Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Navijači

Istaknuti odgovori

[quote name='ADiS' timestamp='1338840504' post='56174']
Nemam nista protiv ljudskih prava ali mislim da gay traze neljudska prava. To sto oni zovu ponosom neka ne iznose na ulice a neka se ponose po domovima i klubovima samo njima namjenjenim a ne medju "normalne" ljude, djecu koja ce sve to gledati...

I ja se takodjer nadam da ce dobiti u Splitu ono sto zasluzuju...
[/quote]

točno to...oni točno traže batine, a mi jadnici plaćamo policiju da ih štiti

samo mi još fali da mi djeca jednog dana po ulicama gledaju pedere kako se ljubakaju
  • Odgovori 711
  • Pregledi 58,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1338841749' post='56187']
vidim da spominjete crvov grad a jbg sta cemo najbolje da sve prode mirno bez pompe jer to pedercine ne zele
oni oce da se prica o njima zagadit ce mi grad :( btw smajli pederkasti
[/quote]

crve ti si tamo, mogao bi sredit nešto, neki manji bombaški napad, okrivit ćemo Al Qaidu :D
[quote name='chelseathebest' timestamp='1338841881' post='56189']
crve ti si tamo, mogao bi sredit nešto, neki manji bombaški napad, okrivit ćemo Al Qaidu :D
[/quote]
haahahah zanimljivo
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338845608' post='56229']
Jeste čitali na indexu da su se ugostitelji žalili radi tetkica, da im nema prometa na udarnu subotu niti jednog čovjeka radi njihove mrtve parade...sve koji paradiraju u oganj s njima!
[/quote]
ali kralju meni ispred skole pazar na kojem cigici prodaju,isprid skole đardin ispred kojeg se kurve prodaju,i sve to podnosim ali isprid skole mi pocinje parada - to je za propucat
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338845608' post='56229']
Jeste čitali na indexu da su se ugostitelji žalili radi tetkica, da im nema prometa na udarnu subotu niti jednog čovjeka radi njihove mrtve parade...sve koji paradiraju u oganj s njima!
[/quote]
Dubro uspori malo sa takvim komentarima i pročitaj gore šta sam napisao.
Dolaziš iz jednog svjetskog grada, najljepšeg na svijetu ( naravno poslije mog Mostara) :D , budi svjetski čovjek( imaš materijala za tako nešto). To su primitivna razmišljanja.

Zašto biti nekoga jer je drugačiji? Fino izmakneš se i dovidjenja.
Poznavajući tebe sada ćeš sasut 1001 psovku upućenu pederima, probaj se suzdrzat, molim te ja to namam zivaca čitat.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1338846284' post='56244']
Dubro uspori malo sa takvim komentarima i pročitaj gore šta sam napisao.
Dolaziš iz jednog svjetskog grada, najljepšeg na svijetu ( naravno poslije mog Mostara) :D , budi svjetski čovjek( imaš materijala za tako nešto). To su primitivna razmišljanja.

Zašto biti nekoga jer je drugačiji? Fino izmakneš se i dovidjenja.
Poznavajući tebe sada ćeš sasut 1001 psovku upućenu pederima, probaj se suzdrzat, molim te ja to namam zivaca čitat.
[/quote]

Kao što netko prije reče, nemam ništa protiv pedera, ali protiv pedera koji mi idu paradirat Dalmacijom itekako imam..
O'ma slomit i noge i ruke, Neka rade sta hoce u kucama, ali da paradiraju ulicom, nema smisla. Kada pedofili, nekrofili pocnu uskoro paradirati i govoriti da su normalni :D Mislim smijesno... To je nesto sto se tretiralo kao psihicka bolest 70tih, ne mogu da se sjetim kada su to kao ukinuli. To je bolest kao i nekrofilija i sl. stvari. Najsmjesnije je sto se to moglo lijeciti, iako malo teze, jer nisu imali adekvatne lijekove, a sada je to kao normalno lol.

Ali kako god neka oni bolesti svoje izvrsavaju u kucama, samo neka to ne rade pred djecom i bit ce uredu.
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338846622' post='56247']
Kao što netko prije reče, nemam ništa protiv pedera, ali protiv pedera koji mi idu paradirat Dalmacijom itekako imam..
[/quote]
I ja isto nisam da paradiraju ali vec ako paradiraju, necemo ih dirati, sklonicemo se. Necemo biti primitivni Balkanci.
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338847447' post='56257']
Kako ko...
[/quote]
Što bi reko Izet Fazlinović
" Dubro, razočaro si me ko čovjek i ko komunista" ;)
Ajmo se mi okupit, napravit cemo transparente i po gradu cemo paradirat jer volimo zene :D

Boli me tuki za njih, to sto paradiraju - nije uredu jer samo traze nerede i batine, al dok god nemam izravnog kontakta s njima apsolutno me ne zanimaju.
http://www.youtube.com/watch?v=uPm-ueXnj-Q

Jedna od najjačih stvari,ko nije gledao,slobodno,ima više partova za koje se neće sigurno nikad pokajat.
[quote name='kingdado' timestamp='1339134081' post='57537']
[media=]http://www.youtube.com/watch?v=uPm-ueXnj-Q[/media]

Jedna od najjačih stvari,ko nije gledao,slobodno,ima više partova za koje se neće sigurno nikad pokajat.
[/quote]

evo da se odazovem na ovu temu u vezi ovih nazovimo ih navijaca...

Svaka cast svakoj skupini... i BBB-ima i Torcidi i Delijama i Grobarima... neupitno je dal oni znaju i mogu napravit atmosferu na stadionu... Unatoc tome sto navijam za Dinamo i sto znam otic na koju tekmu (obavezna sva pretkola i tu i tamo kako sam s vremenom na ligasku... nisam iz zagreba pa mi je relativno veliki trosak) za razliku od BBB-a moram priznat da je Torcida puno jaca sta se tice navijanja i koreografije... definitivno su broj jedan u Hrvatskoj a nakon one proslave 100 godina Hajduka mogu rec i broj 1 na balkanu...

A sad da se nadovezem na problematiku tih navijackih skupina... Nemam nista protiv toga da idu na tekme, da rade koreografije, da 90 minuta bez prestanka bodre svoj klub... zapravo bez toga mi je potpuno bezveze ic na tekmu jer nema te atmosfere i sve odma izgleda potpuno tromo... sto se moglo osjetit na utakmicama Dinama tijekom bojkota BBB-a...
I ponavljam sto se navijanja i ljubavi prema klubu tice nemam jedne lose rijeci... ali sto se tice njihovog ponasanja izvan stadiona a i na stadionima e tu se vec ima sta za pricat... u ovom filmu su sve 4 skupine pokazale ne tolko svoju strast i ljubav prema svojim klubovima nego su pokazale kolko su to zadrte, nekulturne, neobrazovane seljacine... sto su promovirali... nasilje, nasilje, nasilje... znam da je cilj ovog "dokumentarca" bio progurat nase navijacke skupine kao stoku koja se neda ukrotit... ali da su im oni toliko pomogli u njihovom naumu to mi je nevjerojatno... nadam se da necu uvrijedit kojeg Grobara ali nakon onog dijela di masu s pistoljima... zamislite si kakvu su sliku poslali svijetu... pa zato je balkan tu di je i zato nas smatraju s time cime nas smatraju...

i te navijacke skupine bi trebali preuzet ljudi kojima je bitna ljubav prema klubu... koji kad ce doc na stadion ce im bit glavno kako da uzare atmosferu... kako da naprave cim bolju koreografiju, a da uz to sve striktno se bore protiv nasilja u svojim redovima i da problematicne izbace van... ajde zadnjih 2-3 godine sve je to dosta palo... kako i razina nogometa tako i ekstremitet navijaca... barem kod nas u Hrvatskoj... ali ako budu radili i dalje ovakve probleme kako su radili prijasnjih godina... onda nas ceka sudbina engleza... samo sto kod engleza ce se napunit stadioni... a kod nas ce bit prazni a s time ce i propast razina nogometa i sve ce otic u krasnu mater...
Ma hebali vas huligani, njima nije ni bitno navijanje vec samo sora i to nebitno s kim. Sve je to zanimljivo i super ovako na filmu, tinejdzeri im se dive i slicno dok u stvarnosti je stvar puno drugacija.
Evo sad citam u Poljskoj vec tucnjave. Rusi prebili redare na stadionu, a u nekom gradu Poljaci zatvorili Ruse i Engleze u kaficu i prebili ih. Sad mi reci jel to bit nogometa i navijanja?
Tatcherica je u Engleskoj napravila odlicnu stvar i iskorijenila to. Jest, zna se i danas dogodit neka sora ili nesto ali on leti odmah na minimalno dvije godine godisnjeg zna se di.
I kod nas bi to isto trebali pocet primjenjivat pa bi vidli jel bi bilo nereda, a i tribine bi se punile "obicnim" ljudima. To se moglo vidjet u ZG kad su BBB bojkotirali utakmice, "obicni puk" je napokon isao na utakmice.
Od huligana koub nema vise nista, nisu visu 70e i 80e dok je to bilo "in".
A i navijacke skupine u nasim krajevima su sve vise pod utjecajem politike.
^

[b]"BBB" spasli člana "Torcide" od policije[/b]

Hrvatski navijači napravili su veliki incident u Poznanju, napavši čuvare javnog reda i mira.
Dok je policija privodila jednog od izgrednika, inače člana splitske "Torcide", nekoliko pripadnika "Bed Blu Bojsa" rešili su da zaborave na rivalitet u Hrvatskoj i oslobode ga - napadom.
Sve je vrlo brzo buknulo, pa su ka policiji poleteli i flaše i pirotehnika i stolovi...
[url="http://www.youtube.com/watch?v=-wsr1NSHXAc&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=-wsr1NSHXAc&feature=player_embedded[/url]

Brutalnooo :o
al najsmesnije je sto njih 99% nema veze o tucnjavi i napadaju uvijek manje i naizgled bezopasne navijace , nego samo frajeri su u masi pa ako pogode boksom nekog dobro je , da idu 1 na 1 svaki od ovih huligana bi fasovo ko zec

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.