Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Chelsea 1 - 0 Steaua București (11.12. sri) [3]

Istaknuti odgovori

zCjSOCl.jpg?1?8683

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

11.12.2013, WEDNESDAY, 20 : 45h

CHELSEA vs. STEAUA

Chelsea ove sezone igra po sistemu "toplo-hladno" i nakon tri vezane pobijede u Premiershipu Chelsea je poražen na gostovanju protiv Stokea.U 6. kolu Lige Prvaka na Stamford Bridge dolazi ekipa Steaue,da bi osigurao prvu poziciju u grupi Chelsea mora pobijediti.Možemo očekivati dosta izmjena u sastavu jer ekipa mora ostati sviježa i odmorna za nastavak borbe u Premiershipu.Chelsea i Steaua su se do sada sastajali 3 puta,Chelsea ima skor od 2 pobijede i 1 poraz:

Steaua - Chelsea  1 : 0

Chelsea - Steaua  3 : 1

Steaua - Chelsea  0 : 4

VAÅ A OÄŒEKIVANJA???

realno ovo je prilika da se (KONAČNO) odmori pojedince...mogao je to mou napraviti i prije, ali nije, a na pitanje zašto nije ja odgovora nemam :/

znači komotno može krenuti od početka sa cechom na golu, desni bek azpi (da se čovjek vrati u normalu nakon vozanja od strane voltersa, i silenja njega samoga na toj poziciji unatoč tome što je mou imao još solucija), stoperi kejhil i teri (jebiga, nez koliko je pametno kalasa staviti od početka, a luiz i dalje nije fit nažalost), lijevi bek će biti cole (vrijeme je za dobrog starog ešlija, a i mou ga je najavio)...

vezni red može početi u formaciji lamps i ess iza napadačke vezne trojke u vidu williana (na desnom krilu), oscara (na amf-u za kojeg vjerujem da će početi sigurno, jer već je fit dovoljno za jednu ovakvu utakmicu) i DE BRUYNE-a (on mora početi, batali više mou čekanje i laprdanje, znači njega na lijevo krilo i samo neka trpa centaršute a i koji put da šutne po golu ne bi mu noga otpala)...

i u napadu dembara (da se prisjeti čovjek kako je startati tekmu, a možda i prisili predstavom mourinha da ga stavi od početka protiv polomićučašeodkristala Palace-a :D )

ali menadžer je mou, tako da me neće iznenaditi ako isfura i 4-3-3 sa ramijem na RWF-u, ili opet ostavi colea na klupi, bertranda u teretani a azpija sili na lijevom beku..

kako god postavi ekipu, očekujem pobjedu, i to sa bar 2 gola razlike....a bio bi red i da ne primimo usrani gol, dosta ih u ove posljednje dvije utakmice, pogotovo ova 3 patnička od stočara u tekmi u kojoj smo sami sebe pobjedili (uz malu pomoć suca)..

ugl COME ON CHELSEA (što bi reko carlo nakon duple krune) :D

• Autor

Ma nema se šta puno govoriti,jednostavno dati šansu onim koji manje igraju.Samo neka šansu dobiju De Bruyne,Essien,Willian,Ba,Bertrand,Kalas itd.

Ako sada šansu ne dobije De Bruyne onda ja stvarno ne znam kada ce,mislim da nema potrebe za Hazardom neka malo čovjek odmori.

Ma nema se šta pino govoriti,jednostavno dati šansu onim koji manje igraju.Samo neka šansu dobiju De Bruyne,Essien,Willian,Ba,Bertrand,Kalas itd.

Ako sada šansu ne dobije De Bruyne onda ja stvarno ne znam kada ce,mislim da nema potrebe za Hazardom neka mako čovjek odmori.

Esien nema pravo nastupa.
Hah, de Bruyne bi igrao i prije da nije imao jezičinu. Ali mislim da ovu utakmicu možemo dobit i s rezervama. Naravno pobjeđujemo, kao i uvijek nakon poraza.

Prije par dana sam sanjao tekmu, gubili smo 0:1 do 90' kada smo zabili za 1:1. Nadam se da ipak neće biti takva muka. Realno, trenutno po stanju ekipa, 2:0 naša pobjeda.

Po stanju, u zadnje dvije utakmice u premiershipu nismo smjeli primiti niti jedan go, nit smo po stanju smjeli izgubiti dvije utakmice protiv Benfike.

Samo znam, da ovo moramo pobijediti...

Jebat' mater !

Moramo dobiti. Ionako ne znam zašto smo Baselu dali 6 bodova kad taj klub nije sposoban Schalke dobiti na svom terenu, ne znam koja je to računica.

Uglavnom, čak i da odigramo remi danas, Schalke mora ubit brašno u Baselu da bude prvi u skupini. Tako da smo prvi kako god okreneš, jedino ne smijemo izgubiti.

Moramo dobiti. Ionako ne znam zašto smo Baselu dali 6 bodova kad taj klub nije sposoban Schalke dobiti na svom terenu, ne znam koja je to računica.

Uglavnom, čak i da odigramo remi danas, Schalke mora ubit brašno u Baselu da bude prvi u skupini. Tako da smo prvi kako god okreneš, jedino ne smijemo izgubiti.

A šta ako mi ne pobijedimo večeras, a Basel dobije Schalkea ?

Ova utakmica je must-win.

U slučaju da budemo drugi mogući protivnici su : Real, PSG, Bayern, Atletico, Barcelona

U slučaju da budemo prvi : Leverkusen, Galata, Olympiakos, Milan / Ajax, Zenit / Porto

Bez grupe F. Tu su Arsenal, Dortmund i Napoli

Utakmica bezveze kao i grupa. Nismo imali dostojnog protivnika. Baselu smo na tacni ponudili drugo mjesto u grupi a oni nisu znali iskoristiti poklon.

Što se tiče narednih protivnika u 1/8 finala možemo dobiti:

Leverkusen,

Galatasaray,

Olympiakos,

Zenit, 

Milan.

05fe5182-99ae-4e54-b34e-7ddc84abac56.jpg

Laganica ko god da bude :) ali bih Zenit da im se krvi napiju za ovo veceras sto mi pocinise na kladionici...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.