2. maj 2015.11 god. comment_215931 Francuski napada�, igra� Lyona. U 37 nastupa postigao 30 golova. Senzacija francuske lige itd itd... http://chelseabalkan.com/index.php/201505024984/vijesti/transferi/chelsea-krenuo-po-lacazettea.html http://i.imgur.com/Hyn5fOu.gif http://i.imgur.com/TaSr27s.gif Jeste li za ili protiv njegova dolaska? I šta o�ekujete ako dođe? Šta će biti s Remyjem. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215932 Lacazétte Skloni ovo akcentovano e, ne piše se tako. https://www.youtube.com/watch?v=JG_3xiEGRHE Obratite pažnju na penale 2:35 - 3:01. Izvodi kao Hazard. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215937 Kakav je lik ovako,na oko sto bi se reklo?Osim sto je postigao ovoliko golova,imal jos kakvih dobrih karakteristika,brzina,dribling,pasovi? Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215938 Kakav je lik ovako,na oko sto bi se reklo?Osim sto je postigao ovoliko golova,imal jos kakvih dobrih karakteristika,brzina,dribling,pasovi? https://www.youtube.com/watch?v=x38dYXQ8p-4 Uzivaj. Brz je, generalno bolji tehniÄar od Koste, doneo bi mnogo novih mogućnosti naÅ¡em napadu. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215940 Ne pratim Ligue 1 pa tako ne znam ni kakav je Lacazette kao igraÄ, svakako da mi nije nepoznat kao fudbalsko ime, jer ga se sjećam da je imao neku ulogu u ekipi joÅ¡ kad su i Gomis i Lisandro Lopez igrali u Lyonu, ako se ne varam. Na osnovu youtube-a mogu zakljuÄiti da je igraÄ koji ima nisko težiÅ¡te i jak je na lopti, neÅ¡to kao Hazard. Ne mogu priÄati o tome da li sam za njegov dolazak ili nisam, jer kao Å¡to sam rekao ne pratim njgove igre, ali već neki period ima forumaÅ¡a koji su oduÅ¡evljeni njegovim partijama a ima i statistiku na svojoj strani tako da vidjećemo Å¡ta će vrijeme pokazati. Ono Å¡to sam siguran to je da ako on doÄ‘e Remy ide sigurno, a opet pitanje je kako Lacazette gleda na to da je kod nas ipak Costa prvi izbor u napadu. Prijavi
2. maj 2015.11 god. Autor comment_215942 Ono Å¡to većinu zanima je to da li je Lacazette napadaÄ: 1) Tipa sidraÅ¡ Costa / Solanke 2) Tipa kreativac Aguero / Suarez Nama treba ovaj tipa 2, jer takvog nemamo od odlaska Gudjohnsena. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215948 Ono Å¡to većinu zanima je to da li je Lacazette napadaÄ: 1) Tipa sidraÅ¡ Costa / Solanke 2) Tipa kreativac Aguero / Suarez Nama treba ovaj tipa 2, jer takvog nemamo od odlaska Gudjohnsena. Procitaj igijeva dva posta i imas odgovor na svoje pitanje. Inace me zanimaju dvije stbari u vezi njega, da li je klasiÄni CF ili moze da igra po krilu (desnom:D) i eventualno kao poluspic ?Pitanje se najviÅ¡e odnosi na tebe jer je tvoj ljubimac. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215949 Može da igra i po krilu. http://outsideoftheboot.com/2013/08/25/alexandre-lacazette-scout-report/ Alexandre Lacazette has a lot to offer Lyon for years to come. He is an all-rounder, has an eye for a finish, is a fox in the box and a hard worker. Lacazette is no slouch when it comes to closing down opposition defenders. He often does so intelligently. The amount of distance covered by a player isn’t as important as the amount of distance covered by him in sprints, and Lacazette is a player who seems to know this. He turns on the speed when a defender around him gets the ball, and presses the man ferociously. Lacazette is an accomplished finisher of the ball, he has scored some fine goals for Lyon over the past seasons, all types of goals. Long shots, volleys and finesses. Lacazette can use both feet to great effect, in the modern game that is such a great tool and an advantage to any player, to be adept with both feet. He uses his guile and agility to skip past players and is very skillful on the ball and can leave defenders trailing with his box of tricks. The other benefit that this brings to Lyon is in the amount of free kicks he wins for his side, especially near the opposition box. His inter-play with some of the other attackers like Gourcuff, Grenier and Benzia is also very exciting, and adds synergy to Lyon’s play. He particularly has a good understanding with Clement Grenier. He generally looks to be involved in one-twos, as it allows him to use his pace and understanding with his team-mates. This season, Lacazette has started as a lone striker, but switched positions with Benzia through the game. This may be an attempt on the part of Remi Garde to accommodate all his talented players. Either way, Lacazette spends most of his time in the strikers position. This means he needs to make certain changes to his running and positions from last season, when he played behind the striker. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215952 Ono Å¡to većinu zanima je to da li je Lacazette napadaÄ: 1) Tipa sidraÅ¡ Costa / Solanke 2) Tipa kreativac Aguero / Suarez Nama treba ovaj tipa 2, jer takvog nemamo od odlaska Gudjohnsena.Lacazette je meni viÅ¡e igraÄ tipa broj 1.Griezmann npr. kojeg želimo mi je viÅ¡e igraÄ tipa broj 2.Ali bez sumnje su obojica fantastiÄni igraÄi. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215966 Hazard___Laca7___Griezmann Uz slobodu da u toku meÄa rotiraju po volji, uz raspoloženog Costu bili bi ubedljivo najbolji napad u PL. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215970 samo Å¡to mi je ovo "remi plus 15 miliona funti" suviÅ¡e dobro da bi bilo istinito jednom prilikom je preds liona izjavio da je lakazete bolji od Bejla,rekao bih da planira viÅ¡e da izvuÄe za njega od triÄavih 15 miliona funti sve mi se Äini da on neće otići za manje od 30 miliona funti Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215975 Hazard___Laca7___Griezmann Uz slobodu da u toku meÄa rotiraju po volji, uz raspoloženog Costu bili bi ubedljivo najbolji napad u PL.Mislim da je ovo mozda neka alternativa jer je Griezmann preskup, nesti tipa Costa Laca Hazard-------Reus Mozda povoljnija i isto tako ubitacna opcija ako Costu i Reusa zaobidju povrede Uređeno 2. maj 2015.11 god., autor izmjene: Kun Aguer0 Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215984 Hajde molim te dodjiiiiiii, aj svrsit cu :OEto me dolazim :D Inace zabio je ponovo danas, doduse iz penala ali gol je gol. Lyon uzeo sa 2:0 Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_216001 Tata igrice. Costa ce imati jaku konkurenciju. Tj. Lacazette ce imati jake alternative na klupi u vidu ovog prvog... Prijavi
2. maj 2015.11 god. Autor comment_216002 Nije uredu da ijedan od njih sjedi na klupi. Valjda ih Mou mogne ukomponirati, samo da oni brazilski panjevi ispadnu iz svih kombinacija. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_216010 Pod uslovom da je sve ovo tacno, porpuno je neposteno prema Remyju da bude iskoriscen kao kusur, kada je doneo 6 bodova vrednih titule. A i cim kub daje drugog napadaca u zamenu za njega, onda on nece ni da dolazi. Otici ce lepo u Arsenal, gde ce imati mesto us tartnih 11... Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216042 Pitanje je sta ce biti sa Drogbom i gdje Mourinho ima namjeru da koristi Lacazeta, dali na krilu ili napadu. Ja sam za Lacazeta pa nek igra i na zadnjem veznom ko Roney jedno vrijeme. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216047 Gledao sam ga 5-6 puta ove godine i bio je stvarno odlican, bilo bi vrh kad bi ga doveli Prijavi
19. maj 2015.11 god. comment_217828 Predsednik Lyona kaže da će pokušati da zadrže Laca7a kao i da nije razgovarao sa vlasnikom PSG-a. Dodao je i da 50 miliona evra ne bi bilo dovoljno. Prijavi
19. maj 2015.11 god. comment_217830 pa 50 i nije mnogo uzimajući u obzir sadašnji kurs evra ,to je oko 36 funti tolko smo mi platili Azara ,ne verujem da će ići ispod te cifre Prijavi
19. maj 2015.11 god. comment_217865 Bas kad skontas,ovako izgleda kao previse, ali dao bih nekih 30 miliona, k'o da lyon ne treba pare, prihvatili bi oni nase pare, ali ne bi od PSGa samo, tako barem ja gledam. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.