Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Chelsea 3 - 1 Manchester United (19.01. ned) [3]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 92
  • Pregledi 7,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Danas ako ne dobijemo cestitat Cityu na tituli i to je to.

Okrenut se ligi prvaka i kupu pa sta bude bude.

Jedini smo klub koji sa scumom ima pozitivan skor otkad postoji PL. :14 - 13 u pobjedama. Trn u oku. Nekako sam skroz iskuliran ko da igramo protiv Cardiffa.

Gledajte postavu Uniteda, sramota na što je taj klub spao, nije da se žalim naravno.

Što se nas tiče, dobra stvar je da Torres ne igra. Luiz mi baš nije pouzdan, a po meni je i Mata trebao umjesto Oscara startat.
Ovo ako ne dobijemo, možemo odmah odustat od borbe za naslov.

Otkud Bane? Imao je samo jedan trening posle povrede. Al' ajde, videćemo.

Odigrano takticki,kakav je majstor Mourinho,niko nije ocekivao Eta u napadu a ovaj postigao dva gola.

Početak malo nesiguran, United nas opasno stisnuo, ali brzo se stabilizirali. Igra solidna, rezultat odličan.

Luiz je divljak, čovjek se ponaša kao da cijepa drva. Treba ga potjerat na klupu odmah.

Rekao sam da želim Matu umjesto Oscara, čini se da sam bio i u pravu. Oscar očajno igra, ali čini se da kod Mourinha i takav očajan ima prednost ispred Mate.

Odličan rezultat na poluvremenu.. O igri neću puno jer je ovo prvo najbitnije. Sad moramo izaći goropadnije u drugom dijelu i završiti priču trećim golom. Ne smijemo sebi dopustiti primljen gol u prvih 20 minuta.

Pobjeda nad Manchester Utd je uvijek vazna nebitno kojim rezultatom,malo sam razocaran pojedinim izmjenama posebno zato sto Mata nije dobio priliku.

Strah se mogao vidjeti jos juce kad je Mojzi pricao o velicini kluba i o tome kako se igraci otimaju za njihov dres (pogledati pod Hazard, Moura, Reus itd.), sve su to simptomi straha. Velika pobjeda s obzirom sto su konkurenti imali laksi raspored. Eto'o je uradio nesto sto je vrijedno pominjanja i u buducnosti. Kapa dole. Sada u narednom kolu idemo na West Ham i tu ocekujem laka 3 boda i vjerujem da cmeo profitirati posto u narednom kolu igraju medjusobno ekipe iz vrha, dosta derbija.

Otisli smo na +6 LFC-u ako je uopste bilo neke bojazni od njih, i pritisak je ponovo na Arsenalu i Cityju.

KTBFFH !

Eh, fina slatka pobjeda. Ništa posebno nismo igrali, recimo protiv Liverpoola je to puno bolje bilo ali smo zavalili 3 gola ovdje i zasluženo uzeli bodove. Jose nastavlja rušiti rekorde, a Bridge ponovo postaje prava tvrđava.

Bravo za smrada Eto'oa, ako ovako nastavi možda će mi postati omiljeni smrad. :P Svaka čast, momci. Nastavlja se trka za prvaka.

Nismo jos pobedili...

I ja bi isto to izjavil da nam trenutno Mourinho nije na klupi, al pošto je on tu, nekak mi je puno lakše dok vodimo 2 razlike poznavajući njega.

• Autor

Rutinska pobijeda,bili smo brutalni u napadu,nismo stvorili mnogo prilika ali sve ono što je bilo šansa mi smo pretvorili u pogodak.Šteta što smo primili onako jeftini gol,ali dobro ipak je odbrani teško ostati svih 90min pod koncentracijom.Najvažnije da smo pobijedili i tako ostali u konkurenciji za titulu..

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.