18. novembar 2014.11 god. comment_192980 Kako bi voleo da ponovo imamo jednog ovakvog bombardera!!! Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210895 Srecan rodjenadan velikom Dzimi Flojdu covek sa najlepism golovima. Prijavi
10. juni 2016.10 god. comment_257286 https://www.youtube.com/watch?v=wsZ7PxMVE1c Kakve je golčine davao ovaj čovek, kakvu je šutinu imao i levom i desnom. :O Prijavi
27. mart 2020.6 god. comment_294068 Imao sam 5 godina i počela je nova sezona. Vjerovatno sam samo njega znao od svih igrača koji su kod nas igrali. Igra Chelsea, a njega nema. Rekli su mi da više nema "Haseblanka" i da je tu sad izvjesni Drogba. Ee, kako smo nekad znali adekvatno zamijeniti igrača. Danas mu je 48. rođendan. Prijavi
17. septembar17. sep comment_375257 JFH je jedan od onih igraca kojih se skoro nikako ne sjecam da sam gledao u nasem dresu, sjecam se Crespa i Mutua vise nego njega nazalost. Jedino sto ga se sjecam je kada je igrao za Middlesborough i Charlton ali tada je vec vise o njemu pricano kao o legendi pri zalasku karijere, mada je u Borou ozbiljne sezone imao Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.