Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28: Fulham 1 - 3 Chelsea (01.03. sub) [3]

Istaknuti odgovori

• Autor

Mi igru nemamo. Ni kontre ni ništa. Ne znam kad sam lošiju utakmicu pogleda. Ovo je očajno. 
Schurrle je upravo pokaza zašto sidi na klupi, pa koliko je lik danas kriminalan to je nemoguće. 
Oscar otprilike kao i Schurrle s tim da Oscar igra kriminalno zadnjih 6-7 utakmica.

Igre nemamo citave sezone. Kontre takodjer. Iz prekida smo losiji nego prijasnjih sezona. Svaki segment igre nam je nazadovao OSIM obrane koji je napredovao. Ja kad sam nabrojao 6 igraca koji bi trebali napustiti CFC neki su me popljuvali. U klubu ima precijenjenih igraca i treba nam cistka. A sto se tice igre na tom treba Mou da proradi od nule. Ovo je totalno smaranje.

Tuga,jad i bijeda tako bi opisao ovu utakmicu,prosto mi je muka kada gledam ovako ponašanje naših igrača.

Nismo ni zaslužili ništa bolje već nekoliko utakmica smo u konstantom padu forme i ekipa igra očajno.

Prvo poluvreme katastrofa,u drugom poluvremenu smo bili puno bolji i na kraju na krilima Hazard i Schurrlea slavili.Utakmica sa puno izgubljenih živaca ali isplatilo se jer smo došli do još jedne važne pobijede.

Igru moramo pod hitno popravit posebno u prvom poluvremenu..

Mislim da će Fulham ostati u ligi ove godine, nisu toliko loši uopće. Mislim da će biti kikseva u subotu sigurno, ali da ćemo dobiti Fulhama. Opasni su samo u napadu, obrana im je dosta šuplja, taman za igru na kontre. Mislim da će biti nekih 1-3 za nas.

:D.

Da je ovo prosla sezona ovu tekmu bi popusili lagano. 

Stoke rutinski.

vazna pobjeda,mislim da ovaj sastav danas sto je igrao da je to nasa najaca prva postava.

• Autor

Veliki preokret mora se priznati. Eh da je Schurrlea gurnuti u vrh napada.

vazna pobjeda,mislim da ovaj sastav danas sto je igrao da je to nasa najaca prva postava.

Ipak mislim da je DL4 u paru s Matićem bolje i sretnije rješenje od Granara.

U Ćirinom stilu.  :dres:

Schürrle impresionirao egzekucijom, pogotovo prvi gol majstorski nakon što je istrčao nekih 40 metara sprint i onako hladnokrvno plasirao loptu u mrežu. Hazard drugo poluvrijeme nehuman ponovo. Gazz i JT pozadi stijene, bekovi standardno, malo se umor osjetio kod njih. Matić svjež, jak, dobar, a Ramiz neumoran. Oscar je van forme totalno, mora se trgnuti. Torrke ništa specijalno, nekoliko situacija ukenjao na svoj način, al je i dobro odradio posao za treći gol. Još uvijek mislim da je najbolja opcija, najmanje zlo. L-)

Ono prvo poluvrijeme je bilo užasno, ne smije nam se više nikad ponoviti. Sad čekamo Tottenhama na Bridgeu, jedva čekam.

Veliki preokret mora se priznati. Eh da je Schurrlea gurnuti u vrh napada.

Ipak mislim da je DL4 u paru s Matićem bolje i sretnije rješenje od Granara.

zna odigrati dobro na toj poziciji ali Ramires kao igrac mnogo vise radi od njega,svakako da on treba biti prije opcija za tu poziciju od Mikela.
  • Autor

zna odigrati dobro na toj poziciji ali Ramires kao igrac mnogo vise radi od njega,svakako da on treba biti prije opcija za tu poziciju od Mikela.

Džaba kad odigra 2 dobre utakmice pa 4 loše i tako u krug.

Sva sreca pa nisam gledao prvo poluvrijeme samo drugo.Ono sto sam gledao bilo je odicno utakmica rijesena za 15 minuta,moglo je ovo cak I ubjedljivije biti.Steta zbog primljenog pogotka.

Očekujem da će Murinjo skinuti pritisak sa igrača na poluvremenu.  :lol:

Rekoh vam. :D

Bolje da ga prime kad imaju 3 gola prednosti nego u 87. minutu kad čuvaju gol prednosti. Nadam se da ovo nije samo bljesak Širlea. Ne očekujem naravno u svakoj tekmi het-trik, ali recimo po jedan gol u svakoj drugoj utakmici bi bio solidan učinak.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.