Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17: Arsenal 0 - 0 Chelsea (23.12. pon) [1]

Istaknuti odgovori

Ocekujem ,nasu pobedu 0-2 i da golove daju Bane (posle duzeg vremena ) i Azar (trenutno nas najbolji igrac )

• Odgovori 87
  • Pregledi 7,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako mi verujete najviše nade polažem ne u naše igrače  nego u igrače Arsenala i to u njihovu zadnju liniju. 

Arsenal ovde mora da pobedi,napašće od prve,to je šansa za naša krila,otvoriće se,biće tu dosta prostora,Azar,Širle,Vilijan ko god da dobije šansu mora da im slomi kičmu.

Ajde malo optimizma, mamu mu jebem, AJMOOOOOOOOO ČELZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Najjači smo, ima da ih karinđamo ko nekad u 8.

http://www.youtube.com/watch?v=ejgLv3pQts4

kako se prije igralo, 2-3 dodira maximalno, brz protok lopte, samo naprijed

sad sam hazard ima dodir s loptom kao ova gore ekipa kroz citavu utakmicu

Nemam kritiku za igru,samo da smo iskoristili sanse.Ubacio bih Matu umjesto Wiliana.

Bili bi neuporedivo bolji kad bi ili Oscar ili Mata igrali. U ovoj postavci nema ko da nam kreira igru i to se jasno vidi. Kad je odbrana preko puta prava, Arsenal jalov ko evnuh. 

Willian morao bolje ! 

Precka Lampsa perverzija.

Mogu da zamislim koliko je tesko igrati po ovakvom pljusku, u stvari, sta ima da zamisljam, svako ko je se bavio fudbalom i igrao po ovakvom sranju od vremena, sve mu je jasno.

Imali smo odlicnu sansu, lepo, majstorski je reagovao Frenk ali nije usla.

Zadovoljan sam sa eventualnim bodom, ali prvo poluvreme mirise na to da bi mogli da trazimo i sva tri.

Jel Surle u konkurenciji, nisam ispratio? Gurnuti ga u drugom poluvremenu.

Ubili smo žito u njima prvo poluvrijeme, taktički totalna dominacija, Cech jadan više posla na zagrijavanju imao. Prema naprijed treba više hrabrosti i da ih poganjamo kao onih nekoliko minuta. Panični su više nego Poljska '39.-e

Zatvaramo utakmicu 90+ minuta, i na kraju je zatvorismo. 

Ne znam koliko je dobro to sto se zadovoljavamo bodom iz ovakvih meceva, jer to podrazumeva da moramo dobijati manje utakmice, sto ove polu-sezone bas i nije slucaj. 

Sve u svemu takticki dobar mec.

ljudi moji jel moze gore od ovoga, pa dokle ce nas sreća sluziti?

kad trebamo pobjediti obicno ili remi ili izgubimo, pobjeda nikako

da je bilo kakva druga ekipa iz petorke igrala protiv Arsenala veceras, nabili bi ih ne bi znali sta ih je snaslo

ako zavrsimo drugi na tabeli na kraju, bice slavlja sigurno, pa ova ekipa nije sposobna ni za sta, ama bas ni za sta

ovo je jad tuga, pa pred pocetak sezone ocekivao sam onaj pravi Chelsea konacno nakon 2-3 sezone, ma jok, nama ni Murinjo ne moze pomoci

Ja iskreno nisam zadovoljan ovakvim ishodom. Mislim da je ovdje trebalo napasti i ići po pobjedu. Ali eto, Mourinhova se matematika razlikuje od moje pa ćemo vidjeti na kraju je li dobro postupio.

ljudi moji jel moze gore od ovoga, pa dokle ce nas sreća sluziti?

Ne vidim nešto da smo imali sreće večeras, štaviše u najboljoj šansi na utakmici centimetri nedostajalo nam je baš sreće.

Inače rovovska bitka, taktički smo dobili ali falilo je hrabrosti prema naprijed i više koncentracije. Jose je procijenio, ko i obično, da je bolje ne izgubiti nego se kockati. Stanje na tabeli nije toliko loše, samo u manjim utakmicama moramo popraviti svoj saldo.

Duel Ivanović vs Ozil obilježio tekmu, ono zvijer protiv pičkice. :P

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.