4. juni 2012.14 god. comment_56182 [quote name='ADiS' timestamp='1338840504' post='56174'] Nemam nista protiv ljudskih prava ali mislim da gay traze neljudska prava. To sto oni zovu ponosom neka ne iznose na ulice a neka se ponose po domovima i klubovima samo njima namjenjenim a ne medju "normalne" ljude, djecu koja ce sve to gledati... I ja se takodjer nadam da ce dobiti u Splitu ono sto zasluzuju... [/quote] toÄno to...oni toÄno traže batine, a mi jadnici plaćamo policiju da ih Å¡titi samo mi joÅ¡ fali da mi djeca jednog dana po ulicama gledaju pedere kako se ljubakaju Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56187 vidim da spominjete crvov grad a jbg sta cemo najbolje da sve prode mirno bez pompe jer to pedercine ne zele oni oce da se prica o njima zagadit ce mi grad btw smajli pederkasti Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56189 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1338841749' post='56187'] vidim da spominjete crvov grad a jbg sta cemo najbolje da sve prode mirno bez pompe jer to pedercine ne zele oni oce da se prica o njima zagadit ce mi grad btw smajli pederkasti [/quote] crve ti si tamo, mogao bi sredit nešto, neki manji bombaški napad, okrivit ćemo Al Qaidu Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56193 [quote name='chelseathebest' timestamp='1338841881' post='56189'] crve ti si tamo, mogao bi sredit nešto, neki manji bombaški napad, okrivit ćemo Al Qaidu [/quote] haahahah zanimljivo Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56229 Jeste Äitali na indexu da su se ugostitelji žalili radi tetkica, da im nema prometa na udarnu subotu niti jednog Äovjeka radi njihove mrtve parade...sve koji paradiraju u oganj s njima! Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56233 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338845608' post='56229'] Jeste Äitali na indexu da su se ugostitelji žalili radi tetkica, da im nema prometa na udarnu subotu niti jednog Äovjeka radi njihove mrtve parade...sve koji paradiraju u oganj s njima! [/quote] ali kralju meni ispred skole pazar na kojem cigici prodaju,isprid skole Ä‘ardin ispred kojeg se kurve prodaju,i sve to podnosim ali isprid skole mi pocinje parada - to je za propucat Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56244 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338845608' post='56229'] Jeste Äitali na indexu da su se ugostitelji žalili radi tetkica, da im nema prometa na udarnu subotu niti jednog Äovjeka radi njihove mrtve parade...sve koji paradiraju u oganj s njima! [/quote] Dubro uspori malo sa takvim komentarima i proÄitaj gore Å¡ta sam napisao. DolaziÅ¡ iz jednog svjetskog grada, najljepÅ¡eg na svijetu ( naravno poslije mog Mostara) , budi svjetski Äovjek( imaÅ¡ materijala za tako neÅ¡to). To su primitivna razmiÅ¡ljanja. ZaÅ¡to biti nekoga jer je drugaÄiji? Fino izmakneÅ¡ se i dovidjenja. Poznavajući tebe sada ćeÅ¡ sasut 1001 psovku upućenu pederima, probaj se suzdrzat, molim te ja to namam zivaca Äitat. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56247 [quote name='chelseafan97' timestamp='1338846284' post='56244'] Dubro uspori malo sa takvim komentarima i proÄitaj gore Å¡ta sam napisao. DolaziÅ¡ iz jednog svjetskog grada, najljepÅ¡eg na svijetu ( naravno poslije mog Mostara) , budi svjetski Äovjek( imaÅ¡ materijala za tako neÅ¡to). To su primitivna razmiÅ¡ljanja. ZaÅ¡to biti nekoga jer je drugaÄiji? Fino izmakneÅ¡ se i dovidjenja. Poznavajući tebe sada ćeÅ¡ sasut 1001 psovku upućenu pederima, probaj se suzdrzat, molim te ja to namam zivaca Äitat. [/quote] Kao Å¡to netko prije reÄe, nemam niÅ¡ta protiv pedera, ali protiv pedera koji mi idu paradirat Dalmacijom itekako imam.. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56253 O'ma slomit i noge i ruke, Neka rade sta hoce u kucama, ali da paradiraju ulicom, nema smisla. Kada pedofili, nekrofili pocnu uskoro paradirati i govoriti da su normalni Mislim smijesno... To je nesto sto se tretiralo kao psihicka bolest 70tih, ne mogu da se sjetim kada su to kao ukinuli. To je bolest kao i nekrofilija i sl. stvari. Najsmjesnije je sto se to moglo lijeciti, iako malo teze, jer nisu imali adekvatne lijekove, a sada je to kao normalno lol. Ali kako god neka oni bolesti svoje izvrsavaju u kucama, samo neka to ne rade pred djecom i bit ce uredu. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56255 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338846622' post='56247'] Kao Å¡to netko prije reÄe, nemam niÅ¡ta protiv pedera, ali protiv pedera koji mi idu paradirat Dalmacijom itekako imam.. [/quote] I ja isto nisam da paradiraju ali vec ako paradiraju, necemo ih dirati, sklonicemo se. Necemo biti primitivni Balkanci. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56257 [quote name='chelseafan97' timestamp='1338847254' post='56255'] I ja isto nisam da paradiraju ali vec ako paradiraju, necemo ih dirati, sklonicemo se. [/quote] Kako ko... Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56260 'Jebiga, znam da ste pederi al i vi ste ljudi.' Dovoljno govori. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_56262 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338847447' post='56257'] Kako ko... [/quote] Å to bi reko Izet Fazlinović " Dubro, razoÄaro si me ko Äovjek i ko komunista" Prijavi
5. juni 2012.14 god. comment_56415 Svako ima pravo na izbor (iskreno boli me kurac sto je neko peder) , ali vec neke parade to je previse i nepotrebno . Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57265 Ajmo se mi okupit, napravit cemo transparente i po gradu cemo paradirat jer volimo zene Boli me tuki za njih, to sto paradiraju - nije uredu jer samo traze nerede i batine, al dok god nemam izravnog kontakta s njima apsolutno me ne zanimaju. Prijavi
7. juni 2012.14 god. comment_57483 Neko ce shvatiti a neko nece. http://www.youtube.com/watch?v=YPhNt1xlnsw Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57537 http://www.youtube.com/watch?v=uPm-ueXnj-Q Jedna od najjaÄih stvari,ko nije gledao,slobodno,ima viÅ¡e partova za koje se neće sigurno nikad pokajat. Prijavi
8. juni 2012.14 god. comment_57828 [media=]http://www.youtube.com/watch?v=ZqzcSZZBEGM&feature=related[/media] tako to CIGANI rade,objasnjavamo neke stvari!!! Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57848 [quote name='kingdado' timestamp='1339134081' post='57537'] [media=]http://www.youtube.com/watch?v=uPm-ueXnj-Q[/media] Jedna od najjaÄih stvari,ko nije gledao,slobodno,ima viÅ¡e partova za koje se neće sigurno nikad pokajat. [/quote] evo da se odazovem na ovu temu u vezi ovih nazovimo ih navijaca... Svaka cast svakoj skupini... i BBB-ima i Torcidi i Delijama i Grobarima... neupitno je dal oni znaju i mogu napravit atmosferu na stadionu... Unatoc tome sto navijam za Dinamo i sto znam otic na koju tekmu (obavezna sva pretkola i tu i tamo kako sam s vremenom na ligasku... nisam iz zagreba pa mi je relativno veliki trosak) za razliku od BBB-a moram priznat da je Torcida puno jaca sta se tice navijanja i koreografije... definitivno su broj jedan u Hrvatskoj a nakon one proslave 100 godina Hajduka mogu rec i broj 1 na balkanu... A sad da se nadovezem na problematiku tih navijackih skupina... Nemam nista protiv toga da idu na tekme, da rade koreografije, da 90 minuta bez prestanka bodre svoj klub... zapravo bez toga mi je potpuno bezveze ic na tekmu jer nema te atmosfere i sve odma izgleda potpuno tromo... sto se moglo osjetit na utakmicama Dinama tijekom bojkota BBB-a... I ponavljam sto se navijanja i ljubavi prema klubu tice nemam jedne lose rijeci... ali sto se tice njihovog ponasanja izvan stadiona a i na stadionima e tu se vec ima sta za pricat... u ovom filmu su sve 4 skupine pokazale ne tolko svoju strast i ljubav prema svojim klubovima nego su pokazale kolko su to zadrte, nekulturne, neobrazovane seljacine... sto su promovirali... nasilje, nasilje, nasilje... znam da je cilj ovog "dokumentarca" bio progurat nase navijacke skupine kao stoku koja se neda ukrotit... ali da su im oni toliko pomogli u njihovom naumu to mi je nevjerojatno... nadam se da necu uvrijedit kojeg Grobara ali nakon onog dijela di masu s pistoljima... zamislite si kakvu su sliku poslali svijetu... pa zato je balkan tu di je i zato nas smatraju s time cime nas smatraju... i te navijacke skupine bi trebali preuzet ljudi kojima je bitna ljubav prema klubu... koji kad ce doc na stadion ce im bit glavno kako da uzare atmosferu... kako da naprave cim bolju koreografiju, a da uz to sve striktno se bore protiv nasilja u svojim redovima i da problematicne izbace van... ajde zadnjih 2-3 godine sve je to dosta palo... kako i razina nogometa tako i ekstremitet navijaca... barem kod nas u Hrvatskoj... ali ako budu radili i dalje ovakve probleme kako su radili prijasnjih godina... onda nas ceka sudbina engleza... samo sto kod engleza ce se napunit stadioni... a kod nas ce bit prazni a s time ce i propast razina nogometa i sve ce otic u krasnu mater... Prijavi
9. juni 2012.14 god. comment_57851 Ma hebali vas huligani, njima nije ni bitno navijanje vec samo sora i to nebitno s kim. Sve je to zanimljivo i super ovako na filmu, tinejdzeri im se dive i slicno dok u stvarnosti je stvar puno drugacija. Evo sad citam u Poljskoj vec tucnjave. Rusi prebili redare na stadionu, a u nekom gradu Poljaci zatvorili Ruse i Engleze u kaficu i prebili ih. Sad mi reci jel to bit nogometa i navijanja? Tatcherica je u Engleskoj napravila odlicnu stvar i iskorijenila to. Jest, zna se i danas dogodit neka sora ili nesto ali on leti odmah na minimalno dvije godine godisnjeg zna se di. I kod nas bi to isto trebali pocet primjenjivat pa bi vidli jel bi bilo nereda, a i tribine bi se punile "obicnim" ljudima. To se moglo vidjet u ZG kad su BBB bojkotirali utakmice, "obicni puk" je napokon isao na utakmice. Od huligana koub nema vise nista, nisu visu 70e i 80e dok je to bilo "in". A i navijacke skupine u nasim krajevima su sve vise pod utjecajem politike. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58426 http://www.youtube.com/watch?v=49-72iXs5Vs ne podržavam huliganizam, ne izgleda lijepo ovo što napadaju policiju, ali lijepo je što su spasili našeg od murje Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58544 ^ [b]"BBB" spasli Älana "Torcide" od policije[/b] Hrvatski navijaÄi napravili su veliki incident u Poznanju, napavÅ¡i Äuvare javnog reda i mira. Dok je policija privodila jednog od izgrednika, inaÄe Älana splitske "Torcide", nekoliko pripadnika "Bed Blu Bojsa" reÅ¡ili su da zaborave na rivalitet u Hrvatskoj i oslobode ga - napadom. Sve je vrlo brzo buknulo, pa su ka policiji poleteli i flaÅ¡e i pirotehnika i stolovi... Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58776 [url="http://www.youtube.com/watch?v=-wsr1NSHXAc&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=-wsr1NSHXAc&feature=player_embedded[/url] Brutalnooo Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58783 [quote name='Chester' timestamp='1339578314' post='58776'] Brutalnooo [/quote] To misliš u dobrom smislu, diviš im se ili ....? Prijavi
13. juni 2012.14 god. comment_58788 al najsmesnije je sto njih 99% nema veze o tucnjavi i napadaju uvijek manje i naizgled bezopasne navijace , nego samo frajeri su u masi pa ako pogode boksom nekog dobro je , da idu 1 na 1 svaki od ovih huligana bi fasovo ko zec Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.