Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21: Chelsea 2 - 2 WBA (13.01. sri) [1]

7 članova je glasalo

1. 1. Koliko bodova Chelsea uzima u ovoj utakmici?

• 1
      14%
      1
    • 3
      71%
      5
    • 0
      14%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ocekujem velik posjed lopte u nasu korist jer su oni tehnicki mozda i najslabija ekipa u ligi, pogotovo je to izrazeno dolaskom Pulisa.Smatram da cemo pobjediti ali da ce biti neizvjesno do samog kraja jer je njihovo najjace oruzje nasa najveca slabost ove sezone, igra iz prekida odnosno odbrana svog gola iz istog.

Volio bih da Costa nastavi svoj golgeterski niz i da Mikel odigra bar priblizno dobru utakmicu kao ove prethodne.

volio bih vidjeti u vezi mikela i rubena, definitivno bolje nego matic fabregas

Bitno je postici gol u prvom poluvremenu, ekstra bi bilo povesti u prvih 20 minuta i onda bi nam bilo puno lakse igrati jer oni krecu malo otvorenije i mozemo ih udarit na kontru. Inace jedna od rijetkih ekipa nad kojima imamo priliku odraditi double u ovoj sezoni.

Koji sportklub, na ova prva tri nas nema.

SportKlub 4 nas prenosi.

Kod kuće igramo, mislim da ćemo dosta napadati, te da ćemo pobjediti, ali da sasvim sigurno neće biti lagana utakmica.   Treba bedem od 10 igrača oko kaznenog prostora probiti, znamo da nije jednostavno.

Uglavnom očekujem pobjedu, vjerujem Hiddinku i njegovom izboru igrača, pa koga god da postavi.

očekujem crveni karton za wba i očekujem da se utakmica odigra u 19:45 po uk vremenu a ne u 18:45

Ne može nama pomoći niti jedan trener s ovakvom ekipom, čisti prosijek, zasluženi bod, možda je wba bio malo i bolji. Trebamo remont raditi

Kakvo sranje od utakmice u pičku materinu. Loši smo, jebe nas sudija i još ni sreće nemamo na kraju. A u kurac.

Ovo sto je Hidink trener njegovog iskustva uradio veceras je citi AMATERIZAM,igra na sredini sa Mikelom i Fabregasom dva izuzetno spora i statican centralna vezna,neverovatno voleo bi da pitam Hidinka sta vidi u Oskaru decko 90.minuta statira na terenu...

Trebamo se zapitati stvarno da li zasluzujemo bolji plasman sa ovim polovnjacima u ekipi. Najbolji dokaz vam je da su nam veceras dva najbolja igraca bila Ivanovic i Mikel sve govori. Grijesimo u predaji lopte, sam Wilian je usro 80% napada.

Kakvo sranje od utakmice u pičku materinu. Loši smo, jebe nas sudija i još ni sreće nemamo na kraju. A u kurac.

Bas tako. Naglasio bih najvise ovo slabi smo. Tu najvise mislim igracki pa onda ima i do taktike i do sudije i do srece i do mene sto se nerviram zbog njih.

Napredak je vidljiv, ali minimalni.Meni nije neka utjeha nerjesen rezultat protiv WBA. Ljudi su nam sutali preko 10 puta, tacnije 13. 

Ljut sam i previse, ne samo zbog rezultata vec i zbog igre.

Ne smijem ni zamisliti sta ce nam uraditi rastereceni PSG sa Ibrahimovicem i Cavaniem u napadu.

Doboko sam razočaran, jer ovo bio neplaniran kiks. Znam da smo loši, objektivan sam i sad ću biti - ja sam bio 100% siguran da ćemo mi osvojiti 3 boda sinoć. Znači 100%. Morali smo. Totalni kiks je ovo bio.

Gledao sam tekmu bas na preskoke malo nas, malo Liverpul-Arsenal jer nisam bio kuci ali dovoljno sam video da smo bili ocajni. Ovi iz WBA ulazili u sanse kako su hteli. Mi smo imali par dobrih akcija ali mnogo gresaka ima kao i na svakoj nasoj tekmi.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.