5. septembar 2015.11 god. comment_233090 Full name: Ander Herrera Agüera Date of birth: 14 August 1989 Place of birth: Bilbao, Spain Height: 1.82 m Playing position: Central midfielder Current club: Manchester United FC __________________________________________ Supertalentirani Bask, igraÄ koji je u Manchester United doÅ¡ao za 40 milijuna eura proÅ¡log ljeta. EkscentriÄni i pomalo Äudni Louis Van Gaal ga uopće ne gotivi i sve Äešće je ovaj momak na klupi, a predviÄ‘a se da bi većinu utakmica ove sezone mogao presjediti, jer bi na uÅ¡trb Rooneyja i Martiala doÅ¡lo do promjene formacije te bi u toj kombinaciji Herrera definitivno ispao iz prvih 11. Zaista je deÄko straÅ¡an, gledao sam ga par puta. A kada bi ga mogli na zimu dobiti za nekih 35 mil to bi bio BINGO! Ne bi morali mozgati o Pogbi, Gundoganu itd. Ovo je već formiran igraÄ koji tek ulazi u najbolje godine, koji je naviknut na Premiership i može joÅ¡ dosta toga dati. Samo da LVG Å¡to duže ostane na klupi MUFC-a onda bi ovo bila realna opcija. Prijavi
5. septembar 2015.11 god. comment_233097 Majke mi Cae,nije mi jasno kako ti nije mrsko pisati ovakve gluposti :D Em covjek igra u zadnje vrijeme,em se nikako ne povezujemo sa njim.Znaci jedno je tvoja ili moja zelja,a skroz drugo realnost.Znaci nigdje niko nije ni pomenuo da ga zelimo ili da ima naznaka da ga United ne zeli. Strasno :D Prijavi
5. septembar 2015.11 god. comment_233154 nemoj ja temu za mog brata stevu kislinga da otvaram jer sam sanjo kako smo murinjo on i ja bili u gay baru Prijavi
5. septembar 2015.11 god. comment_233165 Boga mi Cae ovom temom nadmašio sam sebe. Troll ima novo ime - Cae. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.