19. juni 2013.13 god. comment_130430 Nek je srecan rodjendan. Jedan od retkih Farcelonista kojeg sam cenio i dok je igrao tamo. Nije se uklapao u njihov glumacki stil. Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130473 Belleti legenda (moja). Stvarno pregotivan lik i kao igrač je bio odličan, postade čovjek i plavac.. Ma sve naj naj, nek mu je sretan ;) Prijavi
20. juni 2013.13 god. Autor comment_130476 Nek je srecan rodjendan. Jedan od retkih Farcelonista kojeg sam cenio i dok je igrao tamo. Nije se uklapao u njihov glumacki stil. Vjerovatno zato što on nikad nije ni bio pravi Barcelonist. Uvijek vjeran plavoj boji i svojim navijačima. Juliano Belletti je naš Plavac od glave do pete. :D Volio bih da se vrati u klub jednog dana. Sretan rođus care ! Prijavi
20. juni 2013.13 god. comment_130477 Kad bi se vracali svi koje zelimo imali bi vise trenera nego igraca na pozajmicama :D Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130726 Lijepo zvuči, sad druga stvar što nije to rekao, ali 100% to misli. Juliano Belletti za brazilske medije: "Istina, s Barcelonom sam ostvario svoje najveće uspjehe u karijeri, ali ja sam Chelseajevac. S navijačima Plavaca sam uspostavio fenomenalan odnos koji vam ne mogu opisati. Jako mi je drago što se Jose vratio na Stamford Bridge. Već sam razgovarao s njim i izrazio mu želju da dođem na utakmicu protiv Hull Cityja. Rekao mi je da se ne brinem i da će mi krajem idućeg mjeseca poslati ulaznice za mene i moju obitelj." Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130750 Vidi lika, on izmišlja izjave (nije da je nešto novo, al dobro). :D Nije čudo što su te razriješili dužnosti na portalu. :P Prijavi
21. juni 2013.13 god. comment_130770 Nisam mu stigao cestitati rodjendan juce, pa evo danas sa malim zakasnjenjem ! Nek je sretan ljudino ! :sal1: Prijavi
22. juni 2013.13 god. comment_130801 Cae čita misli ljudima koji su tisućama kilometari udaljeni. Fenomen. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.