Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: Chelsea 5 - 1 Newcastle (13.02. sub) [3]

9 članova je glasalo

1. 1.

• HoÄ?e
      25%
      2
    • HoÄ?e
      62%
      5
    • HoÄ?e
      12%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Opletite.

Ja odmah da napišem sastav da ne čekate sutra bezveze:

Kurta --- Bane - Cahill - Terry - Azpi --- Mikel - Matić - Willian - Oscar - Hazard --- Costa

Ja se nadam da ce malo izmjesati sastav jer vec u utorak igramo sa PSG-om.

Recimo Costu bih postedio. Idealna prilika takodjer za Rahmana.Takodjer i za RLC-a i Kenedija.

Ali ko sto gledam da ce biti ista postava kao i na zadnjoj utakmici.

E cuj da stedimo igrace, pa nismo prvi sa bodovnom zalihom od 10 poena, vec sa ekipom koja je 6 bodava iza nas i jedan bod od zone ispadanja. Nije valjda neko ubedjen da cemo izbaciti PSG, pa taj il nas nije gled'o il je lud. Ove godine da je osvojiti Fa kup i ispasti iz lige ko Vigan pre neku sezonu, a onda pisanje po 23 ekipe (x2) druge lige. Zamislite samo svaki vikend , a i cesce utakmice kao ona protiv MKD.Tacno bi i Oskar doziveo da bude igrac sezone, ako ga Dzon Obi ne bi zajebao, pa mu negde u 31. kolu dodao neku šuntavu loptu ovaj poleteo za njom, uklizao i sjebao npr. koleno. Mikel majku ti jebem kako Zumaru sjeba onim glupim ispucavanjem, a i Kurt sta je iso, pa ko god ide na Mikelovu loptu taj se u startu zajebao. A ove sezone mi je nekako bila uteha samo to sto je Zumara u prvih 11 i sto kad kad uskoci Kenedi.

Izvesti najjaci moguci sastav, i ocekujem fer borbu, zezam se, kad su mrtvi britanci bili posteni, neka bolji pobedi, valjda smo to mi, al upitno je to, a i da izgubimo sta ima veze, dobicemo Siti u kupu. ;)

hahahah joj sto ne mogu pesimista braco moja mila :D

Eto ja se uvijek nadam nasoj pobjedi, pa taman i da igramo sa U21 postavom protiv PSG-a, ja negdje u sebi vjerujem u prolaz i nasu pobjedu. 

Jedva cekam utorak i utakmicu.

E cuj da stedimo igrace, pa nismo prvi sa bodovnom zalihom od 10 poena, vec sa ekipom koja je 6 bodava iza nas i jedan bod od zone ispadanja. Nije valjda neko ubedjen da cemo izbaciti PSG, pa taj il nas nije gled'o il je lud. Ove godine da je osvojiti Fa kup i ispasti iz lige ko Vigan pre neku sezonu, a onda pisanje po 23 ekipe (x2) druge lige. Zamislite samo svaki vikend , a i cesce utakmice kao ona protiv MKD.Tacno bi i Oskar doziveo da bude igrac sezone, ako ga Dzon Obi ne bi zajebao, pa mu negde u 31. kolu dodao neku šuntavu loptu ovaj poleteo za njom, uklizao i sjebao npr. koleno. Mikel majku ti jebem kako Zumaru sjeba onim glupim ispucavanjem, a i Kurt sta je iso, pa ko god ide na Mikelovu loptu taj se u startu zajebao. A ove sezone mi je nekako bila uteha samo to sto je Zumara u prvih 11 i sto kad kad uskoci Kenedi.

Izvesti najjaci moguci sastav, i ocekujem fer borbu, zezam se, kad su mrtvi britanci bili posteni, neka bolji pobedi, valjda smo to mi, al upitno je to, a i da izgubimo sta ima veze, dobicemo Siti u kupu. ;)

Ahahahahaha kralju

Toon nas je uvijek karao i uvijek nezgodan bio, tako će biti i danas, ako sastav bude isti kao i prethodnih par utakmica tačno ću zaspad od dosade jebo majku, jer sa onim stilom igre napadački smo tupi ko kurac. Remy, Falcao povrijeđeni samo se pitam od čega, Costa dakle sa maskom od prve minute :D

Jeste vidjeli danas De Geu mrtvog jadnog posranog kakav gol prima sjebe mu jadno jeebem a protiv nas iz otkosa lopte vadi dijete mu jebem, ne daj Bože da je Kurta onakav gol primio koliko bi se govana isralo na njegovoj temi

curtoisa, ivanovic, cahill, terry, azpi, matic, fabregas, willian, pedro, hazard, costa

Pa daj Cheeka sad kad vodis 4-0 jebo te ispizdi me a ovako dobro igramo.

Kad smo mi uspjeli dati 3 gola za 17 minuta sve vam je jesno kakva je Newcastle ekipa. Bravo za nase momke, odigrali su dobru utakmicu.

Veoma vazan podsticaj i korak napred pred PSG.  

Njukasl razbijen od prvog minuta danas, kao da su pijani dosli na utakmicu. 

Ali, trebalo je to iskoristiti i naplatiti, jer Bog zna koliko smo puta propustili da zavrsimo posao u slicnim situacijama. 

Bravo momci, svaka cast svima.

Tacno sam bio zaboravio kakav je osjecaj nekoga razbiti u Premiershipu. Deklasirali smo ih u svakom segmentu igre.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Da se izvinim za pricu o saradnji, meni je zaista tako izgledala, ali izgleda da je stvarno izreka tacna "Statiatika je kao bikini, puno otkriva, a nista ne pokazuje".

Pogresi covek :)

Svaka im cast za igru.

Za promenu utakmica u kojoj smo mogli da uživamo, svaka čast, još i ACADEMY DAY! <3

Teri mora da ostane čitav, jadni mi sa Kejhilom na PSG i City, kako se i danas kod gola povlačio i  otvorio prostor fudbaleru Njukasla za Å¡ut.

Da bi kod nas levi bek zaigrao, a desni bek zaigrao na svojoj poziciji, morali su standardni štoperi da nam se povrede, tuga.

Kako je srce puno što smo lijepo igrali, to je ta igra, jebo te posjed lopte kad ne napraviš ništa, u prvih sat imali smo manje loptu u nogama ali smo ubijali, savršeno, Diego kida, mali Traore se nameće golovima iako početak sezone nije bio dobar po njega, Baba dobio šansu Ruben također, eh da je više ovakvih vikenda...

Jedina sto mi smeta na ovoj utakmici sto se Hazard nije bas primijetio, ali to mi je subjektivno zato sto ga volim gledati, bitno da momcad igra super
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.