Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32: Swansea 1 - 0 Chelsea (09.04. sub) [0]

7 članova je glasalo

1. 1. ishod

• pobjeda
      66%
      4
    • remi
      16%
      1
    • poraz
      16%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

soccer.jpg?w=560

Utakmica 33 kola. Prosle sezone smo na lybertiju pobjedili sa visokih 5-0 

Ocemo li im se osvetiti ove godine zbog loseg pocetka  sezone kada su nam sva kola otisla nizbrdo

Vaša mišljenja?

Izbaciti slicnu postavu kao protiv Aston Ville,napisao bih sad svojih startnih jedanaest,ali jos je rano za to.

Što više mladih u ekipi to bolje, jer naša je sezone već završena. Probat dobit kakvog igrača za sljedeće sezone (od ovih mladih) i to je to.

I ja se slažem da je što više mladih to bolje, ali ne zaboravimo da su Miazga i Baba zaigrali samo zato što su se Cahill i Terry povrijedili prije utakmice. Pata ne trebam ni spominjat, da Costa nije suspendovan taj definitivno ne bi vidio terena do kraja sezone.

• Autor

Ovaj Swansea je zreo za ispadanja, par zadnjih utakmica su dobri, ali nadam se da cemo ih i mi gurnuti dole.

Ocekujem Pata barem 30 min. I da bar jednom vidim rubena na svojoj poziciji.

al nije rlc igra proslu tekmu na svojoj poziciji koliko se sjecam cesc je igra amf?

Slažem se sa već navedenim, da sastav bude sličan onome protiv Vile.
Traore u špic umesto Remija, Pato izmena u 60. minutu. Ili ako je spreman za više, onda obrnuto.
Minuti za Klark Saltera takođe. Dečko je među najboljima u mlađim kategorijama i zaslužuje nagradu.
Pobede su uvek poželjne..

Sta reci, Hiddink kurcinjas opet.. Izbacio malog Miazgu ni krivog ni duznog, izveo najboljeg igraca Loftusa a Oscar mu odigro 90 minuta. Katastrofa. 

I meni nije jasno čemu vađenje Loftusa a držanje Oscara 90 minuta, čak je Oscara dao na zadnjeg veznog samo da bi mu igrao, dok Loftusa je dao napolje iako je njemu to prirodnija pozicija.  Ove sezone mnoštvo nelogičnih poteza kod oba trenera, jedva čekam da se ova noćna mora završi i da krene sve ka boljem.

meni nije jasno sta vam je kriv Hidink evo igraju mladi igrači, zamalo učinio nemoguće u LP jedino je usrao protiv Evertona

Za jednu utakicu Loftus odigrao više nego godinama pod Joseom

po meni je bolje da ne igramo nikako Evropa ligu od toga nemamo nikakve kosisti samo bespotrebna putovanja

ovo je samo otaljavanje posla

A ovi što su uvijek u pravu i hvale se sa time su mi još zanimljiviji.

Taj se drzi onoga sto kaze. Ne cuti ko picka dok se utakmica ne zavrsi, pa da tek onda prosipa "znanje".

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.