4. august 2015.11 god. comment_227707 Daniel Lee "Danny" Rose, roÄ‘en 2.7.1990. ProÅ¡la sezona mu je, može se slobodno reći, najuspjeÅ¡nija u karijeri, gdje je pod Pochettinovom palicom u Tottenhamu u 34 nastupa zabio 4 gola i upisao 5 asistencija. Zanimljivo, prvi gol u sezoni je postigao upravo protiv Chelseaja na Novu godinu u 5-3 pobjedi. Pozvan je u reprezentaciju Engleske proÅ¡le godine za utakmicu protiv Å vicarske, ali nije nastupio. Prema Transfermarktu vrijednost mu se procjenjuje na £7.70m. E sad, danas su se britanski mediji raspisali kako je Chelsea kontaktirao Tottenham zbog ovog igraÄa, navodno im je reÄeno da pljunu cifru koju žele za njega. Lijevi bek će se kupiti 99%, Äini se da je dilema samo hoće li to biti Rose ili Baba. Ja sam osobno protiv Rosea. MiÅ¡ljenja? Prijavi
4. august 2015.11 god. comment_227708 Po meni prioritet je Baba Rahman, a ni ovog Tottenham neće pustiti za manje od 15m. Sjetite se kako su nas jebavali za Modrića, s njima nema lahkih transfera. Prijavi
4. august 2015.11 god. Autor comment_227709 Upravu si, svota od 15 milijuna je najmanje Å¡to će se morati platiti ukoliko ga se želi dovesti. PreviÅ¡e, po mom miÅ¡ljenju, s obzirom da u sluÄaju Babe dobivamo 5 godina mlaÄ‘eg i boljeg igraÄa za 2 milijuna viÅ¡e. Prijavi
4. august 2015.11 god. comment_227713 Može, nije loÅ¡ igraÄ.. A taj Baba ko da dolazi pjeÅ¡ke. Prijavi
4. august 2015.11 god. comment_227724 Bolje nikoga ne dovesti, nego ovoga. Baba je prioritet i to je to. Prijavi
4. august 2015.11 god. comment_227734 Nisam gledao Babu pa ne mogu reći Å¡ta i kako. Rose nije loÅ¡ igraÄ, al mi se ne dopada, ne znam zaÅ¡to. Vjerojatno jer igra za Tottenham. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.