Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Toby Alderweireld (Belgija, 1989)

Istaknuti odgovori

ne verujem da će kod nas,ono jedino možda dodje kao opcija d,f

naši jure prvo nekog top igrača kao zamenu za Terija tipa Varan,Stones,pa ovaj Titi iz Liona

već imamo jednog igrača u vidu Kejhila koji je tu da popuni rupe 

Adervild bi svakako bio pojačanje i uklopio bi se kod nas,čak bi mogo i dm po potrebi da igra,iako nije to to ali doveo bih ga jedino kad bi izduvali za sve ostalo ,mada možda i tad ne bi 

ipak sam da se dovede neki jak talenat 

Mislim da će on baš, kao što čiba kaže, biti zadnja opcija. Izvjesnije je da ćemo dovesti onog Sulejmana Umtitija iz Lyona.

A ovaj je realno već star, on može još 3-4 godine igrati na vrhunskom nivou, a nama treba neko ko će tu biti 10 godina, neki 20-godišnjak.

Nisam za njegov dolazak, nije imao mjesta u Atletico Madridu a u Sauthamptonu je igrao samo sto nisu boljeg od njega.

Ne znam Å¡to su u njemu vidjeli. Nije Å¡kart igrač ali nije ni za prvu momčad sigurno. 
Jedina dobra stvar oko njegova dolaska je ta Å¡to može pokriti viÅ¡e pozicija. Mogao bi biti koristan. 

• 2 sedmice kasnije...

Tottenham chairman Daniel Levy is set to fly out to Madrid later this week to start negotiations with Atletico over the signing of defender Toby Alderweireld.

Izgleda nista ni od njega.

Ja bih njegao doveo. On je fantasticno odigrao, sto i govori cinjenica da Southampton ima najmanje primljenih golova u prosloj sezoni. Ovo bi moglo ispasti kao transfer Cahilla prije par godina. Niko ne kaze da bi bio prvi izbor, ali sigurno je da bi imao sanse da zaigra dobar dio sezone.

Tottenham chairman Daniel Levy has arrived in Spain as he looks to wrap up the signing of Atletico Madrid defender Toby Alderweireld, reports the Daily Mail.

Pa da, bio je samo među najboljim štoperima u PL ove sezone, al ko da je to važno...

Pa da, bio je i Lovren pa su ga razapeli u Liverpoolu. Southampton se momčadski dobro brani i ne može se sve pripisati Toby-ju. 
Toby je dobar igrač ali smatram da nije za nas te da možemo bolje. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.