Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11: Liverpool 1 - 2 Chelsea (08.11. sub) [3]

6 članova je glasalo

1. 1. Koliko bodova za Plavce?

• Nula
      20%
      1
    • Tri
      80%
      4
    • Jedan
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ovo je dan za Ramiza. Mislim da bi mogao nanijeti traume Morenu.

• Odgovori 56
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

osjećam tovarenje u sve i jednoj trećini terena http://www.youtube.com/watch?v=l0RTMLk2pkI idemooooooooooooooooooo braćelaaaaaaaaaa

Odlicno prvo poluvrijeme, al ne mogu se oteti dojmu da smo morali voditi ovdje. Kontre se moraju zavrsavati golovima u drugom dijelu.

Hvala tehnologiji jer da je nije bilo nebi nam priznali gol, daleko smo bolja ekipa u prvom poluvremenu i moramo tako nastaviti i u drugom poluvremenu.

mora bolja završnica..hazardu sve blokiraju,bolje da dribla pa da nekako do coste proslijedi loptu

ramires dobro počeo utakmicu, al kasnije mi se nešto gubi..matić standardno dobar

drago mi zbog Cahilla,zaslužio je da zabije jednom

COSTAAAAAAAAAAAAAA MAJSTOREE 1-2 puši ga looserpool!!!!

Odlicno, dupla pobjeda danas. Osim sto smo pobjedili, reLo se uspio probiti i na evropsko trziste. Nije mala stvar prodati Kosti dres :D

Odradili u gostima City, LFC, Everton, United i Palace ishod svega je prvo mjesto. Neporazeni. I trenutno +9.

Ovo je moglo i trebalo da se zavrsi sa minimum 3 postignuta gola. Preokret sa uzarenog Anfielda uz gromoglasnu atmosferu domacih koja je na momente probijala 20 decibela. Costa se vratio u najbolji momenat i sad moze da se dodatno odmori i da nastavi gaziti poslije pauze. 

Volim!

Odlicno, dupla pobjeda danas. Osim sto smo pobjedili, reLo se uspio probiti i na evropsko trziste. Nije mala stvar prodati Kosti dres :D

Sad ce relo da baci reklamu, ako zelite kvalitet dresa,kao onaj kod Koste,narucite odma, samo danas specijalna ponuda 20 posto nize cjene.

Sta reci a ne cestitati momcima,treneru,upravi,Evi ?! Murinjo opet nadmudrio protivnika,da nas je bolje realizacija sluzila mogli smo se nadavati golova.Izlaskom Ramiza malo smo u odbrani bili mekaniji ali sve u svemu dobra partija nasih protiv ekipe koja je ginula na terenu i imala motiv vise da nam se osvete za proslosezonski poraz i oduzimanje titule.

Kurtonja-dobar bio pogotovo kod onog suta Sterlinga,jer smo odmah posle toga dali gol.

Cahil-osim odbijanca u gol i postigao gol.Sve u svemu dobra partija.

Terry-sigurno najbolja partija ove sezone

Azpi-masina,neumoran,fakticki asist. za gol.Nece se Luis naigrati pored njega.

Bane-terminator

Fabregas-opet ispod prosjeka na koji smo navikli

Matic-jedan od kandidata za MOTM.Svaki put se zahvaljujem Bogu sto ga imamo u klubu a Srbi moraju da budu ponosni sto imaju ovakvog igraca u repki

Ramires-solidan

Hazard-dobar i danas ali ne znam sta mu se to desava sa realizacijom  > :D< 

Oscar-solidan 

Costa-trci ko konj i nagradjen golom

U drugom poluvremenu se nije cuo nijedan scouser. Toliko o atmosferi na Enfildu. Nasi su im pokazali kako se navija.

Ceo stadion naredjuje igracima da nastave akciju iako protivnicki igrac lezi. To nema nigde. Bagra Liverpulska.

Dijego radi i u derbijima sto je najvaznije. Svi su odigrali lepo. Sudija nam je podelio previse zutih, pola nezasluzeno.

Volim sto smo ih pobedili, obozavam! Ne mogu da opisem koliko sam srecan!

Onaj komentator na SK1 voli Liverpul. Kao cudi se sto ne dobijamo zute, sto nije penal za Liverpul (iako je ruka u prirodnom polozaju i ne menja toliko smer lopte). Hvali atmosferu na Enfildu, a nonstop ide "We are top of the league" pesma... Tacno cu im poslati pismo da nam komentator bude neko normalan.

:sal:  :sal: WE ARE TOP OF THE LEAGUE!  :sal:  :sal:

Izvinjavam se na ovako nesredjenom i nedorecenom postu. Previse sam odusevljen da bih napisao nesto pametno...

srce mi kao lamanš kad vidim kostu-oskara-azara kako vrše presing na odbranu protivnika na svakoj utakmici i kako uvek komuniciraju gde će ko i na koju će stranu, azpija i oskara kao da je zaneti pravio, poslati ih na londonski maraton kad se bude održavao čisto da se kurčimo i da tu uzmemo titulu,azar se zajebava, danas pokazao da može biti sebičan, cela ekipa napreduje, fantastično delujemo, kao što je rekao komentator matić je i zadnji vezni i treći štoper čelsija, ako nastavi ovako biće bolji od makelelea, liverpul oštećen za čist penal, ali "vratilo" nam se zbog onog penala protiv junajteda ali ko te pita, pobeda, 3 boda, idemo dalje, najteža gostovanja smo odradili, i dalje smo bez poraza, ako odradimo perfektno novembar i decembar titula bi trebala biti naša, sreća pa imamo murinja za trenera koji je iskusan, pa zbog toga svi znamo da ćemo ostati na zemlji i ići iz utakmice u utakmicu

Tri boda su tu ali ja "nisam" zadovoljan .

Prvih 15 minuta odlično  nema se Å¡ta zamjeriti igračima . Ne mogu se odati utisku da smo mnogo bolji rival a mi se opet , pa neću reći branimo ali igramo povučeno , čekamo neke kontre . Kada i doÄ‘e do tih kontri loÅ¡i smo u zavrÅ¡nici . Danas nam je ponovo zadnjih 10-15 minuta bukvalno visio go u vazduhu htjeli mi to priznati ili ne . Strahovao sam do zadnje sekunde . One priče da se igralo joÅ¡ 2 dana da ne bi primili go okačimo mačku o rep .  Razumijem da ne mogu svih 90 minuta igrati kao prvih 15 ali možemo malo otvoreni igrati jer smo evidentno , po svemu bolji od Liverpoola .   

Protiv Manchestera nas je to košto , hvala Bogu pa nas danas nije koštalo .

e to je sređen post brate, @uziceCFC ugledaj se na weedaru

kurta maestralno logično, bane kao i teri odličan, kejhil nekim čudom izgubljen tokom cijele tekme, valjda ga izjebala pauza protiv mariborčana al bit će stari već iduću-znam to, azpi manga izdominirao danas potpuno, pojeo iza posrao se po liveru naprijed...akcija za gol je živa boleščurina od njegovog trčanja...nehumano

fabregaske solidno ali nevidljiv nažalost, matić nehumano ulazio ispred igrača i odnosio lopte, skokovi blokovi, borba do jaja-igračina..

ramketa klasika trči ko kenijac, odličan dns s obzirom da ga dugo nije bilo, neću mu zamjeriti ništa, iako ima nekoliko sitnica...

azar opet realizacija realizacija REALIZACIJA-samo to fali, oscar ubacio na poluvremenu nove duraselke, onoliko trčanja i startova :O baš svaka čast dečko...

costa ko costa, agresiva do kraja, i neka, treba imati jednog takvog u ekipi..glup karton al ko ga jebe, opet gol, opet pobjeda-keep going

zamjene premalo odigrale za neki moj prestručni sud i objašnjenje, izuzev vilija logično..al njega bolje da ne komentiram, reći ću samo da ovo što pruža je blago rečeno kurčina naspram onog što ZNA i MOŽE...

Nije bio penal. Ruka u prirodnom polozaju, skoro uz telo. Ne menja znacajno pravac lopte.

Ocekivao sam da ce suditi penal, jer jbg sudije postuju istoriju (kao protiv Ludogoreca), ali srecom sudija nije svirao penal.

Šta se raspravljate da li je bio penal za njih ili ne, boli me kurac, neka smo mi njih pobjedili, neću da ulazim u to da li je bio penal jer nisam detaljno vidio situaciju, ali me ne zanima, red je da i neka odluka ide u našu korist.

Bravooooooooooooo za ekipu, velika tri boda, konačno pobjeda u derbi susretu, zaslužili smo tri boda.

Po reakcijama igrača nakon što je sudija svirao kraj vidilo se koliko nam ova pobjda znači, onaj zagrljaj Kurte, Terrya, Cahilla i Azpia, jbt naježio sam se tad :D

:sal:

al onaj baloteli je najveci debil koji je hodao fudbalskim terenima i od srca mu zelim da do kraja sezone ne zabije niti jedan jedini gol

Zreli su bili za 3-4 komada, kriziramo u završnici već nekoliko nedelja unazad. Imam utisak da smo opet odigrali onoliko koliko je bilo neophodno za pobedu. Dobro će nam doći ova reprezentativna pauza.

Dobro će nam doći ova reprezentativna pauza.

Prvi put da ce nam ici u korist.

Kad se budemo krljali sa najboljim u LŠ kažnjavaće nas za svaku polušansu promašenu. Da ne govorim ako Hazard i ekipa nastave fulati zicere kao na OT-u i protiv Maribora.

Što se današnje tekme tiče, naš presing je iz meča u meč sve bolji i to me jako raduje. Mnoge ćemo timove slomiti na ovaj način kao što smo to danas uradili Liverpoolu. Jednostavno ne dopuštamo protivniku da igra i dok god to radimo oni griješe, predaju nam loptu u noge ili čak nam otvore prostor za kontru. Matić, Oscar i Ramiz dominiraju u ovom segmentu.

S druge strane ako se protivnik odluči za preskakanje terena, pozadi to kupe neprelazni Dave, Branislav i naši stoperi. Jako smo izbalansirani i disciplinovani.

Fali nam ta ubojitost što je i Jose spominjao. Moramo biti killeri pred golom, moramo rješavati mečeve ranije i onda sebi dopustiti da se povučemo pred kraj, što je logična posljedica umora jer nije lako biti u onakvom tempu svih 90 i kusur minuta. Eto vidjeli ste danas da je to velikim dijelom psihička situacija kod igrača. Ne mora Mikel ući da bi se tim povukao poslije vodstva. Ne mora ni trener narediti nekad.

Bilo je napeto do samog kraja, nisam ispratio zavrsnicu utakmice bas kad nadoknada treba da krene nestade struje, nesto razmisljam reko gledaj sad opet neki kis u zadnjim sekundama ali dobro je na kraju smo pobijedili, imali smo prilika da rijesimo utakmicu, cudno da Mourinho nije ubacio Mikela, izgeda i on vidio da kad udje u igru uvijek primimo gol. Sreca da ima tehnologija jer cisto sumnjam da bi neki sudija u onakvoj situaciji priznao pogodak.

Na stranu ugnjetavanje ali stvarno su navijači LFC-a objasnili kako se bodri svoj klub. Vidi se ta strast ipak. I kad je teško njihova grla ko jedno! Od početka do kraja! Naročito ono kad na plejbek pjevaju. YNWA!!!

Liverpool manager Brendan Rodgers was satisfied with his team’s showing apart from when it came to finding the final pass. He also commented on Chelsea.

‘They look very strong, with a very experienced squad and they have added quality and experience in the summer. They look the strongest team at the moment.’

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.