Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: Chelsea 3 - 0 Newcastle United (08.02. sub) [3]

Istaknuti odgovori

Ili Willian ili Hazard nece poceti utakmicu u napadu nece sigurno poceti Torres sto je Mou reko na pres konferenciji,zatim na sredini terena ocekujem Lamparda od prve,al sa kim to ne mozemo znati.

Hazard se sprda za sada, 2 gola :) Volio bih da uvalja još jedan do kraja.. I naravno da vidim Dembu bar 30 minuta :)

Svaka cast za pobjedu,zadovoljan sam jer smo sada vodeci a nadam se da ce tako biti i do kraja prvenstva.

Eden dominator.

Najmanje primljenih golova u ligi (20), samo 2 primljena gola u zadnjih 11 utakmica.

Jedini bez poraza na domacem terenu.

Iskoristen kiks konkurenata i uzeta nova 3 boda. Lajfz gud.

Mali konj je prvi. Fak jea!

Naravno pobjeda, ima Toon jak tim ali otišao je čovijek koji je držao sve konce u rukama treba malo vremena da se opet uklope i to se mora iskoristiti....

929634_Chelsea.jpg

Mislim da Mou ovo izvodi, da će Torres zaigrati ali ako je dovoljno spreman ako nije onda je opet Eto'o tu

Kako sam postavu pogodio :D

1. mjesto na tabeli. Gospoda !

Savrsena utakmica imam samo jednu kritiku na racun Mourinha,a to je da zbog slabog pruzanja prilika izvlaci ono najgore iz igraca.To smo videli da se ranije desavalo Staridzu,a sada se to isto dogadja i Schurle-u,igraci su tolko zeljni dokazivanja jer dobijaju po 5,6,7 minuta da nece dodati loptu jedan drugome.Salah ne doda Schurle-u,onda Schurle suta i ne doda Dembi pa zatim Demba sutira namerno levom u aut skoro.

Lagano, sigurno, otmeno do titule.

Za mene posle ponedeljka dileme nema.

Do kraja samo odbrojavanje.

Hocemo titulu, titulu na Enfildu!

Bravo ekipo!

• Autor

Odlična,rutinska pobijeda na krilima Edena.Bilo je prilika da se postigne još koji gol ali neka ostane municije i za neke naredne prilike.Od početka meč stavljen pod kontrolu i na kraju još jedna važna pobijeda.Ono što me raduje je još jedan meč bez primljenog gola,znači odbrana još jednom sjajna na čelu sa doktorom odbrane Cahillom.Sredina terena odradila rutinski posao,ofanzivno takođe nemam zamjerki.Slažem se sa @TRBA i meni je zasmetalo to pokušavanje na silu u finišu iako je bilo boljih opcija,to je rezultat želje za dokazivanjem.

:sal:  :sal:  :sal:

Pobedili smo sa velikom razlikom,prvi smo na tabeli,Hazard je dao hattrick i Mourinho je dao priliku za igru svima kojima sam hteo.

ice-cube-it-was-a-good-day-meme-generato

Jako sam zadovoljan utakmicom, cjelokupnim pristupom Chelseaja, zadovoljan sam i što je Mou u vezni red stavio Matića i Lamparda a ne Mikela i Ramiresa. Zadovoljan sam i suđenjem velikog Howarda Webba. Ponajviše sam naravno zadovoljan maestralnom igrom stroja zvanog Eden Hazard i time što smo probili tu barijeru od 2-0 i postigli i treći gol. Lijepa pobjeda i jako važna koja nas je odvela na vrh Prema.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.