Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16: Chelsea 2 - 0 Hull City (13.12. sub) [3]

Anketa 13 člana su glasala

1. 1.

• Didier Drogba
      23%
      3
    • Loic Remy
      30%
      4
    • Diego Costa
      46%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nakon proÅ¡losedmičnog iznenaÄ‘ujućeg poraza kontra Svraka, ekipa Chelsea će sutra ugostiti Hull u nadi za popravljanjem negativnog niza. Prvoplasirana momčad, i fenjeraÅ¡ - favorit je jasan, zar ne? Statistika kotira ka nama, tj. 24 meča odigrana, te samo 3 izgubljena boda. Iako su lahko prosuti bodovi na obali rijeke Tyne, ipak Chelsea drži prvu poziciju, premda GraÄ‘ani žurno iščekuju neki novi kiks. 

Liga prvaka - gotova stvar. Prolaz je ostvaren. Važno je istaći odmaranje prvotimaca (JT, Hazzy i Willian) u duelu protiv Sportinga, Å¡to je ogromni plus, s činjenicom kako u sutraÅ¡nji meč ulaze svježi. 

Timske novosti: u startnoj postavi ćemo konačno vidjeti i ÄŒecha, zbog "manje" ozljede naÅ¡eg prvog pika - Courtoisa. Osim njega, sutra će odsustvovati i Fabregas, koji je protiv Newcastlea zaradio peti žuti karton, čime je zaradio suspenziju u trajanju od jedne utakmice. 
Što se tiče gostujućeg sastava, prema nekim novostima, sutrašnji meč će započeti centralni branič, i ujedno kapiten - Davies, koji je prije toga propustio 2 meča. Očekuje se povratak urugvajca Ramireza (kompletirana suspenzija od 3 meča), ali Ben Arfa neće biti dostupan za meč.

Statistika: napadači s naÅ¡e klupe (Remy i Drogba) su u dosadaÅ¡nja 3 meča kontra Tigrova postigla po 3 pogotka, Å¡to je vrlo zanimljiv podatak. 

PS. Ovo je najlošiji start Hull Cityja ikad u Premiershipu (13 bodova), čak lošiji i od sezone '09-10, kada su prebačeni u niži rang takmičenja.

Nadam se willianu od prve, on je igrac za utakmice protiv velikih ekipa.. nadam se pobjedi al i bodom ,mozemo bit zadovoljni

Idemo po po pobjedu i zadrzati prvo mjesto na tabeli, o kiksu netreba razmisljati jer nam u ovom trenutku to ne bi bilo dobro jer je Manchester City u zaletu i svaki nas kiks ce iskoristiti, sto se sastava tice ocekujem ovako nesto:

Cech

Ivanovic.......Cahil......Tery.......Azpilicueta

Ramires.......Matic

Wilian............Oscar..........Hazard

Costa

3 boda uz Boš pomoz igru.

Mi smo jedna velika sramota u tri pičke materine nek ide sve im jebem.

Ovo je bruka, više ova igra ko kurčina od Big Dicka. I jebo vas Mikel više koji je on kurac, bolje igra Lucas Leiva od njega. I ovo nek ide sve u troboga, Bog im pamet dao na šta sam ja potrošio sat i po.

Mi imamo kapacitet da jedemo ove klubove, a ne ovo.

Jebem ti današnji dan, taman da sada bude smak svijeta ne bi mi bilo žao i jebem ti svako žensko obećanje i život normalan i sve nenormalno oko nas, sve nas pobiti treba. Do zadnjeg!

Nek je proklet današnji dan, najjadniji dan za nas.

Sranje od tekme, zaboraviti sve što prije osim Edenovih čarolija i Banetove partije. Tri boda u padže i bjež dalje.

Moram samo reći da me strašno iritiralo bacakanje i gluma, gdje smo dobili nekoliko žutih kartona. Chelsea nikad nije bio takav i nikad nije imao pičkice u ekipi. Mora se prestati sa tim.

Ovo je žalosno što smo danas gledali. Od onakve ekipe koja je jela protivnike za repete, mi se mučimo protiv Hulla.

fBugfML.png

Ja sam prosto frapiran ovom statistikom, ali je ona pokazatelj naše današnje igre. 3 jebena šuta u okvir gola za 90 minuta, pa kladim se da smo više šuteva imali protiv Barce na Nou Campu kada nas je Torres odveo u finale LP.

Ne znam, fakat nemam riječi. Nešto se mora mijenjati ubrzo, jer s ovakvom igrom Stoke će nas lagano opalit po pički.

Z mene jedino važno danas, 3 bobe, i joÅ¡ jedan ulazak KINGa u igru i to je to..  Joj Å¡to volim kad uÄ‘e u igru i uvjek pokaže ko je gazda :) 

Jedan jedini i neponovljivi bgm.

Gledao sam od 39. minuta i mogu reci da sam zadovoljan. Rutinska partija, bez trosenja snage. Nema potrebe trpati 10 golova. 2:0 je taman. Igracima nije bilo poljuljano samopouzdanje posle Newcastlea, siguran sam. Ni 1%.

Costa je simulirao jebiga. Sta cemo, necemo ga psovati, nas je. Dao je gol koji ste vi neki zeljno iscekivali. Kao da je imao dvomesecni post, a ne par utakmica bez gola.

Oscar je odigrao dobru partiju, Hazard je bio odlican. Cech je bio malo nesiguran sa ubacenim loptama, ali je takodje fino odigrao.

Sve u svemu, rutinska pobeda bez trosenja mnogo snage, 3 boda idu nama.

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Losa utakmica,ali 3 boda se pisu najvaznije da drzimo prednost nad cityem

Losa partija ali ne i utakmica s obzirom da smo upisali 3 boda i to je najbitnije.Pa uporedo sam gledao City koji je takodjer odigrao veoma lose ali su i oni pobjedili i idalje nam pusu za vrat.Hocu da kazem da nemamo nista od toga ako igramo dobro a ne pobjedimo.Ovakvih utakmica ce uvijek biti.Nema te ekipe koja ce svaku odigrati dobro.Tako da smo cilj iz ove utakmice ostvarili.

Cuj nije potrebno trpanje..

Pa i da su htjeli hajvani nisu mogli dati vise od dva gola. Ovo im je plafon bilo. Jebace nam stoke majku.
  • Autor
Nakon što smo zabili odma na početku tekma je bila toliko smorna da mi se spavalo, ko da gledam fakin barselonu. Drugo poluvrijeme isto očajno bez pravih akcija bez pravih prilika na kraju uspjeli da zabiju i osiguraju 3 boda. Jebaji ga tri boda i clean sheet idemo sad Derby is next

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.