Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13: Chelsea 3 - 1 Southampton (01.12. ned) [3]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 59
  • Pregledi 4,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

E ovo mi miriši na jednu našu vrhunsku utakmicu.. Jose napravio promjene, siguran sam da će Mata i Bizon gristi na terenu danas. COYB do pobjede !

Konacno Mata u pocetnoj postavi, ispostovao Mourinho ono sto je obecao da ce igrati u ovoj sedmici.

Luke Shaw i Morgan Schneiderlin dva igraca na koje treba obratiti paznju i koji bi morali da nam budu zanimljivi u skorije vreme...

Start utakmice do povrede Oscara. Sve sto imamo od tehnike je u zadnjoj trecini, Tim ne moze da se nosi sa jakim presingom, napadi se ne kreiraju vec se lopta ispucava napred. 

Ulaskom Lamparda se to menja, jer napred ide Ramires, a on zauzima njegovo mesto. Trebalo bi da lakse povezujemo igru u drugom poluvremenu. 

Kontrolisemo igru, ali na pogresan nacin. Soton je u sredini najjaci. Igrati sa on-side krilima i probijati im bokove je najbolja sansa,oba beka im izlaze visoko nada napadaju.

Nismo mi materijal za titulu to se vidi, nemamo nikakvu igru vec duzi period, sastav je bio i najbolji koji smo imali na raspolaganju.

ma MAZACAR je kurčina na terenu, ne mogu njih 3 zajedno u prednjoj liniji treba Oscara na CM a ova dva mogu ispred i dodaš im Schurlea

ravnomjerna utakmica, Boruc skinuo dve dobre Oscaru i Torresu, jebem mu punicu sad je našo braniti a protiv Arsenala glumi Ronaldinha iz 2005 godine na utakmici protiv Seville

Nije Mazacar loš, problem je što im ne mogu doturiti loptu od pozada, Essien je očajan bio. Ali hajmo sad vidjeti na 1:1 šta će se dešavati.

Tko kaže da Mata nema mjesta u prvih 11 nije normalan... Over and out.

Drugo poluvrijeme odlicno,mnogo bolje nego prvo. 

Mata definitivno igrac utakmice,kako sam dijeli lopte to nisu istine.Sigurno zasluzuje mjesto u prvih 11 !!! 
Ba predivan pogodak dao . Terry u 400-om nastupu u Premiershipu jos i ljepsi. Zadovoljan ! 

Velika pobjeda, karakter ove ekipe nikad ne treba dovoditi u pitanje. Drugo poluvrijeme kao iz prvog kola, toliko kvalitetno je bilo. Ramires igrac utakmice, njemu odgovaraju ovakve tekme, pune ritma i sa dosta trcanja.

Sada smo se malo odvojili na drugom mjestu, ali to ne znaci apsolutno nista. Necu puno da se zanosim jer nam treba kontinuitet.

2. poluvrijeme kao iz snova.. Ba i Mata su maksimalno iskoristili priliku, čestitke Terryu.. 

P.S
Mourinhov sin ima isti duks kao i ja :D

ne znam za vas ali izlazak Oscara je okrenuo utakmicu, igrao je 104 utakmice od OI u londonu, treba mu odmora, vidi se po njemu

A utakmica riješena zbog perfektnog dvojca u odbrani, Matine genijalnosti i naravno Dembinha!!!

Drugo poluvrijeme bez greske smo odigrali, Mata i Ramires su medju najboljim a stoperi pokazali zasto su najbolji stoperski par. Ba dobro ispratio situaciju i postigao gol.

Ispričavam se Dembi na mojoj tvrdnji od nekidan. Nije naš najlošiji napadač u zadnjih 10 godina. Imali smo i gorih...

Prvo poluvrijeme, zanemarimo li Essienov kiks, vrlo dobro odigrano obrambeno, dok je u napadu opet bio luk i voda. Drugo poluvrijeme odlično u svim segmentima.

Mata Bog i batina i MORA biti u prvih 11.

pokusati cesce sa 4-4-2 formacijom, Demba i Torres u napadu, sredina ista samo da se Ramiz vrati, Lamps malo na klupu

Prvo poluvrijeme je dokaz da ovoj ekipi treba malo i sreće ali i napadač. Stvarno katastrofa. Sreća u nesreći je da se Oscar ozlijedio jer je zatvarao Matu. Nadam se da nije ozbiljno, i treba ga ostaviti da malo odmori momak. 

Drugo poluvrijeme je dio, ali samo dio, onoga što CFC može i mora biti i to je taj "put" kojim se treba ići. NE SMIJE NITI JEDNA EKIPA U PL NAS NAPADATI NA SB!!! NITKO!!! Mata je pokazao zašto je "otac" asistencija. Njega sada treba samo gurati i davati mu da igra od početka i ako sve bude u redu vratiti će nam se stari majstor.

O Ramiju gazeli se nema šta puno reći. Meni je jedan od dražih igrača posljednjih godina . Kao da je čitav život u nas. Hazard igra u prvom poluvremenu kada neće nikoga, a kada igra čitava ekipa on ne igra. Nešto je tu sa glavom u pitanju. 

Drago mi je što je Demba gol dao. Dobio je priliku, iskoristio i i njemu kao i Mati treba davati što više minuta. 

Stoperi odlični, kao i bokovi. Azpi pruža bolje partije na lijevoj strani nego na desnoj. 

P.S. Ako ova naša uprava danas nije vidjela Luka Shawa onda ja mislim nisu ni zaslužili da sjede na svojim stolicama. Istina da je u drugom poluvremenu bio slabiji, ali to je sve do ekipe. 

I Mou rog te posro nemoj biti magarac nego pusti ljude da opušteno igraju. Nitko ne voli igrati pod pritiskom. KTBFFH!!!

nema se što puno reći, prvo poluvrijeme loše, drugo odlično i na kraju zaslužena pobjeda. istaknuo bih samo par stvari:

1. fenomenalna utakmica mate i nadam se da je ovom utakmicom napokon dokazao i mou i svima ostalima gdje mu je mjesto...

2. odlična utakmica demba ba i nadam se da će u budućnosti dobiti više šanse...

3. još jednom se pokazalo da kada napadnemo i igramo hrabro da i pobjeđujemo, nadam se da će mou to imat na umu u budućnosti...

Da nije bilo onakve greške Essiena na početku mislim da bi i u prvom poluvremenu bolji bili. Ono nas je unazadilo ali pobjeda je ostvarena i to je najbitnije... 

Bravo za pobjedu,veoma vazna pobjeda, tacno me zabrinulo kad sam pogledao a rezultat poslije prvih 45 minuta 0-1, ali sam znao da se moze ocekivati odgovor,naravno i stigao je,drago mi je zbog Dembinhe i evo kako vidim jake i celicne odbrane,to je ono sto nas je prije krasilo to je ono sto se i ocekuje.

Idemo utakmicu po utakmicu, ne zanimaju nas drugi, mi cemo igrati nasu igru i dati svoj max svaku utakmicu, samo tako ce se pehar PL-a vratiti u zapadni London.

Keep The Blue Flag Flying High !

Ovaj čovjek svojim govorom prije drugog poluvremena donio preokret:

Baaz2GECAAAaTei.jpg

Johnny Paton, najstariji živući Chelseajev igrač. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.