Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15: Stoke City 3 - 2 Chelsea (07.12. sub) [0]

Istaknuti odgovori

Sve ono sto smo pisali o prekidima ispostavilo se tacnim,primili smo gol u samom kraju,nebih mogao nikoga posebno izdvojiti,i neznam sta Mikel radi u prvoj postavi.
  • Odgovori 56
  • Pregledi 5,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Za ovu sramotu krivim sve, osim Schurle, svakoga a najviše Moua i Čecha. 

Pi*de ste svaki do jednoga. Ne smijete napasti nikoga, nikoga, pi*ketine.  

Najlosija odigrana utakmica ove sezone,napadaci su uzas,treba ih svu trojicu otjerat iz kluba,ni ostali nisu bili nista bolji.

Kako mi igramo u gostima već sad nakon 15. kola se možemo pozdraviti s naslovom... 

Cecha krivim barem 50% za poraz. Do njegove greške Stoke nam nije prismrdio golu, kamoli šta napravio. Potpuna kontrola i skoka i prekida, svega. Mjesto da odemo na poluvrijeme sa 0:1 pa onda rješavamo u drugom pobjedu, desi nam se takva glupost.

Sa porazom nemam nikakav problem, jebes poraz, nije da se nismo navikli na neuspehe u PL. Ali , majku mu Boziju, da, prvo ovako iskusna i prekaljena odbrana, pa onda i Murinjova ekipa na 2 uzastopna gostovanja protiv timova koji na jebenom treningu ne mogu gol da daju, prima 6 golova, pa stvarno da covek zaplace od muke. Koliko gluposti, koliko gresaka.

Stouk je dao 12 golova u dosadasnjem toku sezone a Sanderlend 8 pre nego sto su sa nama igrali.

I ove sezone je SVE kontra u odnosu na prethodnu. Gde smo prethodne pobedjivali, ove gubimo i obrnuto.

Živci mi otišli.

Cech je glavni krivac poraz. Pa Stoke nam kurca nije mogao prije njegove greške. Ima da takva sranja ne ponavlja jer Curtois čeka zapet ko puška.

Opet gubimo bodove gdje ne smijemo i opet se pokazuje da imamo 3 najgora napadača u ligi.

i onda se hrvatska boji kameruna i etoa hahahah

prvo poluvrime dobro odradeno al kasnije sve jad i nevolja 

chelsea nema onu homogenost iz prvog dijela sezone + sta se hazard odlucia ovu utakmicu odmorit

tri amiga u napadu nzna se koji je bolji

Mourinho rekao ono što sam i ja na chatu, igraju Mata, Hazard i Schurrle ostali ništa.

Jose: Mata, Hazard i Schurrle su igrali jako dobro, ali nismo zabili dovoljno golova za pobjedu.

Zaista, nemamo problema sa tom trojicom igrača, niti Willianom. Odlični su igrači još kada tu dodamo i Oscara. Uvijek možemo napraviti odličan trio.

Ali naš najveći problem su drugi igrači. Napad i igrači iza koji često ne umiju da povežu igru.

• Autor

Za ovu sramotu krivim sve, osim Schurle, svakoga a najviše Moua i Čecha.

Pi*de ste svaki do jednoga. Ne smijete napasti nikoga, nikoga, pi*ketine.

mou picka? Ne smije napast? To eto uso na stopera da igra

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Dobro je postavio utakmicu, ali Cech mu je sjebo koncept, jebiga. Izmjene su možda i mogle biti bolje. Andre je trebao ostati na terenu, izgledao je kao jedini igrač koji je sposoban zabiti.

naravno da ne smije da napadne, covjek kad postavi torresa da mu igra u napad sta onda ocekivati

ne mozes se uvjek ni oslanjati na hazarda, lamparda, oscara, oni su tu kad napadaci zakazu, ali kod nas je drugacija situacija nazalost

Sent from space

mou picka? Ne smije napast? To eto uso na stopera da igra

Nisam rekao za Mou-a, a i on je svojom izmjenom Schurrle - Etoo pridonio tome. Jer vidili smo kako je Etoo "pomogao". 

Ja sam rekao općenito za ekipu. Prvo poluvrijeme su mogli dati 5 golova da su izlazili na njihove stopere. Do duše to su oni uradili u 2-3 navrata i vidili da tako mogu dati gol i onda su odustali jer koji bi klinac oni to odradili na lakši način kad je jednostavnije odustati. Niti jednu utakmicu, kada nam odgovara rezultat, ne znaju da završe bez drame i gluposti. 

• Autor
I ja krivim jednim dijelom mourinha. Nakon izmjena smo pali, ocekivao sam gol stoki

Živci mi otišli.
Cech je glavni krivac poraz. Pa Stoke nam kurca nije mogao prije njegove greške. Ima da takva sranja ne ponavlja jer Curtois čeka zapet ko puška.
Opet gubimo bodove gdje ne smijemo i opet se pokazuje da imamo 3 najgora napadača u ligi.

sve se slazem osim toga da Courtois ceka ko zapeta puska,Cech je kriv za prvi gol i taj gol jeste okrenuo utakmicu ali druga dva gola nebi odbranio ni jedan golman i u ostalom golman se nikad ne
mijenja na osnovu jedne utakmice.Cech je igrac koji kod mene kao navijaca ima najvise kredita i sjeti se samo lige prvaka i te utakmice.Greske se desavaju ali igraci su nakon te greske morali igrati bolje i pobijediti ovu utakmicu.

Ma Cech je imao samo jednu grešku u ovoj tekmi. I onda nas je stajala boda.

A već je nekoliko puta ove sezone zajebao.

Samo kažem da ukoliko mu padne nivo igre, Mourinho će sigurno povući Courtoisa koji je spreman već i u ovom trenutku braniti za nas.

Mislin da sa ovako primljenim golovima iz utakmice u utakmicu nemamo šta tražit ni na jednom frontu.. Djelujemo smiješno u obrani možda su dvi ekipe lošije od nas.. katastrofa svi odreda..

Haha. Ljudi krive Cecha a mi u 2 utakmice primili 6 golova i to iskljucivo greskama odbrane i losom igrom u sredini terena i u napadu. İmamo panjeve u napadu koji ne iskoristavaju prilike i Lamparda, Ramiresa i Mikela koji ne igraju kako zelimo..

Evo, sada da hladne glave napišem par riječi. Odlično smo ušli u utakmicu, sve je bilo kako treba, čak i presing bolji od očekivanog, ali igrači su jednostavno stali kasnije. Cech je uz Torresa najlošiji bio danas, nakon njih obrana je malo zakazala. Opet se vraćamo na isto, imamo dvije kritične pozicije u ekipi, to već svi znamo i to moramo popraviti za vrijeme zimskog roka. Slični smo Cityu jer ne možemo pronaći igru u gostima, a oni su još i gori zato jer njima je napad najjači dio ekipe, a nama najslabiji.

Uglavnom, Mourinhu nemam puno zamjeriti, možda jedino vađenje Schurrlea. Taktika jasna i odlična od početka, ja ne znam zašto su igrači stali poslije. Mata po tristoti put beskoristan kad nije blizu gola, odmah alibi igra i lopte napamet. Uglavnom, prostora za napredak ima i bit će, moramo biti kompletna ekipa.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.