Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ali Suljic (2013-2018, mlađe selekcije)

Istaknuti odgovori

Mladi Ali Suljić potpisao profesionalni ugovor sa Chelseajem

Talentovani švedski internacionalac bh. porijekla Ali Suljić (17) potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Chelseajem.

Suljić je ovog ljeta došao u londonski klub iz švedske Motale, a sada je, zahvaljujući dobrim igrama u akademiji Plavaca, potpisao profesionalni ugovor sa Chelseajem.

RijeÄ� je o defanzivcu koji igra za mlađe selekcije švedske reprezentacije, a nastupao je za Švedsku na Svjetskom prvenstvu za igrače do 17 godina.

Suljić je rođen 18. septembra 1997. u Švedskoj, a njegovi roditelji su porijeklom iz naše zemlje.
(******)

http://chelseafc360blog.files.wordpress.com/2013/01/312339_489248944461149_159572428_n.jpg

Napišite nešto više o njemu ako znate.

Potpisao je prije par godina za akademiju. Ne znam otkud im informacija da je potpisao profesionalni ugovor kad nista nema na sluzbenoj stranici, Mozda jeSuljic dosao dedi i baki u Bosnu pa se hvalisao svojim vrsnjacima.

bilo bi pametno malo se vise raspitati oko ovog malog, zna li ista bosanskog jezika, mislim ako je vec talenat trebalo bi ga vec nas savez potraziti da zaigra za nasu repku dok ima vremena

bilo bi pametno malo se vise raspitati oko ovog malog, zna li ista bosanskog jezika, mislim ako je vec talenat trebalo bi ga vec nas savez potraziti da zaigra za nasu repku dok ima vremena

Treba im poslati kasetu :D

Momak je vec neko vrijeme u klubu, mislio sam da je potpisao ranije al eto tek sada ipak.
  • 10 mjeseci kasnije...
  • Whisper mijenja naslov u Ali Suljic(U-21 tim)
  • reLo mijenja naslov u Ali Suljic (2013-2018, mlađe selekcije)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.