Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ander Herrera (Å panjolska, 1989)

Istaknuti odgovori

ander_herrera_futbolista.jpg

Full name: Ander Herrera Agüera

Date of birth: 14 August 1989

Place of birth: Bilbao, Spain

Height: 1.82 m

Playing position: Central midfielder

Current club: Manchester United FC

Supertalentirani Bask, igrač koji je u Manchester United došao za 40 milijuna eura prošlog ljeta. Ekscentrični i pomalo čudni Louis Van Gaal ga uopće ne gotivi i sve češće je ovaj momak na klupi, a predviđa se da bi većinu utakmica ove sezone mogao presjediti, jer bi na uštrb Rooneyja i Martiala došlo do promjene formacije te bi u toj kombinaciji Herrera definitivno ispao iz prvih 11. Zaista je dečko strašan, gledao sam ga par puta. A kada bi ga mogli na zimu dobiti za nekih 35 mil to bi bio BINGO! Ne bi morali mozgati o Pogbi, Gundoganu itd. Ovo je već formiran igrač koji tek ulazi u najbolje godine, koji je naviknut na Premiership i može još dosta toga dati. Samo da LVG što duže ostane na klupi MUFC-a onda bi ovo bila realna opcija.

Majke mi Cae,nije mi jasno kako ti nije mrsko pisati ovakve gluposti :D Em covjek igra u zadnje vrijeme,em se nikako ne povezujemo sa njim.Znaci jedno je tvoja ili moja zelja,a skroz drugo realnost.Znaci nigdje niko nije ni pomenuo da ga zelimo ili da ima naznaka da ga United ne zeli. Strasno :D

nemoj ja temu za mog brata stevu kislinga da otvaram jer sam sanjo kako smo murinjo on i ja bili u gay baru

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.