrana smijurija, trener jos najgori od svih. Cistu srecu je imao, inace bi fasovao poraz. Da je samo malo hrabriji bio mi bismo raskovali ove luzere danas, jer nam ne mogu nista.

Odavno ogavniju jadniju ekipu nisam gledo. Pičke luzerske, kako mi je drago što smo ih sjebali..

Eden maestralan, kakav igrač i kaže prodaj ga hahhahha

Kakve picke. luzeri mamu im jebem, ne mogu fudbalski pa mogu ulicarski. Al bukvalno 5 crvenih da su dobili ne bi bilo nezasluzeno. Ajjjjjjjj pa i sad me nervoza drzi zbog toga. Od veceras mi je Totenhem usao u najuzi krug klubova koje najvise mrzim. 

Koliko mi je drago sto je Lester osvojio a nisu oni, pa ko da smo i mi sami sampioni. Toliko.

Opet ne razumijem šta Clatenburg sebi dozvolio i opet na Stamford Bridgeu

Totenham je trebao završiti utakmicu sa minimalno 3 crvena kartona, ovaj im je samo davao žute, Poketino izbacivao jedne a drugi kako su ulazili redom su požutjeli

Walker pogodi krvavom slinom Dijega

Igraci Totenhema obore Hidinka

Lamela nagazi Fabregasa

Dembele prs u oko

cigani i ne zasluzuju da osvoje ligu. mrs

LESTER SAMPION!!! SLAVI SRBIJA SLAVI UZICE!!!11

ps

kompilacija zverstava

https://streamable.com/7b9b

Odbrana jadna,da jadnija ne može biti.Terry,Cahill,Bane,Azpi sve na transfer listu,prvi gol primili isto kao Swansea proÅ¡le sezone kad je diego pogodio za 1:0 https://www.youtube.com/watch?v=6GIDhxtxjU8 smijurija živa isto tako su ispali i naÅ¡i sinoć.

http://www.bbc.com/sport/football/36189059

Dembele bi mogao da dobije suspenziju za ono.

Al pazite kapitena nam

Chelsea captain John Terry, though, said he hoped no action would be taken.

"Players are fighting for league titles, it's emotions," said the 35-year-old former England defender.

"It boiled over, let's not get silly and start banning people. It's a London derby and the fans want to see it."

Jedno je biti borben u granicama sporta, drugo biti pičketina koja će namerno pokušavati da povredi protivnika i gurati mu prst u oko.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.